Spring naar bijdragen
Borsten Forum

EDE

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

2 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Schilfers heb ik ook gehad, enige olie die hielp was van kruidvat bodyolie met aloë vera. 2x smeren en ze waren weg.
 2. Bji mij stonden ze ervoor al vrij ver uit elkaar. Dat had ik met verdonck ervoor al besproken, zit met 6cm ertussen. Dus elkaar raken gaan ze nooit doen bij mij. Heb je de sportbh's vn HKM met die rits? Ik heb in gewone bh's nu 70D maar die sportbh's blijft 75D het gemakkelijkste. Als je mag beginnen smeren dan zou ik van de kruidvat de body olie intensive met aloë vera halen. Heb er verschillende geprobeerd maar van deze werden ze tenminste terug soepel en gevoed. Op mijn littekens wrijf ik nu van avéne de repair creme.
 3. Heb mijn verband er ook na een week afgehaald. En toen waren ze echt niet mooi. Ik wist dit en had mezelf hier op voorbereid. Mijn vriend dacht al dat ik omzeep was voor de rest van mijn leven Achteraf zie je eigenlijk maar pas hoe alles opgezwollen was. Op die moment zelf viel dat voor mijn gevoel best mee. Ik kan momenteel alles terug. Soms bij het sporten zeurt mijn rechterspier op mijn borstbeen wat maar denk dat dit eerder komt door mijn borstband. Ik heb nog al de neiging van deze hard aan te spannen. Voor de rest niks last, soms eens een steek. En zooo blij dat ik terug op mijn zij kan slapen. Ik kon dit pas maar na 7.5 weken. Kreeg elke keer zo'n verschrikkelijke steken onder mijn oksel daarvoor.
 4. Draadjes verwijderen voel je echt niks van. Vond het enkel lastig dat ik niet mee kon kijken onder mijn borst Eerste 4/5dagen kon ik echt niks. Mijn vriend moest mij aan mijn rug rechtduwen om uit bed/zetel te geraken. Daarna kon ik in stukjes rond wandelen maar heb toch 2weken last gehad. Maar moest toen terug beginnen werken en dat is mij de 1ste week ook dik tegengevallen. Ik heb wel een hoge pijngrens. Maar ben heel sportief en veel spieren en dat heb ik wel gevoeld.
 5. Ik heb 315cc van motiva. Nee ben 2x gaan passen en had op de dag zelf 315 en 335 klaar laten leggen. Voor de operatie had ik samen met verdonck dan gekozen voor 315. Omdat ik het natuurlijk wou houden, en achteeaf gezien was 315 ook echt de max die er inging. Ben van 70A/AA naar 70D gegaan
 6. Ik ben 9weken PO ook door Verdonck. Op het moment nog steeds heel blij mee. Heb in het begin ook serieus afgezien amaai.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×