Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Daniëlle1985

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  28
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

2 Volgers

Recente profielbezoeken

252 profielweergaven
 1. Gesprek Dr.Nio

  Hoi meiden, Gister heb ik een gesprek met Nio gehad omdat ik mijn borsten te laag vind en de bolling bovenop mis. Heb nu eurosilicone 500cc dual plane. Hij raad aan om 800cc te nemen maar ben zo bang dat ze echt heel groot worden. Wie heeft hier ervaring mee??
 2. Gesprek Dr.Nio

  @Jaydee heb even gekeken in je album maar ze zijn erg mooi geworden!
 3. Gesprek Dr.Nio

  Wat houd de projectie in dan? Is dat de hoogte?
 4. Gesprek Dr.Nio

  Hoi Jaydee, Hoezo is dat anders? Wil graag even bij je kijken!
 5. Gesprek Dr.Nio

  Dank je wel
 6. Gesprek Dr.Nio

  Hoe kan ik dat dan zoeken want als ik 800cc intyp krijg ik niks
 7. Gesprek Dr.Nio

  Ok dat wist ik niet dat ze 100% gevuld zijn dan hihi... Ja hij kon het bij me doen een lift als ik ze echt een stuk hoger wil hebben maar hij zegt dat hij het niet adviseert omdat hij het zonde vind van me borsten! Dus nu grotere cc zodat ik wel de bolling bovenop heb en ze iets hoger zitten. Bedankt voor je berichtje!
 8. Gesprek Dr.Nio

  Hoi meiden, Ik kom net terug van een consult bij dr. Nio. Ik ben afgelopen november geopereerd maar ben niet tevreden omdat ik mijn borsten erg laag vind zitten. Hij raad een borstlift niet aan want dat vind hij zonde van me borsten maar omdat ik ook wat meer bolling bovenop wil raad hij 800cc eurosillicone rond 85% gevuld. Ik heb deze nu in 500cc. Zijn er hier dames die ook 800cc hebben? En zou ik eventueel foto's mogen zien? Het lijkt mij zo groot... Ben zelf 1.69 cm en 60kg. Groetjes
 9. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en je blij bent met je nieuwe boobies!!!
 10. Gesprek Dr.Nio

  Hoi meiden! Wie heeft er ervaring met een prothese wisseling? Heb je even lang herstel nodig? Is de na pijn hetzelfde als de eerste keer bv? Groetjes!
 11. Even voorstellen ( niet helemaal tevreden na bv)

  Ja misschien moet ik dat wel doen ja.. Maar ben bang dat ik te horen krijg dat ik me aan stel.
 12. Borsten kijken

  Heel herkenbaar hahah.. Nu na de operatie meer dan ervoor haha
 13. Even voorstellen ( niet helemaal tevreden na bv)

  Ok nou als ik geen bh aan heb is er echt geen bolling. Beetje hard gezegd heb ik nog steeds het gevoel dat ik me hang borsten heb maar dan 3 cup maten groter. Als ik de foto's erbij pak met het passen op het eerste consult en met nu dan zitten me borsten nu gewoon lager. Terwijl hij met passen zei dat ik ze toen kon vergelijken met als ik geen bh aan zou hebben.
 14. Even voorstellen ( niet helemaal tevreden na bv)

  Ok! Ja klopt, ik mocht het na 6 weken weer aan en had echt het idee dat me borsten naar boven werden gedrukt terwijl het niet kon! Was de eerste week ook erg vervelend gevoel
 15. Even voorstellen ( niet helemaal tevreden na bv)

  Achter REF staat 81.. Wat houd dat in dan?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×