Ga naar inhoud
Borsten Forum


nickyC

Leden
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over nickyC

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hey dames het is alweer even geleden maar nog even een update: volgens dokter van der weij moest ik maar blij zijn met het resultaat want "het was al een hele verbetering" nou sorry maar ik betaal toch geen 5000 euro om nogsteeds hangtieten te hebben! als ik een kleine verbetering had gewild had ik wel een push up bh gekocht! Ik voel me gewoon ZO belazerd, tijdens het consult liet ik fotos zien van wat ik wilde en dat was volgens hem ook haalbaar, en nu achteraf is het mijn schuld dat mn borsten weer hangen, omdat ik protheses wilde. Het is nu een halfjaar na mn operatie, hartje zomer, maar ik durf gewoon geen bikini aan omdat ik me zo schaam. Terwijl ik zoveel geld heb betaald en nog 12 weken met complicaties heb gelopen, het is echt een triest verhaal. Maar goed, ik laat het er niet bij zitten. Als ik 1 jaar PO ben kom ik in aanmerking voor een hersteloperatie, ik ben van plan om op consult bij dokter bakker en dokter schuringa te gaan. Ik wil sowieso niet weer de prothese op de borstspier, want dat is gewoon echt een fout geweest. Ik hoor graag hoe jullie erover denken! Groetjes Nicky
 2. Oh mijn god ik kon gewoon niet geloven toen ik dit verhaal las, ik heb namelijk PRECIES DEZELFDE ERVARING!!! Ook door dokter van der Weij, ook ontstekingen in de borstplooi, lelijke littekens en extreem hangende borsten!!!!!!! ik ben echt heel benieuwd hoe het nu met je gaat en of je blij bent met het resultaat. Ik ben nog aan t twijfelen door welke arts ik mijn hersteloperatie wil laten doen schuringa of bakker.
 3. Hey bb! Ik had last van ontstekingen in m'n borstplooi, daardoor heb ik de chirurgische bh tot ongeveer 8-9 weken aangehad, en daarna altijd een sportbh of bh zonder beugels, ik denk dus niet dat het daar door komt! Ik heb overmorgen consult en ben super benieuwd wat de dokter ervan gaat zeggen.
 4. Hi! ik heb aanstaande woensdag avond een consult met beide artsen (van der weij en bakker) ik zal je dan even laten weten hoe het is gegaan. Wat betreft van der Weij, tja, ik geloof nog steeds dat hij een goede arts is, ik weet ook niet wat er nou precies fout is gegaan bij mij. Als je al hangende borsten van jezelf hebt is het gewoon niet aan te raden om een silicoon op de spier te plaatsen, want je huid kan het gewicht dan gewoon niet aan, denk ik.
 5. Ik lees je reactie nu pas! Maar om even samen te vatten: na de operatie was ik super blij, borsten waren iets aan de grote kant maar dat maakte me niks uit omdat de vorm perfect was en littekens al mooi aan het helen waren. Ik ben nog op consult geweest eind februari ivm onstekingen in de borstplooi. Maar toen, precies zoals ik had voorspeld (!) gingen m'n borsten weer hangen! Ik heb een cup E, terwijl ik vroeg om een cup C, en m'n borsten hangen inmiddels zo erg dat een laag uitgesneden top nogsteeds niet voor mij is weggelegd. Ik ben nu bezig met informatie verzamelen om mee te nemen naar m'n consult met dokter van der Weij, ik ben er inmiddels achtergekomen dat ik door hem ben geholpen in zijn proeftijd, nadat hij al eerder een medische fout had begaan. Hopelijk kan ik daarmee wat druk uitoefenen. Ook heb ik een afspraak gemaakt bij dokter Bakker, die ook werkzaam is bij Boerhaave medisch centrum om te kijken of hij het met mij eens is.
 6. Lieve meiden/dames! Ik heb jullie hulp nodig, ik heb volgende week een operatie gepland bij Boerhaave medisch centrum dr van der Weij, een lift+ 250cc prothese. Dr van der weij is zelf voorstander van de prothese voor de spier en aangezien ik hem vertrouw(de) heb ik daarmee ingestemd. Maar ik hoor nu zoveel negatieve verhalen dat ik een beetje in paniek raak, is dit wel een goede arts? Wat nou als na 3 maanden m'n borsten weer gaan hangen? Ik heb heel lang moeten sparen voor deze operatie dus als het niet mooi wordt geen geld voor een tweede ronde... Enige wat ik nu eerlijk gezegd wil horen zijn dames die dezelfde operatie bij van der Weij hebben gehad die wel tevreden zijn, zodat ik vanavond een beetje kan slapen :((( Klinkt heel dramatisch maar ik was zo blij en nu ben ik alleen maar bang en zenuwachtig!! Groetjes Nicky
×
×
 • Nieuwe aanmaken...