Ga naar inhoud
Borsten Forum


Moppie1982

Leden
 • Aantal items

  60
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

13 Good

5 Volgers

Over Moppie1982

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hallo! Ik ben inmiddels twee maanden verder, borstlift zonder prothese. Ik ben zeker tevreden en het resultaat is mooi geworden! Ik ben erg blij met dr. Van der Weij en de behandeling bij het boerhaave medisch centrum. Als je vragen hebt, stel ze gerust!
 2. Het ziet er al mooi uit! Ben benieuwd hoe het gaat worden bij jou! Ik had ook een 75c en dacht ook op een B-cup uit te komen! Hopelijk blijft je herstel zo goed gaan! Al wezen werken?
 3. Wat fijn dat het meevalt! Zo zie je maar, bij iedereen is het weer anders! Ik ben heel benieuwd, wil graag de foto’s zien! Ben je zelf blij met het resultaat? Met mij gaat het heel goed, ik kan al bijna alles en het geneest heel mooi! Ik ben ook heel blij! Vorige week wezen shoppen voor nieuwe bh’s en kom uit op een 75D! Prima maatje dus! ik had drie weken vrij genomen omdat het lichamelijk zwaar werk is en dat was ook wel nodig bij mij. Ik ben nu weer volledig aan het werk en het gaat erg goed, ik kan bijna alles weer gewoon doen. Op welke datum staat jouw operatie gepland?
 4. Weer een nieuwe foto toegevoegd! Ik voel me weer steeds meer mezelf worden en kan ook al veel meer doen! Littekens zien er rustig uit, nog een paar korstjes. Bijna geen pijn meer!
 5. Ik kom weer buiten! Stukjes wandelen, even naar de winkels...zo fijn! Borsten lijken vanaf gister wat gevoeliger, ook een klein pijnlijk plekje op het litteken dus even goed in de gaten houden! Ik verlang echt naar de dag dat ik me weer helemaal goed en lekker voel! Geduld, geduld, geduld! Maar ik kan al steeds meer zelf, dus er zit zeker wel vooruitgang in!
 6. Dank je! Ik ben nu nog twee weken vrij gelukkig! Ik werk in de kinderopvang dus dat leek me wel verstandig!
 7. 8 dagen verder! De pleisters zijn eraf! De pijn is ook steeds minder aan het worden. Tot nu toe ben ik wel blij met het resultaat, al ben ik er nog wel een beetje onzeker over! Ze zijn nog wat verschillend van elkaar en ook vind ik ze best ver van elkaar staan. Echt nog even geduld hebben, het uiteindelijke resultaat zie je pas over een paar maanden denk!
 8. Bij boerhaave is het bij een borstlift gebruikelijk dat je blijft overnachten ja! Ik voel me wel oké, kan nog weinig en slik nog wel om de vier uur paracetamol. Vandaag 3e dag!
 9. ‘S ochtends om 11 uur moest ik mij melden in het boerhaave medisch centrum in Amsterdam. Nog even wat formulieren invullen en vervolgens werd ik opgehaald door een verpleegster. Ik moest mijzelf omkleden (blauw operatie jasje, blauwe slofjes en haarkapje) onderbroek en sokken mocht ik aanhouden. Daarna lekker in bed gaan liggen en wachten! Mijn vriend was gelukkig bij me, dat maakte het wachten wat minder erg! Helaas liep het allemaal een beetje uit en zou ik pas 1,5 uur later geholpen worden dus kreeg ik een iPad om nog een beetje Netflix te kunnen kijken. (En ondertussen gieren de zenuwen door je hele lichaam!) De anesthesist kwam even langs met een “rustgevend pilletje” stelde nog wat vragen en hij zou mij later ook weer komen ophalen. Om 13.00 kwam dr van der Weij alles aftekenen bij me. Ik moest voor hem staan zodat hij goed kon tekenen, en ik dacht alleen maar: “Ohw god ik heb de dag nog niks gegeten, ik ben duizelig en superzenuwachtig....straks beweeg ik teveel en is alles zo scheef door mijn schuld!” Daarna werd ik opgehaald door de anesthesist en naar de operatiekamer gereden. Daar ging het allemaal heel snel, voor ik het wist lag ik alweer op de uitslaapkamer en weet ik nog vaag dat dr van der Weij even bij me is geweest. Ook weet ik nog dat ik steeds sorry zei omdat ik elke keer in slaap viel! “Sorry ik ben zo moe” en dan viel ik weer in slaap! Op de kamer waar ik de nacht verbleef kwam ik langzaam weer een beetje op aarde. De verpleegster was heel lief voor me! Een beetje soep gegeten en na een paar uurtjes kreeg ik toch trek in mijn sushi die ik daar ‘s ochtends besteld had! De nacht ging wel oké, en de volgende dag werd ik opgehaald door mijn vriend om lekker naar huis te gaan! Nu tijd om te herstellen, toch wel flink wat pijn wat ik een stuk minder had ingeschat omdat ik geen protheses heb. Gelukkig heb ik drie weken vakantie opgenomen zodat ik rustig kan herstellen!
 10. Moet zeggen dat ik het best pijnlijk vind! Ik kan ook echt weinig! Gelukkig met pijnstillers wel uit te houden! Gister ook pas geholpen, dus het zal allemaal wel beter worden na een paar dagen! En bij jou mooi geworden? En de pijn?
 11. Operatie inmiddels achter de rug! Ik schrijf later even een uitgebreid verslag! Tot nu toe blij met het resultaat!
 12. Ik heb op 21 februari een borstlift, zonder prothese! Ik ga bij dr. Van der Weij in het boerhaave medisch centrum in Amsterdam. Ik heb 70c, en zal na de operatie ws. dezelfde cup of iets kleiner over houden. Ik wilde niet echt grotere borsten, maar gewoon mooie rechtopstaande borsten! Verder ben ik namelijk wel tevreden over ze!
 13. Ik zoek op interner en op dit forum naar foto’s van een borstlift voor en na, maar dat is best lastig te vinden omdat er soms niet bij staat of het met prothese is of zonder. Dus heeft iemand mooie foto’s van een borstlift zonder prothese?
 14. Ik heb de knoop doorgehakt en heb 21 februari een afspraak voor een borstlift zonder prothese! Echt heel spannend...hoop zo dat ik de goede keuze heb gemaakt en dat dr van der Weij er iets moois van weet te maken! Hij was er van overtuigd dat een borstlift alleen echt voldoende was, 100% zei hij! Ik ben eerder bij Bergman geweest bij dr. Koopman maar daar had ik geen goed gevoel bij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...