Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Draakje84

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral
 1. Ik kom van een A en ben met 240cc rond naar een C gegaan. Perfect voor mijn smalle figuur! succes met jouw avontuur!
 2. Volgens mij wel. Ik heb echter protheses van Nagor. 240cc heb ik gekregen.
 3. Ik ben door Schiettecatte geopereerd bij Cosmed en ben zeer tevreden. Geduldige en vriendelijke chirurg. Dinsdag voor mijn (laatste) controle erheen. Dan ben ik 12 weken po.
 4. Hoi, Ik denk zeker niet dat 240cc te groot is. Ik kon ook kiezen uit 210 en 240 en ben blij dat ik 240 heb gedaan met mijn 1.65 en 48 kilo. Het ziet er heel natuurlijk uit en het went echt heel snel. Zelf kwam ik van een A70 en zit nu op ongeveer (voor het oog) een C. In bh maat weet ik nog niet want ik heb nog geen bh’s geshopt met cupmaat. Probeer anders nog een keer te passen!
 5. Ze ogen zeer natuurlijk, mede doordat het dual plane is geplaatst. Ze beginnen nu (6 weken po) ook al behoorlijk zacht te worden. Foto heb ik niet nog.
 6. Ik heb 240cc high profile laten plaatsen. Ik kwam van een 70 A en verwacht nu op een C uitgekomen te zijn.
 7. Ben ik te gehaast?

  Hi! Ja de operatie en herstel zijn prima gegaan. Niet teveel pijn en al gauw kon ik zonder pijnstillers. Wat vreemd dat jouw operatie niet door kon gaan als je bloed aantoonde dat je gezond bent. Aankomen lijkt mij lastig, is mij nooit makkelijk gelukt. Alleen sporten hielp iets (Krachttraining). Hopelijk kan je snel geholpen worden!
 8. Oh lastig te prikken? Ik juist niet. Hele duidelijke aders heb ik. Ach, vond het voor haar wel sneu, ze voelde zich zo lullig dat het niet lukte. Ik had serieus meer last van mijn arm dan mijn borsten
 9. Werd je infuus door een blonde vrouw geprikt? Ging bij mij net zo! Had 4 weken last van blauwe plekken Haha. Heel veel succes met je herstel!
 10. Hoi! Wat naar zeg! Je wilt juist steun. Mijn zus was ook echt anti en mijn vader was ook geen voorstander. Ik heb het echter wel doorgezet. Vind het fijn om steun te krijgen, maar als dat niet zo is, jammer dan. Ik vind mijn wel overwogen keuze het belangrijkst. Kies voor jezelf! Succes meid!
 11. Irritatie bh

  Bij mij irriteert de bh ook ontxettend. Niet alleen bij litteken, gewoon waar bh zit. Ik laat de bh eventjes na het douchen uit zodat het even kan rusten en smeer de plekjes in met calendulan van vsm. Wellicht helpt dit je ook?
 12. @Yzer90 ik ben 28-11 geopereerd door dr. Schiettecatte bij de Cosmed kliniek. Ik ben zeer tevreden, al moet de boel nog verder herstellen. Pijn viel mij reuze mee (ik heb wel een hoge pijngrens) en ik heb er geen moment spijt van gehad! Heel veel succes en plezier met jouw ervaring!
 13. Ik heb ook dit type implantaten en ben ook door Dr. Schiettecatte geopereerd. Ze zijn superzacht en ietsjes duurder dan de Mentor implantaten.
 14. Het zal idd wel tussen je oren zitten. Grappig om nog iemand te vinden met scoliose, hoor je niet vaak. Bij mij konden ze mijn borsten voor het oog niet gelijker maken, kon alleen met lipo filling. Aangezien ik amper vet heb, kon hij nergens vet vandaan halen... maar ze zijn dus wel gelijk!
 15. Heb je scoliose als ik vragen mag? Ik heb dat ook en ben eraan geopereerd toen ik 15 was. Het litteken is van boven tot onder maar vrij netjes geworden door litteken crème. Ik dacht ook altijd dat mijn borsten ongelijk waren, maar blijkt dat ze gelijk zijn maar door stand rug ongelijk lijken
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×