Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

LineaLin

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Recente profielbezoeken

93 profielweergaven
 1. @xboobieonbekend zo te lezen heb je echt wel afgezien, respect voor jou met zo’n herstel! Bedankt om jouw verhaal te delen! Je maakt me zeker niet bang, ik vind het net goed dat je het eerlijk vertelt hoe jij het hebt ervaren. Denk dat je ook wat pech hebt gehad dat de 375cc niet paste... Gelukkig heb jij het al achter de rug en hopelijk geniet je nu elke dag van je nieuwe boobies Goed idee om de kindjes eens ter sprake te brengen bij de PC. Ga ik zeker doen!
 2. Bedankt voor jullie reactie @Fna88 @Ensomi!! Iedereen herstelt blijkbaar anders en het is net interessant om te lezen dat velen het anders ervaren. Op die manier krijg je een duidelijk beeld waaraan je je zou kunnen verwachten. Dit soort info vind je niet tijdens een consult bij een PC. Top forum hier!
 3. Dankjewel voor jullie reacties @JPL @Vinorosso en voor je operatieverslag @Moon4!
 4. @gastmama bedankt voor de tips! Mijn jongste moet nog 2 jaar worden en is een echt ‘p(l)akkindje’ Ze geniet zo van gedragen te worden, het liefst de hele dag. Het wordt dus een opgave om af te bouwen. Ik probeer nu al om het oppakken wat te minderen maar dat vindt ze niet leuk en dat maakt ze graag duidelijk. Ze kijkt me boos aan met armpjes gestrekt in de lucht, vingertjes wijd open en ‘MAMA PAKKEN!’ Mijn operatie staat begin juni gepland maar ik vraag me meer en meer af of ik het niet zou uitstellen tot wanneer de jongste wat groter is... Aan de andere kant zal het nooit een ideaal moment zijn. Er is altijd wel iets ... Begin juli vertrekken we ook op vakantie (4 weken na de operatie). Zon, zee, zwembad, kindjes... De PC vond dit geen probleem maar ik vraag me af of het wel een goed idee is... Nog veel stof tot nadenken dus Hoe oud was jouw jongste oppaskindje toen je 3 weken na de operatie terug begon te werken?
 5. @Zzz wat fijn voor jou dat de operatie al achter de rug is en dat de pijn meevalt! Bij mij staat voorlopig de operatie begin juni gepland (nog te bevestigen). Nu donderdag zie ik een andere pc voor een 2de mening en hierna hak ik de knoop door en kies ik een definitieve datum. Dus bij jou werd voor de spier geplaatst? Heeft de pc hiervoor een reden gegeven? Ik denk dat het herstel minder heftig is wanneer voor de spier wordt geplaatst. Mij werd onmiddellijk aangeraden ‘achter de spier’ en ik ben hier eigenlijk niet dieper op ingegaan... Ben je tot nu toe tevreden met je beslissing en met het resultaat?
 6. hoe groter hoe pijnlijker?

  @Aloysa bedankt om je ervaring te delen! Fijn voor jou dat de pijn goed meeviel. Ik hoop hetzelfde te kunnen zeggen nadien Volgende week ga ik langs bij een andere PC voor een 2de mening. Heb mijn waslijst aan vragen al klaar en dit is er eentje van
 7. Hoi iedereen, misschien een beetje een domme vraag Wanneer je ‘maar’ 245cc krijgt, is dit dan minder pijnlijk dan wanneer je bijvoorbeeld 400cc krijgt achter de spier? Wanneer ik de operatieverslagen lees dan is het herstel zeer pijnlijk maar de meeste vrouwen gaan voor meer dan 300cc. Mij werd 245cc aangeraden en de PC zei ook dat het gemiddelde veel hoger ligt, dus ik dacht... misschien wordt mijn spier minder uitgerokken dus is het minder pijnlijk? Klinkt niet geheel onlogisch... Of is dit wishful thinking?
 8. Dag dames, ik heb een eerste consult achter de rug. Mij werd aangeraden achter de borstspier. Ik moet toegeven dat ik toch behoorlijk bang ben voor het herstel na een bv wanneer ik sommige ervaringen lees. Het lijkt mij ongelooflijk pijnlijk de eerste dagen/weken. Wat was jullie ervaring? Zijn er mensen bij wie de pijn best meeviel of moet ik mij op het ergste voorbereiden? Wat ging bijvoorbeeld nog niet na 1 week en wat viel beter mee dan verwacht? Ik heb namelijk 2 kleine kindjes en probeer nu in mijn agenda de meest ideale datum te kiezen... Nu las ik ergens dat je de eerste 6 weken geen kinderen mag tillen?? Dit lijkt mij lang. Heel benieuwd naar jullie ervaring... Bedankt
 9. Verkennend gesprek Dr. Lefèvre Aalst

  Bedankt voor je reactie Eecc15il! (sorry, het ‘taggen’ moet ik nog ontdekken). Je omschrijft precies hoe ik me voel. Het doet deugd om te lezen! Inderdaad, aard van het beestje. Ik ben ook diegene die zichzelf snel zal wegcijferen voor de kinderen en vaak aan een ander zal denken ipv aan mezelf. Een bv is nu eens iets helemaal voor mezelf. Je omschrijft het goed ‘een egoïstisch overbodige actie’. Zo voelt het soms aan. Anderzijds mag ik ook wel eens egoïstisch zijn en aan mezelf denken. Dat komt dan uiteindelijk ten goede van het hele gezin. Happy wife = happy family Ik ga Dr. Van Zeele eens opzoeken en misschien maak ik bij hem wel een afspraak. Had ook over Dr. Plovier goede reacties gelezen... Ik begin dit forum echt wel leuk te vinden!
 10. Verkennend gesprek Dr. Lefèvre Aalst

  Bedankt Eecc15il! Ik zie je reactie nu pas. Ik moet duidelijk nog wat wennen aan dit forum. Ik vind niet veel informatie over de pc maar ik vind alleszins al geen negatieve info dus dat is toch al een begin Ik zou sowieso nog een gesprek willen plannen bij een andere pc. Gewoon om toch 2 meningen te horen en om te kunnen vergelijken. Bij welke pc ben jij geweest en heb je al spijt gehad van je bv als ik mag vragen? Ik moet toegeven dat ik mij nog niet helemaal verzoend heb met het idee om vrijwillig aan mezelf te laten snijden. Ik krijg dan een instant schuldgevoel tov mensen die door ziekte verplicht onder het mes moeten... Waarschijnlijk hoort dit gevoel bij het aanvaardingsproces of zo... Nog iemand die dit heeft ervaren of ben ik gewoon raar?
 11. Verkennend gesprek Dr. Lefèvre Aalst

  Hallo iedereen, ik ben nieuw op dit forum maar ben blij dat ik dit ontdekt heb. Heb hier al veel info gevonden en verhalen gelezen en het doet deugd om ‘lotgenoten’ tegen te komen. Even mezelf kort voorstellen: ik ben 35 jaar en na 2 zwangerschappen en borstvoeding voel ik mij onzeker over mijn borsten. Vroeger had ik een mooie, ronde, stevige B-cup. Daar blijft nu niet zo veel meer van over :-) Heb een maatje moeten inleveren en de stevigheid is verdwenen. Mijn laatste ervaring in een lingeriewinkel was zo onaangenaam dat ik beslist heb, daar in het pashokje, dat ik iets wou ondernemen. Ik vind mezelf nog veel te jong om onzeker te zijn over mijn lichaam. Ik zit in de fleur van mijn leven en zou mij nu op en top vrouw moeten voelen. Ik wil deze mooie jaren in mijn leven niet laten overschaduwen door een complex en onzekerheid. Ik wil een BH kunnen kiezen omdat ik hem mooi vind en niet omdat het de enige is die enigszins past. Ik wil in badpak zonder complexen met mijn kindjes kunnen gaan zwemmen. Ik wil in de zomer een kleedje kunnen aandoen met v-hals zonder gefoefel met vullingen. De knoop is dus doorgehakt en ik heb binnenkort een verkennend gesprek bij Dr. Lefèvre in Aalst. Heeft iemand ervaring met hem? Deze tekst schrijven is een grote stap en de telefoon nemen en bellen naar de praktijk van een PC was nog een grotere stap, maar ik ben blij dat ik ze gezet heb. Laat het vervolg nu maar komen :-)
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×