Tamara07

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Tamara07

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi hoi lees je berichtje net pas... heb mijn operatie geannuleerd ivm de onrust rondom de verhoogde kans op het krijgen van lymfeklierkanker... stond niet volledig achter mijn keuze. Maar jij hebt inmiddels de operatie achter de rug: en en en???
 2. Hi! Lees nu pas je berichtje... geen melding binnen gehad... je bent idd ietsje kleiner dan ik Heb afspraak voor volgende week voor tweede consult. Ben benieuwd! Nog 2 maandjes en dan is het bij ons zover Krijg jij ronde protheses? Of anatomisch?
 3. Hi. Leuk dat je berichtje hebt gestuurd en ja idd hebben hoop gemeen Ik ben 1.82. Jij? Jaaa spannend he!! Heb van de week nog wel afspraak gemaakt voor vervolg consult om nog wat vragen te stellen en om nogmaals pasprothese te passen. Waar word jij geopereerd??
 4. Snap ik, logisch toch!! Is natuurlijk niet zomaar wat... Hou er aan vast dat je morgen EINDELIJK je mooie borsten hebt! Ben naar je pagina gegaan en als het goed is volg ik je nu. Nogmaals succes he!!
 5. Tjee morgen is het al zover voor je!! Spannend!! Heb gelezen dat je elkaar ook kunt volgen... Mag ik jou volgen? ( alleen moet je me dan even uitleggen hoe haha) Namelijk erg benieuwd naar je ervaringen! Heel veel succes he voor morgen!!
 6. hoi Bobbie88 Het gaat van mijn kant volgens mij niet helemaal goed met reageren op je bericht... Maar bedankt voor je reactie! Spannend zeg volgende week je operatie! Waar word je geopereerd? Mijn operatie staat ip gepland op 28 februari. Ivm werk lukte dit niet eerder. Jij gaat dus voor een anatomische prothese? Boven de spier?
 7. Hallo allemaal, Al een langere tijd ben ik ontevreden over de grote van mijn borsten en heb ik vorig jaar toch besloten om te gaan informeren over een borstvergroting ( heb nu kleine 80B) Door een vriendin ben ik bij de Bergman gekomen. Ivm slanke postuur en ik had aangeven dat ik de ronding van prothese aan de bovenkant van de borst niet mooi vind ( te nep in mijn ogen...) heeft hij mij geadviseerd om voor de dual plane te gaan met een ronde prothese van 310cc. Erg Spannend!! Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen hierover!!? Groetjes Tamara