Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Roeppies

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  52
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoi Sanne, Spannend hoor, mijn dochter is in november door Dr. Klein geholpen, hier alleen positieve ervaringen.
 2. OOhh was al een tijdje niet meer op het forum geweest en zie nu dat je gisteren je nieuwe boobs hebt gekregen. Is het goed gegaan?
 3. Wat een mooi resultaat en heerlijk dat je het ook als zo prettig ervaren hebt. Laat de zomer maar komen
 4. Toen ik mijn dochter hielp met douchen de eerste keer vond ik ze eigenlijk al netjes en ook wel meevallen qua grote, maar nu ze genezen zijn en ze gewone bh's aan heeft zijn het echt weel mooie volle borsten en ook zonder bh, dus komt zeker goed. Ik vroeg het net even, maar naar een dag of 10 lukte het op haar zij slapen weer goed. Heel eerlijk kan ik niet goed vergelijken met haar genezing geloof ik als ik het hier lees, want zij herstelde super snel en ze is vrijdag's geholpen en zondags liepen we in de stad te shoppen. Maar ik had juist gelezen en dr. Kleijn zei dat ook ga niet allemaal liggen maar juist wat bewegen, dus dat deed ze ook. Ze was 's morgens ook stijf en spierpijn, maar dat trok juist weg door bewegen. En ze is ook niet goed geworden bij de eerste keer douchen, vond ik heel moeilijk want was in de badkamer en ik wilde haar naar haar slaapkamer krijgen omdat ze dus ook zei ik ga flauwvallen, maar je kunt ze dan ook niet onder de armen pakken. Ze droeg ook altijd maximizers daarom zie je ook niet heel veel verschil voor jezelf in het begin met kleding. Bij haar viel het ook niemand op totdat ze een bloter truitje aan had en ineens een gleuf had, hahahaha. Had ze nooit daarvoor.
 5. @Sophie89 wat fijn dat het goed gegaan is en je zult ze vast wel mooier gaan vinden. Dat herken ik dan weer niet van mijn dochter, die vond ze direct geweldig . Ik had op de voorhand gelezen dat je voor de terugweg het beste wat gewone cola en druivensuiker in de auto moest leggen om je maag rustig te krijgen en je suiker/energiepeil op te peppen. Dat werd ook gretig afgenomen, hahahaha. Druivensuiker heb ik een paar weken altijd voor handen gehad voor als ze flauw worden, dan helpt dat wel. Maar voordat je het weet zijn de zes weken om en kun je alles weer doen.
 6. Ziet er goed uit, ben benieuwd hoe het is als straks de zwelling weg is. Maar twijfel niet dat het prachtig zal zijn, mijn dochter is super blij met het werk van Dr. Klein.
 7. @Melis93 Wat fijn dat het goed gegaan is, nu lekker herstellen en dan genieten van je borsten. Je zegt hetzelfde als mijn dochter, die had ook zoiets van spierpijn en stijf, maar geen pijn en die heeft het ook niet gekregen, hopelijk blijft het bij jou ook zo. Zou ik ook mee mogen kijken?
 8. @Marade Fijn dat het meevalt, morgen ga je ze voor het eerst denk ik zien, dan zullen ze wel gezwollen zijn. Mijn dochter vond dat dus het engste. De rest is haar 100% meegevallen en het went snel zegt ze.
 9. Hoe is het gegaan? Voel je je een beetje redelijk?
 10. Oohh die belde idd al eerder dat is wel raar.
 11. Wat raar dat ze zeiden dat ze twee weken van te voren over de tijd bellen, want dat doen ze toch echt pas een dag van te voren en dat hebben ze ons ook vanaf het begin verteld. Dus nog even geduld
 12. Had alleen corde geschreven maar ze heeft full ☺️
 13. Maakt niet uit hoor, nee ze heeft geen borstband hoeven dragen en ze is idd via Faceland geopereerd. Je nacontrole is ook waar je consult was.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×