• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

hubje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  32
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral

2 Volgers

Over hubje

Recente profielbezoeken

154 profielweergaven
 1. Jaja morgen the big moment.Spannend..nie te doen.Vannacht nie veel slapen want hoef al vroeg uit de veren..Morgen om 7u20 hoef ik paraat te staan.Omg!!
 2. Stressy...raar dat het moment bijna nadert. Ik ben nerveus maar tegelijk vind het onrealistisch. Wat hoefde je aan te schaffen van medicatie van Dr Verdonck?
 3. @Vae Ben blij dat het allemaal goed verlopen is... Deed me ook plezier om alles zo gedetailleerd te lezen. Enne... je mag dus een kamerjas aandoen en slippers gebruiken? Is netjes op die manier. Hoef je dan geen operatieschort nadien aan te doen?Hoeft daarin alles uit van kleren?
 4. Hey Ine mag je echt maar alleen maar bewegingen doen die onder armhoogte vallen? Kan je bijv. al een was instoppen of andere huishoudelijke taken?
 5. Borstvergroting met Sebbin High Profile round
 6. Heel veel succes gewenst. Laat ons weten hoe het gegaan is...
 7. Omdat ik een 70A of 75A heb (soms varieert dat) zou ik met Sebbin meer projectie hebben.En met Motiva gaat dit de natuurlijke houding aannemen als ik lig en dat vond ik minder omdat het nu al kippenborstfilet is die de zwaartekracht volgt. Eerst zou ik de Himalaya zijn en nadien als ik lig wie weet de heuveltjes van Erika (zoals in het liedje he)
 8. Help! Twijfel aantal cc's

  Hey Dodo20, je bent net als mij, de eeuwige twijfelaar. Met de consultatie zei ik bij Dr Verdonck ik wens 300 cc. Dan neusde ik wat rond en kwam ik bij het borstenforum. Daarna wou ik 320cc. Nu zou ik gaan voor 350cc
 9. Ja redelijk -1 weekje rust- en misschien max 2 dagn erbij
 10. Nu heb ik nog es een 2 dagen dat ik verlies...(zat en zon) en eigenlijk vrijdag was nog een extra dag om te rusten na de operatie: tis jammer
 11. Amai Vae Ik heb heel wat moeten aanpassen omtrent het werkgebeuren + de planning van mijn ventje. Die dag hoefde eerst worden gevraagd via werk van mijn ventje en woe was te vroeg. Jammer genoeg dus de maandag want do was niet vrij. Morgen nog es doorgeven aan mijn 'patron' . Hopelijk komt het goed. Pff waarom moet dat altijd met mij gebeuren?
 12. Hey Vae, Mijn operatie was normaal ook op 19 jan maar kon niet doorgaan vanwege de anesthesist bij Dr Verdonck die niet aanwezig kon zijn.Welke reden kon jou operatie niet doorgaan op die dag?