Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

hubje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  92
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

14 Good

2 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

353 profielweergaven
 1. Je krijgt 2 weken van Dr Verdonck (een anoniem ziektebriefje). Ik ben 2 weken thuisgebleven. Eerste week is wat de moeilijkste. Heb je die overbrugd dan ben je al een stuk genezen. Ik ben de derde week weer gaan werken, rijden met auto, ..Ik werk ook in kantoor en zit aan computer, fulltime tip:Ik heb wel eerste dagen met een kussen achter mijn rug gewerkt..
 2. Maandag, woensdag en vrijdag
 3. Hey Kamady ,ik ben blij dat je hebt gekozen voor Dr Verdonck want het resultaat is heel naturelle. Ik ben ook geopereerd door dr Verdonck op 22/01. Ik had een a cup en heb nu een c soms d cup,dit met 320 cc maar met Sebbin High Profile. ik kan je aanraden om @bestboobie te contacteren. Zij is een krak in wat er past en wat je verwachtingen kunnen zijn. Motiva is wat minder hoog qua projectie. Het hangt nl. allemaal af van de maat, de projectie,de diameter, enz.. De vraag is ook of je de implantaat laat plaatsen na de borstspier, of voor want na de borstspier verlies je een beetje projectie omdat de borstspier dit wat tegenhoudt. Ik heb ze laten plaatsen achter de borstspier voor het natuurlijk effect + wordt aanbevolen als je niet veel klierweefsel hebt. 1 tip: met de consultatie goed bespreken met Dr Verdonck wat je precies wilt qua cc en uitzicht. En indien je nog verandert van idee kun je altijd een seintje geven naar Indra van de receptie. Zij is heel snel in het beantwoorden.
 4. @gastmama Welke beha's heb je juist gekocht bij Bonprix? Want je hebt met beugels en zonder, en heb gemerkt dat het lang wennen is met een beugel + dat het soms beter is eerst een beha aan te kopen zonder beugel en af en toe ertussen een te dragen met een beugel om te gaan wennen.
 5. Ik ben heel wat websites onderzocht om de juiste behamaat te achterhalen maar ik kwam telkens op een rare maat wat niet overeenkwam met de werkelijkheid. Ik was dan ook op zoek naar een website die betrouwbare resultaten gaf. Ziehier dames: http://www.brasizecalculator.tk/ Zo kun je exact alle behamaten terugvinden van Belgische, Europese tot Franse. Opgelet, eerst in inches meten en om om te zetten naar cm daarvoor ga je naar: http://www.inchnaarcm.nl/omrekenen-inch-naar-cm/ (ik had het geluk dat er op mijn meetlint vooraan cm stond maar achteraan in inch ) Hopelijk kan ik iedereen daarin wat meer duidelijkheid geven
 6. Ja tuurlijk. Gewoon opbellen en dan langsgaan en nu pas heb ik de factuur gekregen van het ziekenhuis (ik ben half december gegaan). Ik ben wel van België Ik hoef maar 16 EUR te betalen.Niet om achterover te vallen dus
 7. Sportbh

  Hoi ik heb mijn sportbeha's gekocht in Decathlon. Stevig, geen irritatie, goeie steun en kost een tientje maar
 8. Ja inderdaad. Ik heb een echografie moeten ondergaan. Het zou anders jammer zijn mocht je een gezwel of een 'kiest' hebben dat je voor niets wordt geopereerd. Beter eerst laten checken. Gewoon afspraak maken met ziekenhuis. Langsgaan en hupla klaar is kees. Verslag wordt van het ziekenhuis doorgestuurd nr de chirurg en anders stuur je het verslag zelf door naar de chirurg.
 9. Hey @Mara01 Ik had de eerste week ook veel pijn en was een wrak. Maar vanaf de tweede week begin het allemaal te verminderen tot kleine pijntjes Ik ben gaan werken na 2 weken. Ik ben ook gewoon om mijn haar zelf te brushen en af en toe (nu ondertussen geopereerd sinds 22/01, dus bijna 4 weken PO)ook nog wat moeite maar van je zelf is dat nie simpel.Als je rechtsstaat en de klant zit neer hoef je ook je armen niet zo hoog te houden dan ik van mijzelf vergelijk Ik was ook wat blauw aan de zijkant en tussen mijn borsten aan de onderkant. Dit gaat na verloop van tijd allemaal weg... Hoe gaat het nu ondertussen want ik heb pas nu gemerkt dat je bericht van vorige week is..
 10. Hey @Dreaming1991 Mag ik ook meekijken in jouw album ? Ik ben ook geopereerd bij Dr Verdonck op 22/01 met 320 cc
 11. Hey. Leuk dat jullie voor Dr Verdonck kiezen. Ik ben geweest op 22 januari. Morgen 3 weken PO. Hierbij een goede link voor jullie: Heel handig....
 12. @NLB Ik had de eerste dagen identiek dezelfde klachten. Heel zwaar geweest voor mezelf. De misselijkheid kwam van mij vooral omdat ik de eerste 3 dagen antibiotica nam + alle pijnstillers dag en nacht. Vanaf wanneer de antibiotica afgelopen was voelde ik me al een stuk beter. In de tweede week heb ik dan de medicatie afgebouwd dmv de paracetamol.De ibuprofen zou ook vaak misselijkheid geven. Ik heb ook vaak 's nachts wakker geweest. Wat tv dan gekeken...en dan viel ik weer in slaap maar het was altijd enkele uurtjes. Tot nu maandag kwam ik wakker met zweet. Ik denk dat dat komt door de narcose. Dat dat nog in je vel zit of door de verhoogde temperatuur van dat je geopereerd ben. Nu heb ik dit bijna niet meer (17 PO) Het is echt op de tanden bijten maar je zult merken dat het na 3 dagen al stukken beter wordt!
 13. Hey @NLB hoe gaat het ondertussen met je? Net opgemerkt dat je vandaag bent geopereerd.Je gaat de eerste drie dagen heel wat rust nodig hebben maar dan wordt het stilletjesaan beter. Bij de ene gaat het rapper beter dan bij de andere.En bestboobie is the best in medicatie. Zij heeft me heel erg geholpen!
 14. @Vae Ja hoor. Morgen draadjes laten verwijderen, of tenminste uiteinden laten wegknippen door dokter. Ik ga wel naar de gewone huisarts want Diest is mij een beetje te ver. Mocht ik complicaties hebben zou ik wel hebben gegaan maar tot zover de gewone pijntjes gehad. Zal inderdaad blij zijn dat ik deftig kan douchen maar dat zal pas tegen maandag zijn denk ik wanneer ik definitief 2 weken ben. Nu is het 1/2 douchen en opletten voor hier en daar Trouwens jouw resultaat mag er zeker wezen!!Heb ondertussen je foto zien voorbij passeren..heel mooi.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×