Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Gysje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Gysje

  Consult in Parkkliniek, operatie in OLVG-west?

  @best_boobie, ik zal zeker woensdag even bellen. Heb met mijn man overlegd en waarschijnlijk stellen we onze terugreis uit zodat ik toch de 29e januari op consult ga. Maar als het even kan dan ga ik natuurlijk liever eerder: we logeren bij mijn dochter in huis (met onze 2 honden) en die ziet ons na ruim drie weken graag vertrekken denk ik . In ieder geval bedankt voor je reactie!
 2. Gysje

  Consult in Parkkliniek, operatie in OLVG-west?

  Hee @Pienn, het liefst word ik geopereerd in het OLVG omdat voor een prothesewissel met tweezijdige kapselverwijdering in de Parkkliniek ca. € 5.300,- wordt gerekend tegen € 3.100,- n het OLVG. Dat is toch wel een heel groot verschil. Ik ga in ieder geval na de kerstdagen even bellen om te zien wat mogelijk is. Dank voor je reactie!
 3. Even voorstellen: ik heb bijna 20 jaar geleden een borstvergroting laten uitvoeren bij de Jan van Goyenkliniek. Nu vind ik het toch echt tijd om me te orienteren op een wissel, vooral omdat ik in mijn rechterborst veel last heb van kapselcontractie. Het lastige is dat ik in Frankrijk woon, maar de wissel graag in Nederland laat uitvoeren. Wel zo vertrouwd;) Ik had een afspraak gemaakt met dr. Nio op 25/1 (deze datum valt precies in de periode dat ik sowieso in Nederland ben). Nu krijg ik vandaag bericht dat de afspraak verzet is naar 29/1, helaas ben ik dan al weer terug in Frankrijk. Heeft iemand van jullie het eerste consult met Nio in de Parkkliniek gehad, en vervolgens de operatie in het OLVG-west? Dan zou ik kunnen proberen of het mogelijk is een consult te boeken in de Parkkliniek in de periode dat ik in Nederland ben. Alvast hartelijk bedankt voor jullie reactie!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×