Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Gysje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Consult in Parkkliniek, operatie in OLVG-west?

  @best_boobie, ik zal zeker woensdag even bellen. Heb met mijn man overlegd en waarschijnlijk stellen we onze terugreis uit zodat ik toch de 29e januari op consult ga. Maar als het even kan dan ga ik natuurlijk liever eerder: we logeren bij mijn dochter in huis (met onze 2 honden) en die ziet ons na ruim drie weken graag vertrekken denk ik . In ieder geval bedankt voor je reactie!
 2. Consult in Parkkliniek, operatie in OLVG-west?

  Hee @Pienn, het liefst word ik geopereerd in het OLVG omdat voor een prothesewissel met tweezijdige kapselverwijdering in de Parkkliniek ca. € 5.300,- wordt gerekend tegen € 3.100,- n het OLVG. Dat is toch wel een heel groot verschil. Ik ga in ieder geval na de kerstdagen even bellen om te zien wat mogelijk is. Dank voor je reactie!
 3. Even voorstellen: ik heb bijna 20 jaar geleden een borstvergroting laten uitvoeren bij de Jan van Goyenkliniek. Nu vind ik het toch echt tijd om me te orienteren op een wissel, vooral omdat ik in mijn rechterborst veel last heb van kapselcontractie. Het lastige is dat ik in Frankrijk woon, maar de wissel graag in Nederland laat uitvoeren. Wel zo vertrouwd;) Ik had een afspraak gemaakt met dr. Nio op 25/1 (deze datum valt precies in de periode dat ik sowieso in Nederland ben). Nu krijg ik vandaag bericht dat de afspraak verzet is naar 29/1, helaas ben ik dan al weer terug in Frankrijk. Heeft iemand van jullie het eerste consult met Nio in de Parkkliniek gehad, en vervolgens de operatie in het OLVG-west? Dan zou ik kunnen proberen of het mogelijk is een consult te boeken in de Parkkliniek in de periode dat ik in Nederland ben. Alvast hartelijk bedankt voor jullie reactie!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×