• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Dreamcatcher

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  56
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

15 Good

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

476 profielweergaven
 1. Heb zelf ook Polytech, dit zijn implantaten met een polyurethaancoating (niet de 'ingroeiende' Microthane, maar Polytxt). Schrok er ook van, maar lees het geweldig uitgebreide bericht van @Gabriella82 hierboven maar eens en dan met name het citaat. Dat is dus beter nieuws! Toch nare berichtgeving zo, he? Je kan natuurlijk altijd even met de kliniek bellen en je zorgen uitspreken. Ik denk dat ze je gerust zullen stellen.
 2. Schrik er ook van. Zelf Polytech implantaten. De kans is zeer klein, maar toch... Naar nieuws!
 3. Geruwde protheses, welke behoren hier toe? Zijn dit de prothesen die ‘ingroeien’ als het ware, of ook de ‘normale’ met simpelweg een wat ruwere buitenkant?
 4. Litteken 2,5 cm boven borstplooi

  Hey @Eecc15il Bedankt voor je reactie! Ik heb het gevoel dat ze vooral de laatste twee weken een stuk omhoog zijn gekropen. Zal het eens in de gaten houden. Wat een goede tip van je chirurg om de sportbh langer aan te houden! Zelf heb ik ook vrijwel geen vet in die regio, dus dat is een goed idee. Hoe lang geleden heb jij je borstvergroting gehad?
 5. Litteken 2,5 cm boven borstplooi

  Hierbij twee foto's
 6. Litteken 2,5 cm boven borstplooi

  Ik heb een recente foto geplaatst in mijn album.
 7. Hey dames, Ik ben nu bijna 7 weken post-op en merk dat mijn litteken nog steeds echt óp mijn borst zit, maar liefst 2,5 cm vanaf de borstplooi af (die er nog niet helemaal zit omdat ik voorheen niets had, maar ik bedoel zegmaar de lijn van waar het implantaat zit). Het lijkt steeds meer te worden, de cm's, gezien de implantaten zakken. Is dit OK of moet ik de kliniek maar bellen voor de zekerheid? Alvast dank en alvast een hele fijne jaarwisseling. XX
 8. Wat ontzettend rot als je er zo op hebt voorbereid... Sterkte, meiden
 9. Spannend hè? Je bent in hele goede handen!
 10. Bv suggesties klinieken?

  Hoi Djuna, ik heb mijn borstvergroting laten doen bij A Klinieken. Ik ben nu bijna 3 weken po en ben nu al vol lof over het werk van chirurg Koeijers. Heel veel succes bij je zoektocht!
 11. Littekenpleisters: aanraders?

  @11-12ok Ze knipten bij mij de uiteinden er vanaf en probeerden heel zachtjes te trekken of de rest meteen mee wilde. Bij de linkerhechting ging het niet, bij de rechter wel. Weet ook niet of ze dit altijd doen! Van te voren doen ze er koud spul overheen, volgens mij voel je het daardoor ook minder tot niet. Ik kan je geruststellen: Je voelt er niets van! @B00bies Die had ik inderdaad ook langs zien komen op Google. Dan ga ik die zeker aanschaffen! Superbedankt voor de tip
 12. Dag dames. Mijn hechtingen zijn er afgelopen vrijdag uitgehaald (een zit er nog gedeeltelijk in maar lost op) en vanaf volgende week vrijdag mag ik dagelijks tweemaal een siliconengel gaan smeren. Ik had gelezen dat sommigen hierna overstappen naar siliconen littekenpleisters. Nu ben ik even gaan Googlen en vind ik heel veel verschillenden, van Hansaplast tot wat duurdere varianten (lijkt op een soort doorzichtig folietje). Heeft iemand ervaring met deze littekenpleisters? Alvast dank!
 13. Praktijk Gabriels klopt niet

  Hier het desbetreffende topic en bericht: