Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Anne1985

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Oh wat fijn om te horen Ik zag het al helemaal voor me dat ik uiteindelijk met 2 verschillende grotes door het leven zou moeten. Verder ziet het er namelijk heel mooi en rustig uit maar die linker borst blijft maar groter.... Ook voor mij geldt 'geduld' @best_boobie bedankt weer voor je antwoord! Super
 2. Toch nog een vraagje na 4,5 week po ... ik blijf namelijk een klein stresskipje. Klopt het dat er na zo'n tijd nog steeds redelijk veel zwelling aanwezig is? Het is al een stuk minder dan wat het geweest is maar het blijft aanwezig. Ook voelen mijn borsten en tepels nog heel beurs en zijn super gevoelig. Klopt dit allemaal na 4,5 week? @best_boobie wellicht een antwoord?
 3. Bedankt @best_boobie ik ga het proberen
 4. Bedankt @best_boobie voor de snelle reactie! Ik hoop dat het vlot weg trekt, ik heb er namelijk best veel last van. Maar ben zeker blij dat het uiteindelijk iets vrij onschuldigs is. @best_boobie of iemand anders ... enig idee (tips) hoe ik dit gebied ontzien kan zodat de band van de bh er niet zo op drukt? Ik zou er heel erg mee geholpen zijn!
 5. Ik ben inmiddels 13 dagen PO en heb al vanaf het begin last van mijn linker borst. Deze heeft meer zwelling dan de rechter en voelt vervelend aan bij de hechting. Voor 4 dagen terug zijn de knoopjes van de hechtingen verwijderd en de verpleegkundige gaf aan dat het er allemaal mooi uit ziet. Nu zag ik vanmorgen tot mijn verbazing deze verdikking onder de hechting zitten. Weet iemand of dit een mondor cord is of toch wellicht iets anders?
 6. Anne1985

  Irritatie bh

  Het irriteert idd vooral bij 1 van de hechtingen en tussen mijn borsten in. Vanmorgen hebben ze de knoopjes van mijn hechtingen weg gehaald. Ik had eigenlijk gehoopt dat dan de druk er een beetje af zou zijn maar ik hou helaas net zoveel last (ondanks een extra gaasje ertussen). Hoe lang duurde de irritatie van het litteken bij jou @Rocker? bedankt voor de tip @Draakje84 ga ik zeker proberen tussen mijn borsten in!
 7. Anne1985

  Irritatie bh

  Dag dames, Ik ben 1,5 week geleden geopereerd. Ik heb erg last van irritatie aan de borst door de speciale bh. Nu bedacht ik mij ineens om een naadloos topje tussen mijn borsten en de bh aan te trekken. Dit geeft zeker verlichting. Nu vraag ik mij alleen af of dit wel mag, ivm ondersteuning die dan misschien minder is? Iemand ervaring hiermee?
 8. Hierbij mijn operatieverslag; Afgelopen dinsdag 12 december ben ik geopereerd. Ik was de eerste op de planning en werd om 8.00 uur al geopereerd. Het is uiteindelijk wel wat heftiger geweest dan ik van te voren bedacht had. Ze konden mij eerst het infuus niet goed prikken. Poging 4 door anesthesie zelf lukte wel. Eenmaal de operatie achter de rug (die overigens goed ging) werd ik super misselijk. Heb uiteindelijk alles onder gespuugd. Niet echt fijn met veel pijn in dat gebied. Uiteindelijk kwam de chirurg kijken om te checken en zag dat 1 borst dikker was geworden. Hij dacht aan een bloeding. Toen moest ik weer geopereerd worden. Uiteindelijk had de arts het toch verkeerd gezien want bleek geen bloeding maar zwelling te zijn. Maar wel fijn dat ze geen risico nemen. Uiteindelijk waren we rond 20.30 uur weer thuis en helemaal op. Ik blijf meer last houden van die borst en die is ook meer gezwollen dan de andere kant. De afgelopen dagen ben ik echt nog heel moe geweest en kon ik weinig. Hebben meer dit? Ik hoop dat het allemaal goed komt! Bedankt @best_boobie voor je reactie. Dat ik heel veel water moet drinken wist ik niet. Dat ga ik dan gelijk vanaf nu doen. De zwelling zit bij mij vooral bovenin mijn borst. Ziet er nu eigenlijk nog niet uit.
 9. Zo ik ben weer online. Het is allemaal heftig verlopen. Waar kan ik mijn operatieverslag kwijt @best_boobie? En dan gelijk een vraagje aan alle dames... Hebben jullie in het begin ook zo'n last gehad van heftig gezwollen borsten? Ik maak mij best wel zorgen of het goed gaat komen. Liefs Anne
 10. Bedankt voor de tip @Zee-Bra 77 maar ik ben al aangemeld bij de club van december Spannend wel he... jij dus 1 dagje eerder, het komt nu echt dicht bij. Ik heb eerlijk gezegd nog helemaal geen zenuwen, de mensen om mij heen lijken zich meer druk te maken hihi. Ik laat het maar gewoon over me heen komen.
 11. Sorry voor de late reactie, zie hem nu toevallig voorbij komen. Maar 5 december komt nu wel heel dichtbij. Ik snap dat je heel zenuwachtig bent. Jij hebt een wissel dus al een keertje meegemaakt allemaal. Voor mij is het allemaal nieuw. Ik ben nog helemaal niet zenuwachtig .... ik kijk er tot nu toe alleen maar heel erg naar uit, wil dit zo graag. Waarschijnlijk wordt ook ik in de loop van de week wel steeds zenuwachtiger. Hoe laat moet je dinsdag? Ik heb nog geen tijd gehoord...
 12. Dag allemaal, Hiebij zal ik mij in het kort voorstellen. Ik denk al vanaf mijn 15e a 16e levensjaar aan een borstvergroting. Ik heb het nooit doorgezet maar nu er naar een zwangerschap nog minder van mijn al kleine borsten over is heb ik toch de beslissing gemaakt om de vergroting door te zetten. Ik heb nu cupmaat 80b, ben 180 meter en weeg 70 kilo. Ik heb met de pc afgesproken dat ik anatomische implantaten krijg en hij probeerd ongeveer 470cc te plaatsen. De operatie staat voor 12 december gepland dus dat is al snel. Ik kijk er erg naar uit!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×