Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Brown

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hier bijna exact dezelfde situatie. 1.58 en 56kg, 2 kids (7 en 5) en nu lege 75B. 6 maart consult bij Dr. Nio in de parkkliniek. En wil ook voor de monobloc hydrogel gaan. 400cc of ietsje minder. Dus eigenlijk heb je niks aan mijn antwoord, maar ik wil je wel graag volgen. Hoe dit afloopt en resultaat enz. Succes! Spannend.
 2. Brown

  Hoi! Waar te beginnen?

  Ik heb vandaag om te beginnen eerst naar de Parkkliniek gebeld, daar vertelden ze dat Dr. Nio pas in februari een consult zou kunnen doen. Daarna heb ik Faceland gebeld en daar kon ik wel al vroeger op consult komen (omdat hier de arts nog niet bij is). Ik heb daar nu een afspraak staan op 2 januari. Ik wilde daarna nog een consult afspraken bij Dr. Nio, maar die namen al niet meer op (te laat). Ik heb dus maar zo’n ‘Bel mij terug’ formulier op de site ingevuld. Hopelijk bellen ze morgen dan terug.
 3. Brown

  Alle Nio boobs verzamelen :D

  Ik heb eigenlijk een vraag. Is Dr Nio ook een goede voor je als je, zoals ik, 1.62m en 55kg bent en van een lege 75b naar een mooie grote D wilt zonder dat ze ‘opgeplakt’ of ‘te’ lijken? Ik ben erg zoekende naar door wie ik geholpen wil worden en waar ik een intake ga aanvragen.
 4. Brown

  Hoi! Waar te beginnen?

  Hallo! Ik ben nieuw hier en ik ben moeder van twee kindjes (8 en 6) en iets-minder-trotse eigenaar van twee lege 75B-cupjes (Ik ben 1.62m, 56kg) Voor de zwangerschappen vond ik mijn borsten al te klein (voor mijn postuur) maar niet klein genoeg om er iets aan te laten doen. Nu na de zwangerschappen lijken mijn borsten leeggelopen en gewoon een beetje triest. Ik vind het doodeng, maar ik heb besloten om voor een BV te gaan. Al veel gelezen hier, in een Facebook-groep en elders op internet. Voorbeelden opgezocht enz. Maar waar begin ik?! Hoe weet ik waar en door wie ik geopereerd wil worden. Enkele hersenspinsels hier: - Faceland (Fresow of Bauland), mooie borsten. Maar (te) goedkoop, dus durf niet goed. Weinig nazorg. - Park medisch centrum, in de buurt, maar te veel fan van grote/porno boobs. - Velthuis, duurder, bekender, betaald voor naam kliniek. - Diana Gabriels, goedkoper, maar veel kritiek, wel dichtbij. Help! Ik weet het echt niet. Wil graag een intake ergens doen, maar wil wel iemand treffen met verstand van zaken. Niet zoals je veel leest (Diana Gabriels) een totaal andere maat wordt aanbevolen dan de chirurg zegt. En ik wil wel passen natuurlijk. Wie heeft tips, ervaringen voor deze dummie op het gebied van borstvergrotingen, klinieken, chirurgen. Ik zie even door de bomen het bos niet meer.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×