Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Brown

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Hier bijna exact dezelfde situatie. 1.58 en 56kg, 2 kids (7 en 5) en nu lege 75B. 6 maart consult bij Dr. Nio in de parkkliniek. En wil ook voor de monobloc hydrogel gaan. 400cc of ietsje minder. Dus eigenlijk heb je niks aan mijn antwoord, maar ik wil je wel graag volgen. Hoe dit afloopt en resultaat enz. Succes! Spannend.
 2. Hoi! Waar te beginnen?

  Ik heb vandaag om te beginnen eerst naar de Parkkliniek gebeld, daar vertelden ze dat Dr. Nio pas in februari een consult zou kunnen doen. Daarna heb ik Faceland gebeld en daar kon ik wel al vroeger op consult komen (omdat hier de arts nog niet bij is). Ik heb daar nu een afspraak staan op 2 januari. Ik wilde daarna nog een consult afspraken bij Dr. Nio, maar die namen al niet meer op (te laat). Ik heb dus maar zo’n ‘Bel mij terug’ formulier op de site ingevuld. Hopelijk bellen ze morgen dan terug.
 3. Alle Nio boobs verzamelen :D

  Ik heb eigenlijk een vraag. Is Dr Nio ook een goede voor je als je, zoals ik, 1.62m en 55kg bent en van een lege 75b naar een mooie grote D wilt zonder dat ze ‘opgeplakt’ of ‘te’ lijken? Ik ben erg zoekende naar door wie ik geholpen wil worden en waar ik een intake ga aanvragen.
 4. Hoi! Waar te beginnen?

  Hallo! Ik ben nieuw hier en ik ben moeder van twee kindjes (8 en 6) en iets-minder-trotse eigenaar van twee lege 75B-cupjes (Ik ben 1.62m, 56kg) Voor de zwangerschappen vond ik mijn borsten al te klein (voor mijn postuur) maar niet klein genoeg om er iets aan te laten doen. Nu na de zwangerschappen lijken mijn borsten leeggelopen en gewoon een beetje triest. Ik vind het doodeng, maar ik heb besloten om voor een BV te gaan. Al veel gelezen hier, in een Facebook-groep en elders op internet. Voorbeelden opgezocht enz. Maar waar begin ik?! Hoe weet ik waar en door wie ik geopereerd wil worden. Enkele hersenspinsels hier: - Faceland (Fresow of Bauland), mooie borsten. Maar (te) goedkoop, dus durf niet goed. Weinig nazorg. - Park medisch centrum, in de buurt, maar te veel fan van grote/porno boobs. - Velthuis, duurder, bekender, betaald voor naam kliniek. - Diana Gabriels, goedkoper, maar veel kritiek, wel dichtbij. Help! Ik weet het echt niet. Wil graag een intake ergens doen, maar wil wel iemand treffen met verstand van zaken. Niet zoals je veel leest (Diana Gabriels) een totaal andere maat wordt aanbevolen dan de chirurg zegt. En ik wil wel passen natuurlijk. Wie heeft tips, ervaringen voor deze dummie op het gebied van borstvergrotingen, klinieken, chirurgen. Ik zie even door de bomen het bos niet meer.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×