Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

F.aatima

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

1 Volger

 1. Hi meiden, Nee ik heb de stap nog niet genomen helaas. ik ben ook bang dat het langer gaat duren dan verwacht. Het advies van de chirurg dr, Ackermans was om eerst te gaan afvallen zodat ik dat niet ga doen na de operatie. Ik wil nog zeker terug naar mijn gewicht voor de zwangerschap en zij adviseerde mij dat te doen voor de operatie want als ik na de operatie zou gaan afvallen de geopereerde borsten weer slap worden en dat zou natuurlijk zonde zijn. Hoelang hebben jullie in het ziekenhuis gelegen?
 2. Hi allemaal, Wat fijn dat ik deze website heb kunnen vinden waar ik verslagen heb kunnen lezen over vrouwen die deze stap wel hebben durven zetten. Ik ben 28 jaar met H cupmaat. Bij mij begonnen ze in groep 6 al te groeien en op mijn 18de heb ik al een borstverkleining overwogen. Nu 10 jaar en twee kinderen verder denk ik er nog sterker over na. Inmiddels ook eindelijk de stap genomen om hiermee naar de huisarts te gaan en ook zij stimuleerde mij om een bvk te doen en gaf mij een doorverwijzing. Ik was heel enthousiast, heb ook meteen een afspraak gemaakt in het ZH maar nadat ik meer informatie ging zoeken op het internet en de meest enge foto's en videos tegenkwam krabbel ik toch weer terug terwijl de wil er juist toch meer is om het wel te ondergaan dan niet. Ik ben iemand met een lage pijngrens en kan snel doordraaien als het niet goed of snel genoeg geneest. Ik heb ook twee kleine kinderen van 2 en 5 jaar. Hoe doen jullie dat met kinderen met het optillen,lopen, auto in, auto uit, bed in, bed uit etc. Ik heb twee keizersnede gehad en na een week kon ik toch wel wat meer zelf doen maar als ik zo andere verslagen lees zit dat er niet in. Ik weet dat uiteindelijk alle pijn en tranen het waard zal zijn, althans dat hoop ik. Kan iemand mij een beetje vertellen hoe het bijvoorbeeld van dag tot dag gaat. Ik word trouwens in het Groene Hart ziekenhuis door dr. Ackermans geholpen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×