Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Swan

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral

4 Volgers

 1. @Jaydee en @Doe ik het of niet? dankjewel voor jullie lieve reacties!! Ik zit hier heel erg blij te wezen met mijn nieuwe boobies ;-))
 2. @Noisy dankjewel. Gaat best goed eigenlijk. Bed in en uit komen en op rug liggend moeten slapen is het ergste.
 3. Ik ben ook weer thuis. Iedereen bedankt voor de lieve wensen. Het gaat best goed als ik me gedeisd houd;-) Ben heel blij ook al klopt het nog allemaal niet helemaal qua vorm/grootte. Ff geduld hebben.
 4. Dankjewel Jaydee en LovelyBoobies!!! Weet niet zo goed hoe het persoonlijk reageren werkt op het forum... Nog een paar uurtjes aftellen
 5. spannend he. Jij ook veel succes. Als het goed is ben ik om die tijd alweer uit de ok. Gaan we zeker van genieten, ondanks de blauwe plekken ;-))
 6. ja ik hoop het...hoewel ik geen koffertje heb hoor...wat neem je allemaal mee dan? Vind het heel spannend en heel leuk! Jij ook succes en sterkte daarna!!
 7. Hai Kaatje Spannend he!! Hoe laat moet jij? Ik moet er om 10.15 zijn. Ik krijg 375 cc dual plane high profile rond. Jij ook succes!!
 8. Dat vind ik wel leuk ja!! Loopt dat ook via het forum?
 9. oh spannend! Ja ik word 11 december geopereerd bij Dr Straten. Ik ben heel tevreden over het consult en tel de dagen af naar de 11e.....Nu wisten mijn man en ik eigenlijk precies wat we wilden en dr Straten was het daar meteen mee eens, dus het ging eigenlijk heel vlot. Ben benieuwd naar jouw ervaringen straks!!!
 10. Ik ben nog heel nieuw hier op het forum. Volgende week woensdag heb ik mijn consult bij dr Straten. Omdat mijn borsten wat naar buiten wijzen/verder uit elkaar staan, vraag ik mij af hoe dat er uit gaat zien bij een borstvergroting. Ik ben nog te kort op het forum om foto's te mogen zien. Misschien gaat mijn vraag dan ook een stap te ver...maar als iemand verhalen en evt foto's met mij zou willen delen die een bv ondergaan heeft in dezelfde situatie, dan hoor ik het heel graag. Ik weet niet of het handig is om te weten, maar ik ben 164 cm lang, weeg ca 56 kilo en mijn huidige maat is waarschijnlijk een B.....ik had tot een paar maanden geleden 75C, maar na 5 kilo te zijn afgevallen weet ik niet meer wat het is...behalve dat er niet zo veel meer van over is ;-( Ik ben al jaren bv aan het overwegen en nu na het afvallen is het het laatste zetje om de stap te gaan zetten. Spannend!!
 11. Ik ben 46 en heb volgende week mijn eerste consult bij dr Straten. Ik vind het enorm spannend maar vooral leuk dat ik na vele vele jaren eindelijk hiervoor durf te gaan. Ik ben benieuwd naar alle ervaringen met dr Straten. Ik ben ook heel benieuwd of hij, zoals de site beloofd, geen wachtlijst heeft, of dat het stiekem toch maanden duurt voordat een operatie ingepland kan worden. Wat duurt een week lang zo zeg ;-)
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×