Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

C88

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

2 Volgers

 1. Ik heb met een voorsluiting bij de Hunkemöller in de sale kunnen kopen maar ik bang dat ze al uiverkocht zijn? Die van de Hema heavy sport gaat bij mij knellen
 2. Ik heb dat wiebelen ook! En ben nu 2 weken PO. Ik wou al bellen maar ik lees het hier meer? Fijn dat je je al zoveel beter voelt en je rust neemt.
 3. Hoi hoi, ik ben door dr blecourt afgelopen vrijdag geholpen die ook in de Bergman werkt. Ik ben 164. 53 kg en ik heb 325cc achter de spier gekregen en dit is zeker niet groot en onnatuurlijk. 8 jaar geleden hebben ze bij mij maar 140cc geplaatst en ik ben er nooit blij mee geweest, amper verschil en het is toch een operatie:( en wat het kost maar buiten dat. Maar ik was jong en ik dacht; zij weet het wel. Nou mooi niet. 1 tip: kies niet voor het minimale cc. Heel veel succes met je keuze! Ik weet zeker dat het mooi word en het natuurlijk zal ogen
 4. Ik heb net even een foto geüpload. Geen idee of het goed gegaan is. Het is nog geen top foto want ik lag even op bed maar ik moest eruit om er naar te kijken haha. Dinsdag al eerste controle
 5. Inmiddels thuis en super blij mee! Zal binnenkort ook even kijken hoe jullie een foto plaatsen pijn valt 100 procent mee, dus heel happy. Bij Mn eerste operatie had ik veel pijn en nu niet. Resultaat kan ik misschien nog niet veel van zeggen maar ik ben nu al zo blij ( hiervoor nooit blij mee geweest) en ik heb 325cc en ziet er echt niet groot uit vind ik zelf waar ik toch wel bang voor was. Maar dat verschilt natuurlijk per persoon. Fijn weekend meiden.
 6. Dankjewel! Ik zal over een paar dagen plaatsten hoe het gaat, zo lekker slapen! Ik ben een beetje ‘boos’ geworden dat ik niet naar de wc mag dus heb ik nu voor elkaar dat het mag en terecht toch. Ik had al gezegd; nu drink ik toch minder en dat is al helemaal niet goed, en wat je zegt; dat vocht hoopt lekker op zo. Nu even plassen en slapen lange dag geweest maar alles waard maar heel blij als ik morgen lekker thuis ben!
 7. Operatie is goed verlopen ik was toch wel nerveus. Maar om half 10 werd ik klaar gemaakt en om 12 uur was ik weer terug. Ik heb vrijwel ‘nog’ geen pijn maar dat zal wel komen haha. benieuwd of er nou 300 of 325 is ingegaan maar ik vind het nu zo mooi! 1 nadeel ik mag niet zelf naar de wc dat moet op bed in zo’n ding dus ik heb met al Mn kracht mezelf opgetild en pijn daarna niet normaal joh. Dus ik zei; ik mankeer niks aan Mn benen en dit kost mij zoveel kracht aan Mn armen ( wat echt niet mag) dus dat loopt hier even niet zo lekker en wil niks meer drinken maar ik hang aan zo’n infuuszak waarvan je moet plassen. Dat verpest het nu wel voor me:( al is het gelukkig maar 1 nachtje, het idee dat ik nog een paar moet doen maakt me niet zo blij. Even wachten nu op de arts en dan zal ik dat wel is gaan zeggen dat dit echt geen doen is hoor. Ik trek zo alles kapot. Owja.. na de operatie wel erg misselijk maar ik kreeg er wat voor en trok gelijk weg
 8. Even een update.. ik plaats nooit zoveel maar lees wel veel mee. Morgenochtend 08.30 uur melden spannend maar ik heb er ook heel veel zin in.
 9. Heel veel succes vandaag! Wat zal het mooi worden ik mag a.s. Vrijdag en ik begin nu wel een beetje nerveus te worden haha.
 10. Even een update, ik lees al een tijdje mee en 12 januari word ik geopereerd. Ik vind het nu best spannend. Omdat het een wissel is moet ik nachtje blijven daar zie ik wel tegenop.
 11. Hoi dames, ik ben 29 jaar en in januari krijg ik een prothesewissel door dr blecourt in het vlietlandziekenhuis. 10 jaar geleden is er maar 140cc geplaatst dus ik ben er nooit blij mee geweest. 3 jaar geleden was ik al bij de blecourt maar door een chronische ziekte die ik toen te horen kreeg heb ik het afgezegd. Gelukkig durft hij het aan mij te opereren:) nu word ik in januari geopereerd met 325cc. Nu zei hij alleen dat Mn ene borst iets is groter is dan de ander dus ik kon ook een 325 en 350 nemen maar ik weet het niet.. iemand ervaring mee? Ik zie het verschil bijna niet. Ik ben trouwens 165 en ik weeg 53kg en hoop op een C uit te komen. Komende maanden lees ik mee!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×