Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Ikkin

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Inderdaad erg leuk om te lezen!! En nog steeds blij dat je alleen voor lift bent gegaan?
 2. Hi Liselotje! Ben benieuwd wat je van het resultaat vindt! Spannend en leuk zeg! Ik denk dus zelf aan een borstlift zonder prothese, meer omdat ik nu eenmalig onder het mes wil en daarna nooit meer. Ik lees hier vaak dat mensen na een aantal jaar weer opnieuw moeten voor een nieuwe prothese. Hoe denk jij hier over? Of hoeft dat niet met de prothese die jij hebt? En qua die elasticiteit, tja inderdaad maak ik me ook een beetje zorgen om want als het 1 keer is gaan hangen... maar de rest van mn lijf is mijn huid altijd strak geweest, hoe is dat bij jou? maar wel een goede arts, voor mij niet te ver weg dus moeite waard om daar tzt is naar te kijken. Maar voor mij is het nog ver weg
 3. Hi Asni, Oeps moet het forum nog onder de knie krijgen merk ik goed om te lezen! Succesvol met herstellen!!
 4. Hi Mamavan2meiden, ik ben ook nieuw hier en heel benieuwd naar je gesprek, denk dat we een beetje in hetzelfde schuitje zitten. Succes met je gesprek!
 5. Hi dames, Doodeng om me voorstellen want mn borsten is niet echt een onderwerp wat ik graag bespreek:) Ik ben 32 jaar, 1,68 en weeg 60 kilo en heb cup 75c. Door wat gejojo met mn gewicht in het verleden (ze gingen van 80d naar 75b, en weer op en neer) en een zwangerschap zijn mn borsten steeds slapper geworden. Nu ik zwanger ben van de tweede en ze weer zie veranderen weet ik het zeker: als alles op de rit is na de bevalling en borstvoeding wil ik een borstlift. Al jaren heb ik gespaard hiervoor en staat het al een hele tijd op mn spaarrekening:) Ik wil graag een borstlift zonder implantaat. Het lijkt me het fijnst, ‘lichaamseigen’ zonder iets erin. ik heb nog geen gesprek gehad met een pc, dit doe ik pas na mijn zwangerschap uiteraard. Maar nu kan ik alvast via het forum meelezen en info inwinnen over goede chirurgen, verwacht eindresultaat enzo. Wie weet tot spreeks!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×