Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Ikkin

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hi Liselotje, Dank je wel nog voor je reactie een hele tijd terug Ik had het even laten rusten voor mij, omdat ik zwanger was even focus op de baby. Nu de baby er is wil ik me verder gaan oriënteren. Dank voor de tip, ik zal eens gaan kijken bij de Arenborghoeve. Ik hou wel van eerlijkheid en directheid en niet het gevoel dat het 'verkocht' wordt aan je. Hoe voel je je nu? En ben je tevreden met het resultaat? En de littekens?
 2. Inderdaad erg leuk om te lezen!! En nog steeds blij dat je alleen voor lift bent gegaan?
 3. Hi Liselotje! Ben benieuwd wat je van het resultaat vindt! Spannend en leuk zeg! Ik denk dus zelf aan een borstlift zonder prothese, meer omdat ik nu eenmalig onder het mes wil en daarna nooit meer. Ik lees hier vaak dat mensen na een aantal jaar weer opnieuw moeten voor een nieuwe prothese. Hoe denk jij hier over? Of hoeft dat niet met de prothese die jij hebt? En qua die elasticiteit, tja inderdaad maak ik me ook een beetje zorgen om want als het 1 keer is gaan hangen... maar de rest van mn lijf is mijn huid altijd strak geweest, hoe is dat bij jou? maar wel een goede arts, voor mij niet te ver weg dus moeite waard om daar tzt is naar te kijken. Maar voor mij is het nog ver weg
 4. Hi Asni, Oeps moet het forum nog onder de knie krijgen merk ik goed om te lezen! Succesvol met herstellen!!
 5. Hi Mamavan2meiden, ik ben ook nieuw hier en heel benieuwd naar je gesprek, denk dat we een beetje in hetzelfde schuitje zitten. Succes met je gesprek!
 6. Hi dames, Doodeng om me voorstellen want mn borsten is niet echt een onderwerp wat ik graag bespreek:) Ik ben 32 jaar, 1,68 en weeg 60 kilo en heb cup 75c. Door wat gejojo met mn gewicht in het verleden (ze gingen van 80d naar 75b, en weer op en neer) en een zwangerschap zijn mn borsten steeds slapper geworden. Nu ik zwanger ben van de tweede en ze weer zie veranderen weet ik het zeker: als alles op de rit is na de bevalling en borstvoeding wil ik een borstlift. Al jaren heb ik gespaard hiervoor en staat het al een hele tijd op mn spaarrekening:) Ik wil graag een borstlift zonder implantaat. Het lijkt me het fijnst, ‘lichaamseigen’ zonder iets erin. ik heb nog geen gesprek gehad met een pc, dit doe ik pas na mijn zwangerschap uiteraard. Maar nu kan ik alvast via het forum meelezen en info inwinnen over goede chirurgen, verwacht eindresultaat enzo. Wie weet tot spreeks!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×