Ga naar inhoud
Borsten Forum


Julliette88

Leden
 • Aantal items

  86
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

104 Excellent

1 Volger

Over Julliette88

Recente bezoekers van dit profiel

579 profielweergaven
 1. Fijn dat het goed met je gaat! Ik zit nu in mijn 5e week en ook door straten geholpen. Ik heb hetzelfde als jou, alles gaat zo goes dat ik soms ook vergeet dat ik mijn armen boven mijn schouders mag doen. Maar het gebeurt toch nog vaak genoeg. Ik snap je volledig met die sport bh en borstband soms doe ik hem gewoon ff uit hoor..ff laten luchten. Die borstband ben ik helemaal zat!!! En is nu ook uit omdat ik vind dat ze goed genoeg gezakt zijn en ik zelf eigenlijk niet wil dat ze meer zakken. Misschien dat ik hem vannacht wel weer om doe vooral als ik op mijn zij lig, het geeft je toch een fijn gevoel. Heb je foto's wat ik zou mogen zien?
 2. Hallo dames, Hier weer een klein update van mij. Ik ben niet veel actief maar zo nu en dan probeer ik wat van mij te laten horen. Met 3 kids ben je toch zo druk en alles wat erom heen komt kijken. Het gaat hier super super! Ik heb totaal geen last van niets. Medicatie neem ik alleen als ik ga slapen voor de comfort maar verder niet. Vannacht voor het eerst op mijn rug geslapen. De kids waren een nachtje bij hun vader dus ging ik naar mijn vriend, ik had tegen hem gezegt dat ik nog niet op mijn rug durfde te slapen hij zei kom ik help je. Zo gezegt zo gedaan. wat lag dat fijn naar 2 weken op de bank met duizenden kussen. Ondertussen ook nog iets anders gedaan hahah en ook nog zonder sport bh.....hahaha. verder heb ik heerlijk geslapen tot half 6 toen kreeg ik toch pijn aan mijn rug. Uiteindelijk durfde ik ook nog op mijn zij te liggen met de voedingskussen en heb ik heerlijk geslapen tot 11 uur. Toen voelde ik wel een raar gevoel in mijn rechterborst/decolleté..beetje drukken gevoel dus even de borstband wat op een lagere pitje gezet. Puntje bij pijltje gaat het hier goed. Linkerborst is wat trager met zakken dan rechts. De wondjes genezen ook goed. Smeer nu elke dag bio olie. Wel plakt soms mijn bh aan de korstje, is dat normaal? Of zal ik gaasjes kopen? Ik maak vaak foto's en wat ik zie een verschil elke dag zo bijzonder. Mocht er behoeftes zijn om te kijken naar mijn foto's mag je altijd een pbtje sturen want nog steeds kom ik er niet uit hoe ik ze moet uploaden.
 3. Hoi Hoi, Ik moet ook zeggen dat het sinds maandag stukken beter gaat. Mijn linkerborst is veel gevoeliger dan de rechter borst. Ik heb helemaal geen last van mijn rechter borst, geen steken of iets dergelijks. Maar mijn linkerborst daar de spier is wat hard waardoor ik meer pijn voel. Maar gaat stukken beter. Ik slik nu nog wel paracetamol en als ik echt het niet kan verdragen toch nog ibuprofen erbij. Ik herken het gevoel. Lekker kunnen liggen in bed dat gevoel alleen al hmmm..ik denk dat het van weekend wel kan. Ik mag Ook al maandag op mijn zij proberen te slapen. Dus ben benieuwd. Ik ben nu ook veel ontspannende dan voorheen en als ik moet pakken sta ik vaak op mij tenen hahah echt raar als ik boodschappen doe lol. Auto rijden durf ik ook nog niet. Had ik maar een automaat. Heb jij dat ook als je naar buiten gaat je borsten keihard worden? Dat is zo'n raar gevoel brrr.. Heb vandaag mijn eerste controle gehad. Heb helemaal geen blauwe plekken en de pleisters op hechtingen zij eraf en mag beginnen met smeren van litteken crème of olie. Maar wat is nou beter? En van welke merk? Dilemma s. Morgen maar even kijken bij de Kruidvat. Heb je ook dat je tepels zo gevoelig zijn?
 4. Hoi, We zijn op dezelfde dag geopereerd. Ik ben bij Heyendael kliniek door dr straten geholpen. Heb mentor anatomisch high profile dual plane 440 cc. Had ontzettend veel last de eerste 7 dagen en lig voornamelijk alleen op de bank. Nu een week later is het opeens stukken rustigere en zakt alles goed naar beneden zonder borstband op het moment. Lig je ook nog half recht op? Of lig je al plat op bed? Ik merk wel dat ik ontzettend naar een bed verlang..ben heel erg bang om mij te ontspannen op 1 of andere manier. Mijn lichaam blokkeerd. Hoe is dat bij jou? Slik nog steeds 2 paracetamol en ibuprofen elke 8 uur. Hoop hiermee gauw te kunnen afbouwen. Slik jij nog medicatie? Misschien fijn om onze ervaringen uit te wisselen aangezien we in dezelfde fase zitten. Groetjes!
 5. Dat is snel @Kaatje fijn dat je je zo goed voelt. 8 weken Ja? Ik heb niet gelijk een borst band gekregen ondanks ik anatomisch heb. Ik krijg hem bij mij eerste controle aankomende woensdag. Fijn herstel gewenst!
 6. Ik ben 4 dec geholpen door straten. Is best snel gegaan. 15 november consult en 4 december al geopereerd. Maar het valt mij heel erg tegen. Veel pijn. Maar hoop dat gauw beter word..
 7. Dat gevoel had ik dus ook, geen vergelijkbare verhalen alsof ik de enige bent. Het gekke is ik heb geen branderig gevoel meer spierpijn en trekkend gevoel. Ben vandaag beginnen met tramadol maar voel mij ontzettend licht in de hoofd. Had jij dat ook? Lopen en streken doe ik ook. Maar ik kan niet te lang staan. Raak dan buiten adem. Ik lig op de bank met veels kussen en een voedingskussen in mij nek zodat ik mij hoofd daar op kan steunen. Ik durf niet eens te liggen in bed. Wat een hel. Ik doe ook helemaal niets. Kan niet eens met een vaatdoekje de tafel schoonmaken.
 8. Dat gevoel had ik dus ook, geen vergelijkbare verhalen alsof ik de enige bent. Het gekke is ik heb geen branderig gevoel meer spierpijn en trekkend gevoel. Ben vandaag beginnen met tramadol maar voel mij ontzettend licht in de hoofd. Had jij dat ook? Lopen en streken doe ik ook. Maar ik kan niet te lang staan. Raak dan buiten adem. Ik lig op de bank met veels kussen en een voedingskussen in mij nek zodat ik mij hoofd daar op kan steunen. Ik durf niet eens te liggen in bed. Wat een hel. Ik doe ook helemaal niets. Kan niet eens met een vaatdoekje de tafel schoonmaken.
 9. Gelukkig ben ik dan niet de enige. Dacht ook ach na de 3e dag komt het goed maar hier niet zo haha. Ik heb 440 cc gekregen anatomisch dual plane high profile. Beste meloenen haha. Had een 75 a cup. Ik vind dat ze ook goed gezakt zijn dr afgelopen dagen ondanks ik mijn bh niet uit heb gedaan. Vanavond komt mijn vriend mij helpen en dan ga ik de uurtje zonder bh zitten. Bedankt voor je tip. Zal het zeker met straten bespreken. Want ik had ze al gebeld waarom ik niet gelijk een borstband om heb gekregen want dat is gebruikelijk bij anatomisch. Maar dat verschilt blijkbaar per persoon. Fijn om te horen dat je niet de enige bent ..want soms denk ik bij mij zelf dat ik beter tietloos was gebleven dan deze hel. Maargoed heb gelezen dat je veel geduld moet hebben..poeh dat is best lastig.
 10. Zou ik ook in jullie album mogen kijken? Ik ben zelf afgelopen maandag door dr straten geopereerd. Heb nu tramadol als pijnstillers omdat ik mij niet kan ontspannen. Gisteren samen met mij vader de littekens bekeken via een foto maar ik kan er niet veel van uitmaken. Borstband heb ik ook nog niet gekregen en krijg ik volgende week Woensdag. Ik zie daar best wel tegen op om zo'n band te dragen omdat ik nog best wel veel pijn ervaar. Lieten jullie af en toe ook ff je borsten 'luchten ' ? Ik heb sinds dinsdag de sport bh niet uit gedaan omdat het mij zelf niet lukt
 11. Volgens mij had jij voor mij een consult? Want ik moest ook bij dr straten zijn 15 november om 3 uur. En zag wel een meisje zit met haar vriend en moeder denk ik.
 12. @Sheann zou ik je foto' s mogen zien? @noov zou ik die van jou ook mogen zien? Maandag word ik geholpen door dr straten 440 cc dual plane anatomisch. Ik heb hier nog geen enkele foto's gezien hahah.
 13. Hoi, Ik lees al ruim een uur deze topic hahah Ik word 4 december geopereerd bij dr straten. Door dat ik deze topic heb gelezen ben ik ontzettend benieuwd naar je foto's. Zou ik ze ook mogen zien? Ik ben 1.73 en 61 kilo. Krijg 440 cc high profile anatomische protheses. Heb zelf altijd 75 a gehad maar wat je ook had dat de bh nooit mooi sluit heb ik ook. Nog 1 weekje en is dat verleden tijd. Heel Spannend!
 14. Hoi, ik word ook 4 december door hem geopereerd haha misschien zien we elkaar wel. Vind je het spannend? En hoeveel cc ga je voor?
 15. Hahaha was ik morgen maar al aan de beurt maar ik moet wachten tot 4 december. Helaas nog ff 2 weken doorbijten. Ik kan gewoon echt niet wachten.. Heel veel succes morgen@oopsnewboobs. Laat je ons weten hoe je het ervaren hebt? Groetjes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...