• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Julliette88

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  75
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

92 Excellent

1 Volger

Over Julliette88

Recente profielbezoeken

271 profielweergaven
 1. Hoi, We zijn op dezelfde dag geopereerd. Ik ben bij Heyendael kliniek door dr straten geholpen. Heb mentor anatomisch high profile dual plane 440 cc. Had ontzettend veel last de eerste 7 dagen en lig voornamelijk alleen op de bank. Nu een week later is het opeens stukken rustigere en zakt alles goed naar beneden zonder borstband op het moment. Lig je ook nog half recht op? Of lig je al plat op bed? Ik merk wel dat ik ontzettend naar een bed verlang..ben heel erg bang om mij te ontspannen op 1 of andere manier. Mijn lichaam blokkeerd. Hoe is dat bij jou? Slik nog steeds 2 paracetamol en ibuprofen elke 8 uur. Hoop hiermee gauw te kunnen afbouwen. Slik jij nog medicatie? Misschien fijn om onze ervaringen uit te wisselen aangezien we in dezelfde fase zitten. Groetjes!
 2. Dat is snel @Kaatje fijn dat je je zo goed voelt. 8 weken Ja? Ik heb niet gelijk een borst band gekregen ondanks ik anatomisch heb. Ik krijg hem bij mij eerste controle aankomende woensdag. Fijn herstel gewenst!
 3. Ik ben 4 dec geholpen door straten. Is best snel gegaan. 15 november consult en 4 december al geopereerd. Maar het valt mij heel erg tegen. Veel pijn. Maar hoop dat gauw beter word..
 4. Dat gevoel had ik dus ook, geen vergelijkbare verhalen alsof ik de enige bent. Het gekke is ik heb geen branderig gevoel meer spierpijn en trekkend gevoel. Ben vandaag beginnen met tramadol maar voel mij ontzettend licht in de hoofd. Had jij dat ook? Lopen en streken doe ik ook. Maar ik kan niet te lang staan. Raak dan buiten adem. Ik lig op de bank met veels kussen en een voedingskussen in mij nek zodat ik mij hoofd daar op kan steunen. Ik durf niet eens te liggen in bed. Wat een hel. Ik doe ook helemaal niets. Kan niet eens met een vaatdoekje de tafel schoonmaken.
 5. Dat gevoel had ik dus ook, geen vergelijkbare verhalen alsof ik de enige bent. Het gekke is ik heb geen branderig gevoel meer spierpijn en trekkend gevoel. Ben vandaag beginnen met tramadol maar voel mij ontzettend licht in de hoofd. Had jij dat ook? Lopen en streken doe ik ook. Maar ik kan niet te lang staan. Raak dan buiten adem. Ik lig op de bank met veels kussen en een voedingskussen in mij nek zodat ik mij hoofd daar op kan steunen. Ik durf niet eens te liggen in bed. Wat een hel. Ik doe ook helemaal niets. Kan niet eens met een vaatdoekje de tafel schoonmaken.
 6. Gelukkig ben ik dan niet de enige. Dacht ook ach na de 3e dag komt het goed maar hier niet zo haha. Ik heb 440 cc gekregen anatomisch dual plane high profile. Beste meloenen haha. Had een 75 a cup. Ik vind dat ze ook goed gezakt zijn dr afgelopen dagen ondanks ik mijn bh niet uit heb gedaan. Vanavond komt mijn vriend mij helpen en dan ga ik de uurtje zonder bh zitten. Bedankt voor je tip. Zal het zeker met straten bespreken. Want ik had ze al gebeld waarom ik niet gelijk een borstband om heb gekregen want dat is gebruikelijk bij anatomisch. Maar dat verschilt blijkbaar per persoon. Fijn om te horen dat je niet de enige bent ..want soms denk ik bij mij zelf dat ik beter tietloos was gebleven dan deze hel. Maargoed heb gelezen dat je veel geduld moet hebben..poeh dat is best lastig.
 7. Zou ik ook in jullie album mogen kijken? Ik ben zelf afgelopen maandag door dr straten geopereerd. Heb nu tramadol als pijnstillers omdat ik mij niet kan ontspannen. Gisteren samen met mij vader de littekens bekeken via een foto maar ik kan er niet veel van uitmaken. Borstband heb ik ook nog niet gekregen en krijg ik volgende week Woensdag. Ik zie daar best wel tegen op om zo'n band te dragen omdat ik nog best wel veel pijn ervaar. Lieten jullie af en toe ook ff je borsten 'luchten ' ? Ik heb sinds dinsdag de sport bh niet uit gedaan omdat het mij zelf niet lukt
 8. Volgens mij had jij voor mij een consult? Want ik moest ook bij dr straten zijn 15 november om 3 uur. En zag wel een meisje zit met haar vriend en moeder denk ik.
 9. @Sheann zou ik je foto' s mogen zien? @noov zou ik die van jou ook mogen zien? Maandag word ik geholpen door dr straten 440 cc dual plane anatomisch. Ik heb hier nog geen enkele foto's gezien hahah.
 10. Hoi, Ik lees al ruim een uur deze topic hahah Ik word 4 december geopereerd bij dr straten. Door dat ik deze topic heb gelezen ben ik ontzettend benieuwd naar je foto's. Zou ik ze ook mogen zien? Ik ben 1.73 en 61 kilo. Krijg 440 cc high profile anatomische protheses. Heb zelf altijd 75 a gehad maar wat je ook had dat de bh nooit mooi sluit heb ik ook. Nog 1 weekje en is dat verleden tijd. Heel Spannend!
 11. Hoi, ik word ook 4 december door hem geopereerd haha misschien zien we elkaar wel. Vind je het spannend? En hoeveel cc ga je voor?
 12. Hahaha was ik morgen maar al aan de beurt maar ik moet wachten tot 4 december. Helaas nog ff 2 weken doorbijten. Ik kan gewoon echt niet wachten.. Heel veel succes morgen@oopsnewboobs. Laat je ons weten hoe je het ervaren hebt? Groetjes
 13. Nu nog nergens geen last van en kan ik niet wachten. Slaap al nachten op mijn rug om een beetje te wennen. Ik ben alleen een beetje bang hoe ik met de pijn om ga en of ik het wel aankan hahah.
 14. Spannend hoor! Ze zijn daar ook super aardig. Ik kon ook 11 december geopereerd worden door dr straten maar heb toch nog mooi een plekje kunnen krijgen op 4 december zodat ik er met de kerst hoop ik met wat minder pijn bij zit. Ik krijg 440 cc dual plane high profile anatomisch. Een Dtje maar goed de exacte maat konden ze niet zeggen.
 15. Wat voor kleding hadden jullie de eerste dagen aan? Lijkt mij niet handig om iets over je hoofd heen te halen. Ik dacht zelf dat ik gewoon mijn badjas meeneem en daar de eerste dagen in loop hahah