• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

KMA2701

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  69
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

16 Good

Recente profielbezoeken

364 profielweergaven
 1. Dan zal ik de gaasjes de komende dagen nog even erop proberen te houden.. tot vrijdagavond ofzo. Dankjewel. Heb maar netjes een doosje gehaald. Moet zeggen dat mijn litteken echt al mooi in de plooi zit.. hangen alleen paar lange hechtdraden aan.. haha, lost dat vanzelf op of hoe moet ik dat zien
 2. Trouwens nog een vraagje; wat is de bedoeling van die gaasjes? Ze verschuiven constant.. en jeuken
 3. Hallo meiden, ook ik heb vandaag de controle gehad. En idd ook erin en eruit haha.. @Sheann jeetje, wat vervelend dat je nog zoveel last hebt. Hoop echt voor je dat het snel minder word. Denk idd dat hoe meer je het draagt hoe beter, maar ik zie het ook een beetje als een fysio die zegt doe je oefeningen 4x per dag. Uiteindelijk hopen ze dat je het dan 2x echt doet, haha. En goed slapen is ook belangrijk voor je herstel lijkt me!! @noov Gelukkig hoefde ik geen 4 uur te rijden, maar de helft ervan, maar had idd hetzelfde gevoel, die pleisters had ik ook zelf kunnen doen.. en kreeg ook op mijn donder om dezelfde dingen, voelde me net een leerling in de brugklas haha. Fijn dat je borsten nu gelijk zijn!! Ben super benieuwd naar de foto.
 4. He Meis, ik las bovenstaand bericht van je. Ik hem hem ook besteld. Had van kliniek de 80D en heb de L van Mary. Hij had voor mij echt niet kleiner gemoeten. Hij is een stuk steviger en stugger dan die van de kliniek. Op zich heel fijn, alleen wel eerder het idee dat het knelt.. m was voor mij denk echt te klein geweest
 5. @Sheann wat vervelend dat je zon last blijft houden joh, hopelijk morgen weer wat beter dan vandaag! @noov ze waren al mooi (super natuurljk), maar kan me voorstellen dat je wat meer wilden, fijn dat dat nu zo is!! Ben benieuwd hoe ze eruit zien hoor! We wachten in spanning af @oopsnewboobs allebei nog strak? Bij mij rechts beduidend meer dan links.. Net lekker gedoucht, harem gewassen. Nu maar eens bedenken welke kleding ik aan doe, vanavond voor het eerst weer uit de deur, sushi eten. Daar had ik donderdagavond echt nog niet aan moeten denken..
 6. Ja echt fijn! En effect houd wat langer aan dan een warme douche.
 7. @oopsnewboobs heb even naar je foto’s gekeken, maar nu al prachtig hoor!!!
 8. Wat fijn, vanaf hier gaat het denk alleen nog maar beter worden! Heb net twee warmtepleisters op men schouders gehad, aanrader voor iedereen.. heerlijk..
 9. He Meis, ik wil ze graag zien. Ben super benieuwd hoe het bij jullie eruit ziet!! Dankjewel, ben er ook zeker blij mee en weet dat verschil normaal is, maar als je je erop gaat focussen, ga je er extra op letten he.. haha hoe is het met je? En met de anderen?
 10. Ik ga zo de nieuwe foto erop zetten! Zie nu vooral verschil tussen men twee borsten.. dus lichte paniek, terwijl ik weet dat je er nu nog niks van kan zeggen.. haha
 11. Het douchen was heerlijk en ik moet zeggen. Ik voel me echt heel goed! Borsten zijn wel flink opgezwollen, maar dat neem ik voor lief. Foto gisteren vergeten te maken, vanavond nieuwe poging!
 12. He Meis, heb even geteld heb er nog 10.. dus dat is tot zondagmiddag. Hoop eigenlijk dat ik het vanaf dan ook wel zonder af kan. Eventueel nog alleen paracetemol..
 13. He Meis, ook bij mij valt het tegen.. het is maar afzien en hopen dat het vanaf nu elke dag een beetje beter gaat. Afwisselen van bh, koelen met washandjes en Ice pack, zitten, liggen, hangen.. haha Ik neem ook braaf alle medicatie in hoor!
 14. He Meis, ja dat was niet bepaald fijn wakker worden, Maarja.. ik heb dinsdagavond een poging tot douchen gedaan, gisteren heb ik geskipt en ik ga vanavond opnieuw proberen te douchen, hopelijk lukt het me dan wat beter en kan ik men bovenlichaam boenen, haha. ik heb 400 en 425. Ik ga vanavond een nieuwe foto online zetten!
 15. Hallo meiden hoe is het bij jullie? @oopsnewboobs @noov @Niks @Sheann En degene die ik ben vergeten...