Spring naar bijdragen
Borsten Forum

KMA2701

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  69
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

16 Good

Recente profielbezoeken

421 profielweergaven
 1. Dan zal ik de gaasjes de komende dagen nog even erop proberen te houden.. tot vrijdagavond ofzo. Dankjewel. Heb maar netjes een doosje gehaald. Moet zeggen dat mijn litteken echt al mooi in de plooi zit.. hangen alleen paar lange hechtdraden aan.. haha, lost dat vanzelf op of hoe moet ik dat zien
 2. Trouwens nog een vraagje; wat is de bedoeling van die gaasjes? Ze verschuiven constant.. en jeuken
 3. Hallo meiden, ook ik heb vandaag de controle gehad. En idd ook erin en eruit haha.. @Sheann jeetje, wat vervelend dat je nog zoveel last hebt. Hoop echt voor je dat het snel minder word. Denk idd dat hoe meer je het draagt hoe beter, maar ik zie het ook een beetje als een fysio die zegt doe je oefeningen 4x per dag. Uiteindelijk hopen ze dat je het dan 2x echt doet, haha. En goed slapen is ook belangrijk voor je herstel lijkt me!! @noov Gelukkig hoefde ik geen 4 uur te rijden, maar de helft ervan, maar had idd hetzelfde gevoel, die pleisters had ik ook zelf kunnen doen.. en kreeg ook op mijn donder om dezelfde dingen, voelde me net een leerling in de brugklas haha. Fijn dat je borsten nu gelijk zijn!! Ben super benieuwd naar de foto.
 4. He Meis, ik las bovenstaand bericht van je. Ik hem hem ook besteld. Had van kliniek de 80D en heb de L van Mary. Hij had voor mij echt niet kleiner gemoeten. Hij is een stuk steviger en stugger dan die van de kliniek. Op zich heel fijn, alleen wel eerder het idee dat het knelt.. m was voor mij denk echt te klein geweest
 5. @Sheann wat vervelend dat je zon last blijft houden joh, hopelijk morgen weer wat beter dan vandaag! @noov ze waren al mooi (super natuurljk), maar kan me voorstellen dat je wat meer wilden, fijn dat dat nu zo is!! Ben benieuwd hoe ze eruit zien hoor! We wachten in spanning af @oopsnewboobs allebei nog strak? Bij mij rechts beduidend meer dan links.. Net lekker gedoucht, harem gewassen. Nu maar eens bedenken welke kleding ik aan doe, vanavond voor het eerst weer uit de deur, sushi eten. Daar had ik donderdagavond echt nog niet aan moeten denken..
 6. Ja echt fijn! En effect houd wat langer aan dan een warme douche.
 7. @oopsnewboobs heb even naar je foto’s gekeken, maar nu al prachtig hoor!!!
 8. Wat fijn, vanaf hier gaat het denk alleen nog maar beter worden! Heb net twee warmtepleisters op men schouders gehad, aanrader voor iedereen.. heerlijk..
 9. He Meis, ik wil ze graag zien. Ben super benieuwd hoe het bij jullie eruit ziet!! Dankjewel, ben er ook zeker blij mee en weet dat verschil normaal is, maar als je je erop gaat focussen, ga je er extra op letten he.. haha hoe is het met je? En met de anderen?
 10. Ik ga zo de nieuwe foto erop zetten! Zie nu vooral verschil tussen men twee borsten.. dus lichte paniek, terwijl ik weet dat je er nu nog niks van kan zeggen.. haha
 11. Het douchen was heerlijk en ik moet zeggen. Ik voel me echt heel goed! Borsten zijn wel flink opgezwollen, maar dat neem ik voor lief. Foto gisteren vergeten te maken, vanavond nieuwe poging!
 12. He Meis, heb even geteld heb er nog 10.. dus dat is tot zondagmiddag. Hoop eigenlijk dat ik het vanaf dan ook wel zonder af kan. Eventueel nog alleen paracetemol..
 13. He Meis, ook bij mij valt het tegen.. het is maar afzien en hopen dat het vanaf nu elke dag een beetje beter gaat. Afwisselen van bh, koelen met washandjes en Ice pack, zitten, liggen, hangen.. haha Ik neem ook braaf alle medicatie in hoor!
 14. He Meis, ja dat was niet bepaald fijn wakker worden, Maarja.. ik heb dinsdagavond een poging tot douchen gedaan, gisteren heb ik geskipt en ik ga vanavond opnieuw proberen te douchen, hopelijk lukt het me dan wat beter en kan ik men bovenlichaam boenen, haha. ik heb 400 en 425. Ik ga vanavond een nieuwe foto online zetten!
 15. Hallo meiden hoe is het bij jullie? @oopsnewboobs @noov @Niks @Sheann En degene die ik ben vergeten...
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×