Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

chris29

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

1 Volger

 1. Twijfel mentor anatomisch 280 of 330 cc?

  @tante-chan En hoe is het in kleding? Kun je het duidelijk zien of natuurlijk ogend? Ik wil nl echt niet dat het heel erg opvalt maar wel mooie borsten....
 2. @klavertje4 en hoeveel cc heb jij ook alweer?
 3. Twijfel mentor anatomisch 280 of 330 cc?

  @tante-chan ik weet mentor 321...Oh wat lastig!! @Jbtje ja misschien toch weer gaan passen.....
 4. Twijfel mentor anatomisch 280 of 330 cc?

  @Nicoline_W wat fijn dat je mijn vraagbaak wilt zijn!! Ik zit nu met een ziek kind dus moet even kijken of morgen overdag lukt...ik app je wel even! X
 5. Twijfel mentor anatomisch 280 of 330 cc?

  @tante-chan Ik vind het met die maten zo lastig..is jouw 295cc dan te vergelijken met mijn 280cc? Een d die eruit ziet als een C lijkt mij mooi!
 6. Twijfel mentor anatomisch 280 of 330 cc?

  @tante-chan Dank voor je reactie! En welke bh maat heb je nu?
 7. @klavertje4, tijdens voel ik een soort scherp gevoel in de borstspier maar nu na een paar dagen dus 'pijn' op andere plekken...misschien doe ik de oefeningen niet helemaal goed..ik zal ze ook wat meer verspreiden over de dag misschien. Hoe lang duurde het voordat je weer normaal auto kon rijden? Wat een luxe inderdaad 6 weken weinig in huis...! Maar wel fijn om te horen dat je je op zich snel weer Ok voelde. Hoop dat dat bij mij ook zo zal gaan! En over de maat tevreden?
 8. Hoi Dames, Ik ben nieuw op het forum, ben 42 jaar, 1,71 m, 59 kilo en nu 75aa cup. Ik word 16 november geopereerd door Laura Moojen Velthuis kliniek. Ik twijfel nog tussen 280cc mentor anatomisch of 330. Is er hier iemand met ervaring?
 9. Oh ja @klavertje4 over de fysio..de oefeningen voor de ingreep..ik krijg pijn tussen mn schouderbladen en op mn schouders..had jij daar ook last van?
 10. @klavertje4, ik heb er ook 3! Ik vind t zo lastig in te schatten hoe veel/weinig je na de ingreep kunt? Kon jij vrij snel het meeste alweer doen of ben je heel beperkt?
 11. Hi @klavertje4, ik koop hem dan in de kliniek! Hoeveel kost deze ongeveer? En overdag ging dus wel? Of ben je heel erg beperkt? Heb jij ook kinderen?
 12. Hoi @klavertje4, kun je niet plat liggen vanwege de pijn? Slaap je inmiddels wel weer goed? Ook op je buik? En doe je nu alles weer zoals voorheen? Lipoelastic ziet er goed uit, ga ik die ook aanschaffen! Fijn alle info!
 13. Nee heb de tabellen nooit gezien @pambbg! Maar 280 en 330 zullen dus niet een enorm verschil maken? 0,9mm....Ingewikkeld allemaal hoor..:-))
 14. Nog een ander vraagje @klavertje4.welke sportbeha draag jij? Je krijgt er eentje mee maar lijkt me weinig als je hem zes weken dag en nacht aan moet..:-)
 15. Hi @klavertje4, waarom zou je voor 330 gaan? De 295 van jou komt dan meer overeen met de 280? Een c cup zou ik mooi vinden dus dan 280? Oh wat lastig! Wat was jouw voorsituatie? Ik ben nl echt plat...Hoe is het herstel bij jou gegaan? Viel t mee/tegen?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×