Spring naar bijdragen
Borsten Forum

chris29

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. chris29

  Twijfel mentor anatomisch 280 of 330 cc?

  @tante-chan En hoe is het in kleding? Kun je het duidelijk zien of natuurlijk ogend? Ik wil nl echt niet dat het heel erg opvalt maar wel mooie borsten....
 2. @klavertje4 en hoeveel cc heb jij ook alweer?
 3. chris29

  Twijfel mentor anatomisch 280 of 330 cc?

  @tante-chan ik weet mentor 321...Oh wat lastig!! @Jbtje ja misschien toch weer gaan passen.....
 4. chris29

  Twijfel mentor anatomisch 280 of 330 cc?

  @Nicoline_W wat fijn dat je mijn vraagbaak wilt zijn!! Ik zit nu met een ziek kind dus moet even kijken of morgen overdag lukt...ik app je wel even! X
 5. chris29

  Twijfel mentor anatomisch 280 of 330 cc?

  @tante-chan Ik vind het met die maten zo lastig..is jouw 295cc dan te vergelijken met mijn 280cc? Een d die eruit ziet als een C lijkt mij mooi!
 6. chris29

  Twijfel mentor anatomisch 280 of 330 cc?

  @tante-chan Dank voor je reactie! En welke bh maat heb je nu?
 7. @klavertje4, tijdens voel ik een soort scherp gevoel in de borstspier maar nu na een paar dagen dus 'pijn' op andere plekken...misschien doe ik de oefeningen niet helemaal goed..ik zal ze ook wat meer verspreiden over de dag misschien. Hoe lang duurde het voordat je weer normaal auto kon rijden? Wat een luxe inderdaad 6 weken weinig in huis...! Maar wel fijn om te horen dat je je op zich snel weer Ok voelde. Hoop dat dat bij mij ook zo zal gaan! En over de maat tevreden?
 8. Hoi Dames, Ik ben nieuw op het forum, ben 42 jaar, 1,71 m, 59 kilo en nu 75aa cup. Ik word 16 november geopereerd door Laura Moojen Velthuis kliniek. Ik twijfel nog tussen 280cc mentor anatomisch of 330. Is er hier iemand met ervaring?
 9. Oh ja @klavertje4 over de fysio..de oefeningen voor de ingreep..ik krijg pijn tussen mn schouderbladen en op mn schouders..had jij daar ook last van?
 10. @klavertje4, ik heb er ook 3! Ik vind t zo lastig in te schatten hoe veel/weinig je na de ingreep kunt? Kon jij vrij snel het meeste alweer doen of ben je heel beperkt?
 11. Hi @klavertje4, ik koop hem dan in de kliniek! Hoeveel kost deze ongeveer? En overdag ging dus wel? Of ben je heel erg beperkt? Heb jij ook kinderen?
 12. Hoi @klavertje4, kun je niet plat liggen vanwege de pijn? Slaap je inmiddels wel weer goed? Ook op je buik? En doe je nu alles weer zoals voorheen? Lipoelastic ziet er goed uit, ga ik die ook aanschaffen! Fijn alle info!
 13. Nee heb de tabellen nooit gezien @pambbg! Maar 280 en 330 zullen dus niet een enorm verschil maken? 0,9mm....Ingewikkeld allemaal hoor..:-))
 14. Nog een ander vraagje @klavertje4.welke sportbeha draag jij? Je krijgt er eentje mee maar lijkt me weinig als je hem zes weken dag en nacht aan moet..:-)
 15. Hi @klavertje4, waarom zou je voor 330 gaan? De 295 van jou komt dan meer overeen met de 280? Een c cup zou ik mooi vinden dus dan 280? Oh wat lastig! Wat was jouw voorsituatie? Ik ben nl echt plat...Hoe is het herstel bij jou gegaan? Viel t mee/tegen?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×