Spring naar bijdragen
Borsten Forum

LMV

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  34
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

16 Good

Recente profielbezoeken

427 profielweergaven
 1. @Erna, @Eecc15il Wow, dat jullie zoveel last hadden van die band! Een vriendin had me er ook al voor gewaarschuwd want zij had enkele jaren geleden ook gigantische last van die blauwe band. Ik heb er eigenlijk geen problemen mee gehad. Enkel de dag na mijn operatie had ik wel enorm veel last van m'n ribben. Leek of ze allemaal gekneusd waren! Maar nu weet ik dus niet of het van die band kwal of gewoon van de operatie want op dag 2 en 3 was het echt al,een stuk beter.
 2. @Erna Ja de hechtingen zijn echt al mooi genezen! Daar was ik echt enorm bang voor. Om de een of ander reden zat er in mijn hoofd dat ze maar niet zouden dicht groeien en gaan ontsteken. Maar ze zijn echt al mooi genezen en ik vind dat ze nu al heel weinig zichtbaar zijn dus ik ben benieuwd hoe het verder gaat. Haha ja zo zie je maar dat ieder lichaam en zelfs iedere borst anders geneest! Echt bloeduitstortingen heb ik niet gehad, of toch in ieder geval geen die na de twee weken band nog zichtbaar waren. Heb je nog veel pijn? Of veel last gehad van pijn?
 3. @Erna het wennen gaat inderdaad wel snel. En je ziet alles goed genezen en zachter worden dus dat is ook wel tof! Oei, stom dat je nu ook nog zo'n last hebt van die band! Dat heb ik gelukkig niet zo gehad, hoelang is die er bij jou al af dan? Ik merk wel hoe langer hoe meer dat mijn borsten niet gelijk genezen. Rechts heb ik nergens last van en die is ook netjes gedaald al. Links heb ik wel soms bij bepaalde bewegingen wel wat last van mijn spieren en die is ook minder hard ingedaald dus hopelijk komt dat allemaal nog.
 4. Dat je nerveus bent voor het resultaat is heel normaal. Het is een beetje gokken wat het wordt en je kan alleen maar hopen dat de PC zo goed mogelijk doet wat je gevraagd hebt. Ik was persoonlijk erg blij dat ik de eerste twee weken niets kon zien. Zo kon de zwelling al een stuk afnemen en kon alles al wat genezen vooraleer ik ze de eerste keer zag. Toch is het altijd wel even “schrikken” en is het vooral even wennen aan je nieuwe lichaam.
 5. Even een kleine update tijdens de feestdagen. Ik ben nu bijna 3 weken PO en mijne fashionable blauwe band is dus al een klein weekje verdwenen. Was de eerste momenten wel redelijk wennen maat ik ben echt wel heel tevreden van het resultaat! Ik merk ook steeds meer dat alles mooi op z’n plaats komt en aan het genezen is.
 6. LMV

  Ervaring met passen

  Het verschil tussen 400 en 425 is echt minimaaldus als je niet bang bent dat ze te groot worden zou ik eerder voor de 425 gaan. Ze kunnen inderdaad geen garantie geven hoe het precies gaat uitdraaien aangezien dat voor iedereen toch lichtjes anders is. Daarom dat je dus goed met je PC moet communiceren wat je precies verwacht.
 7. LMV

  Ervaring met passen

  Ik kan nu nog niet zo heel veel zeggen want ik ben nog maar ruim 2 weken PO maar ik vind het zeker wel vergelijkbaar als bij het passen. Volgens mij moet je op dat moment een beetje vertrouwen geven in je PC. Je hebt aangegeven wat je mooi vindt, hoe je het ongeveer wilt en dan is het aan hem om dit zo goed mogelijk te bekomen. Wat is je voorsituatie, wat zou je graag bekomen en hoeveel cc heb je momenteel in gedachte?
 8. Ik heb het wel verteld op mijn werk omdat we maar met een klein groepje zijn en we eigenlijk best wel hecht zijn met elkaar. Autorijden was in het begin wel even wennen. Ik ben 6 dagen PO weer gaan werken en toen moest ik dus ok weer autorijden. Schakelen en draaien was wel even lastig maar ook dat wordt wel snel beter. Ik ben nu 2 weken PO en schakelen gaat prima. Ook draaien zou wel lukken maar ik probeer toch nog steeds mijn handen onderaan het stuur te houden om nergens iets te forceren. Het werken zelf is van de eerste dag weer goed gegaan. Ik heb namelijk ook een bureaujob en daar heb ik nooit last gehad van iets.
 9. Heel erg veel succes!! houd ons op de hoogte hoe het verlopen is he!
 10. Super dat het allemaal goed verlopen is! Ik ben zelf vorige week in de wellnesskliniek geopereerd maar dan wel door dokter Van Zele. Hopelijk valt de pijn nog steeds mee?
 11. Als je echt nog enorm twijfelt zou ik even een tweede afspraak maken om nog wat extra te passen. Zet wel de cupmaten uit je hoofd want ja zal nooit 100% kunnen voorspellen welke maat je nu gaat uitkomen. Ga gewoon nog een keertje rustig passen en focus op wat je dan mooi vind. Verder moet je dan maar vertrouwen op de PC dat hij het nodige doet om jou dat te geven. Veel succes!!
 12. LMV

  Twijfel over de grootte.

  Je kan altijd even door de albums gaan, daar kan je al wel veel uithalen. Ik heb hier zelf geen foto's op het forum staan maar ik kom uit een vergelijkbare situatie. Ik had zelf ook 75aa/a en ik wou gewoon iets dat meer bij mijn lichaam zou passen. Geen joekels van tieten, gewoon een normaal, natuurlijk resultaat. Als je een goede PC hebt, is dat zeker geen probleem hoor. Je moet gewoon goed aangeven wat jouw verwachtingen zijn en goed de tijd nemen om verschillende maten te passen. Alvast veel succes!
 13. Eerst en vooral welkom hier op het forum en proficiat met je operatiedatum! Het aftellen kan gaan beginnen. Spannend! Ik kan je zeggen dat je bij dokter Van Zele zeker in goede handen bent. Ik ben afgelopen vrijdag bij hem geopereerd, 300cc extra hoog profiel achter de spier, en alles is echt zeer vlot verlopen. Momenteel moet ik het verband er nog zo'n 1,5 week aanlaten dus ik ben wel nog mega benieuwd naar het resultaat.
 14. @Eecc15il Ondertussen heb ik ook een goed ritme gevonden voor de pijnstillers en heb ik bijna geen last meer van pijn. Soms wel wat een ambetante spierpijn maar ook die valt goed mee. @Erna Dankjewel! Het slapen loopt nog niet altijd even goed. Ben sowieso al geen rugslaper en heb met momenten echt al wel gevloekt. Even een kort verslagje van de operatiedag. Ik werd om 9.30 in de kliniek verwacht. Na her nakijken van alle papieren en het inchecken werd ik naar mijn kamertje gebracht. Toen ik er ongeveer een half uurtje zat te wachten werd de vrouw naast mij al terug gebracht dus kon ik van haar al wel wat feedback horen. De verpleegster had me al gewaarschuwd dat het wachten makkelijk nog 2u kon duren. Rond 11.30 begon ik toch wel een beetje nerveus te worden. Dokter Van Zele was me al even geleden komen aftekenen en telkens als ik voetstappen hoorde dacht ik 'ze komen me halen' Rond 12u was het dan zover en werd ik naar de operatiekamer gebracht. Toen ik daar zat te wachten werd ik echt mega nerveus! De anesthesist kwam langs om alles al voor te bereiden en gaf al een lichte verdoving. Deze kwam redelijk snel binnen dus het werd wat woozy in mijn hoofd. Enkele tellen later kwam dokter Van Zele binnen om alles verder voor te bereiden. Alles verliep toen super gemoedelijk, we hebben zelfs nog grapjes zitten maken en wat gelachen en van daaruit weet ik niets meer. Door dit te schrijven bedenk ik me dat ik het moment van verdoven compleet mis. Het eerste dat ik me erna herinner is dat ik naar de recovery gereden werd en oh ik had het zo ontzettend koud! Ik lag daar te rillen, kreeg wel direct een warm deken over me. Nog voor ik goed en wel wakker was had ik al aan de verpleegster gevraagd of alles goed verlopen was en hoelaat het was (god mag weten waarom ik dat zo direct moest weten )! Enkele minuutjes later werd ik al terug naar mijn kamertje gebracht. Daar kreeg ik nog wat uitleg over de medicatie, een hapje om te eten en een glas cola en mocht ik mij vrijwel direct aankleden om naar huis te gaan als het ging. Nog geen uur later stond ik dan ook klaar om weer naar huis te gaan.
 15. Spannend! Het aftellen kan nu echt gaan beginnen, toch nog niet te zenuwachtig hoop ik? Bezig blijven is inderdaad het beste, zo gaat de tijd snel voorbij en voor je het weet is het zover!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×