Amy

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Amy

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ik zal binnenkort weer eens een foto maken. Ik weet niet of ik al op mijn buik durf te slapen, ik vind het toch een beetje eng. Ik ben bang dat het gaat verplaatsen of dat de inkapseling wordt verstoord. Hoe lang duurt de inkapseling eigenlijk?
 2. Zo het is nu al weer 4 weekjes geleden. Met het herstel gaat het goed ik slaap ook al op mijn zij. Op mijn instructiekaart voor na de operatie staat dat ik de sportbh vanaf vandaag alleen nog maar aan hoef met sporten. Dus heb voor het eerst weer een normale bh aan en normale kleren:) Weet iemand wanneer ik weer op mijn buik mag slapen? En wanneer mijn borsten weer soepel worden? (zodat ze tegen elkaar aankunnen). Het is nu al wel iets soepeler dan de eerste weken maar het staat toch nog best stijf.
 3. Ik ben al meerdere keren onder narcose geweest. De eerste keer vond ik het wel spannend maar dat kwam omdat ik bang ben voor naalden (infuus). Van de narcose zelf merkte ik niet zo veel. Ze praten tegen je en dan zeggen ze welterusten en dan val je binnen een paar seconden in slaap. Je voelt dat je in slaap gaat vallen maar het moment dat je echt in slaap valt dat merk je niet eens. Even later wordt je wakker en heb je het idee dat alles heel snel voorbij is gegaan. De eerste keren had ik geen last na de narcose. Na mijn borstvergroting wel en toen moest ik overgeven maar daarna was die misselijkheid ook gelijk weer weg:) Je kunt medicijnen krijgen tegen de misselijkheid.
 4. Vandaag zijn de hechtingen eruit gehaald. Dat deed gelukkig niet echt pijn. De verpleegster zegt dat ik een uniek meisje ben omdat ik extreem snel herstel. De littekens zien er veel beter uit dan dat ze meestal ziet en met de zwelling enzo ging het ook snel.
 5. Ja ik ben er echt heel blij mee:) En eerst was ik nog bang dat het tegen zou vallen (voor de operatie) maar ik had niet verwacht dat ze zo mooi zouden worden als nu.
 6. Hey Eefje dankjewel voor de site. 8 februari gaan de hechtingen eruit.
 7. Ik slik nu geen pijnstillers meer. Bij de hechtingen trekt het nog wel en dat kan soms wel een beetje pijn doen. Gister eindelijk mijn bh gewassen, hij droogde alleen niet zo snel. Bij de H&M hebben ze geen 70D:( Ik kan het bijna nergens vinden.. Mijn borsten worden al wat zachter en zijn nog steeds aan het indalen. Volgens mij is de zwelling nu echt 100% verdwenen.
 8. Bij de H&M valt de omvang veel smaller daar zit een 70 soms nog strak (wel op het strakste) dus daar kan ik wel gewoon 70 bh's kopen. En ik was juist zo blij dat ik nu alle bh's kon kopen die ik wilde en als ik echt een D zou krijgen kan ik dat alsnog niet.. Krimpt dit nog? Niet dat ik de maat nu niet goed vind hoor ik vind het echt heel mooi geworden. Ik zal binnenkort weer een foto maken dan kan je zien hoe het er nu uit ziet. Maar ik weet wel dat het waarschijnlijk echt geen B meer wordt maar daar ben ik juist echt blij om. Dus een C of een D.. wordt het normaal iets groter of iets kleiner na een tijd?
 9. Ik herstel volgens mij wel heel snel. Zwelling is niet meer echt zichtbaar en de pijn is opeens ook zo goed als weg. Je voelt het nog wel een beetje maar het doet niet echt meer pijn. Ik kan ook steeds beter overeind komen. Mijn borsten zijn nu gewoon al super mooi en ze komen ook al dichter naar elkaar toe. Van boven is het nog een beetje bol maar ze zijn nu al aan het indalen, verschil is al best groot met 1e dagen. Echt ik ben zooo blij he:D Ik heb vanmiddag eventjes opgemeten. Kwam uit op D???!!! Ik paste even een 75B bh wat dus gelijk staat met cups als een 70C (en ik heb dus omvang 65) en die was toch echt te klein. En dokter de Blecourt zei dat het nooit groter dan een B kon worden:P
 10. Weet iemand wanneer je weer op je zij mag slapen want ik ben het helemaal zat om alleen maar op mijn rug te liggen. Heb vreselijke nek- en rugpijn.
 11. IK HEB ZE! Oke, hier mijn verslagje. Ik moest om kwart over 12 in de bergman kliniek zijn en daarom vertrokken we al om om half 9 zodat we zeker op tijd zouden zijn. Natuurlijk waren we veel te vroeg maar toen werd ik gebeld dat dokter de Blécourt een half uur voor liep zodat ik eerder aan de beurt was. Toen ik in de kliniek aankwam werd ik gelijk naar mijn kamer gebracht en mocht ik mijn pilletje innemen tegen de misselijkheid na de narcose. Daarna mocht ik me meteen al gaan omkleden. Alles werd heel duidelijk aan me uitgelegd, ze hebben er zeker 20 minuten voor genomen. Daarna kwam dokter de Blécourt om foto’s te nemen en om me af te tekenen. Daarna mocht ik met hem mee naar de operatiekamer. Daar werd ik aan allemaal apparaten aangesloten en daarna mocht ik lekker gaan slapen. Even later werd ik wakker en toen was alles al voorbij. Het schijnt dat ik de hele tijd om een Mac Chicken had gevraagd maar daar kan ik me niks meer van herinneren. Toen ik goed wakker was mocht ik terug naar mijn kamer. Daar kreeg ik een lekker boterhammetje met wat water. Daarna werd ik helaas erg misselijk en toen ik naar de de wc ging werd ik zo misselijk dat ik heb overgeven. Dat was wel even vervelend. Door die misselijkheid mocht ik nog niet naar huis en daarom lag ik nog iets langer in de kliniek. Toen ik me weer goed voelde mocht ik naar mijn hotel toe. We hadden een hele mooie kamer. ’s Avonds kwam de room service met ons avondeten. Ik heb lekkere garnalen op met bitterballen. Ik kan nog niet zelf gaan zitten en liggen omdat dat echt heel veel pijn doet aan mijn borstspieren. Ik heb nog best goed geslapen, ik werd wel een paar keer wakker. De volgende dag moest ik terug naar de kliniek omdat ik drains had. Die werden er toen uitgehaald. Dat voelde wel heel naar. Daarna voelde ik me wel wat beter. Toen de drains eruit waren mocht ik weer naar huis. Ik heb 240 cc gekregen, dual plane. Ik heb mijn borsten wel al even bekeken maar ik kon het niet zo heel goed zien omdat ik lag. Ook is het nog wat gespannen en gezwollen. Nu heb ik dat leuke harnas aan dat overal bovenuit steekt dus ik kan alleen hoge vesten aan. Ik heb best veel pijn, ik hoop dat dit snel over gaat. Maar zover ik kon zien zag het er al mooi uit.
 12. Morgen is het dan echt zover. Ik heb mijn tas al ingepakt. Kan het gewoon niet geloven.. Over minder dan 24 heb ik ze gewoon al!