Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Liesxx

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  94
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

1 Volger

Recente profielbezoeken

521 profielweergaven
 1. Hi, bij welke arts bij de Bergman Clinics was je op consult gegaan die je zo weinig opties gaf? Ik weet dat de Bergman bekend staat om het zo veel mogelijk natuurlijk en subtiel te houden. Xx
 2. Liesxx

  Bang voor de misselijkheid

  Ah gelukkig is het bij jou ook allemaal goed gegaan!
 3. Jaa ik ga zo even naar buiten voor de vrisse lucht. Mn vriend heeft gister 5 tijdschriften en 3 puzzelboekjes gekocht voor me, super schattig, dus ik hou het wel uit haha. Hoe voel jij je? Kijk je uit naar je operatie of ben je al zenuwachtig?
 4. @Monstrea ik ben net wakker dus heb lekker lang geslapen. Ik had eigenlijk om 4 uur nog paracetamol gemogen maar Mn pc adviseerde om geen wekker te zetten daarvoor. Leef dus nu al bijna 6 uur lang zonder paracetamol of pijnstillers en gaat goed haha. Neem ze zo nog wel even voor de zekerheid. ik vind het alleen zo saai. Is nu Mn derde dag PO en zit alleen maar thuis Mn tijd uit te zitten. Maar ja rust is belangrijk
 5. Gaat goed! Ben even naar buiten geweest met mijn vriend. Heb geen pijn maar wel dat ik dingen niet durf te doen omdat ik ze echt voel zitten.
 6. Liesxx

  Bang voor de misselijkheid

  Jaa snap je helemaal. Oxycodon heb ik niet gehaald en naproxen neem ik af en toe idd met de maagbeschermer erbij. Gaat tot nu toe goed haha. Ik durf ook nog niet veel te eten maar is wel beter voor het herstel dus eet vooral beschuitjes enzo.
 7. Liesxx

  Bang voor de misselijkheid

  Jaa ik neem paracetamol en pijnstiller, daarbij zijn de bijwerkingen toch geen misselijkheid?
 8. Het is een homopatisch middel dus het kan echt geen kwaad, kan alleen maar helpen. Ik heb van A. Vogel en daar staat 3 maal daags 5-10 druppels op de verpakking. Doe er meestal 7 per keer.
 9. Liesxx

  Bang voor de misselijkheid

  Jaa ben nu 2 dagen PO, niet misselijk geweest na de operatie maar nu wel een beetje. Maar komt denk meer door het binnen zitten. Gister wou ik even douchen om dat roze eraf te spoelen maar het voelde nog heel gek, mn borsten waren gevoelloos en ik vond het een beetje eng. Toen ben ik best duizelig en misselijk geworden ook. Word een beetje misselijk als ik eraan denk dat er silliconen in mn lichaam zitten, best raar maar voelt nog niet echt eigen.
 10. Jaa ben ik 2 weken van tevoren mee begonnen, doe het 3x per dag en dan 5-10 druppels per keer. Was niet door Mn pc aangeraden maar ik dacht baad het niet dan schaad het niet. Neem ze ook nu nog na de operatie.
 11. Thanks! Zien er heel mooi uit. Hoelang PO is het op de foto’s? De operatie is goed gegaan en herstel gaat ook goed gelukkig, vind de pijn nog wel meevallen
 12. Thanks! Gaat wel goed. Voel eigenlijk vrij weinig pijn als ik lig, alleen wel erg als ik loop (loop ook op Mn tenen dat scheelt echt hahah)
 13. Jaa de pleister ging eraf toen ik de sporten aan kreeg. Ik had idd natrelle en de gladde protheses (deze worden sinds kort meer aangeraden bij ronde protheses). Ik heb 265 uiteindelijk genomen. 345cc is ook een mooi maatje! Ik was pas kwart voor 11 thuis ja haha
 14. Dankjewel! Voor hoeveel cc ga jij? Jaa ik heb dual plane maar dat witte verband/pleisters werden eraf gehaald toen ik de sportbh kreeg (deed echt zeer haha). Ze geven je iets tegen de misselijkheid in je infuus en zodra je je toch misselijk voelt moet je dat aangeven dan doen ze een wat hogere dosering. Ook heb ik 7 uur ipv 6 uur niks gegeten en 3 uur van tevoren niet meer gedronken (en echt maar max 150 ml wat ook aangeraden wordt). En geen melkproducten voor de operatie, meer juist crackers/beschuit. Ik weet niet of het geholpen hebt maar zou je er gewoon aan houden.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×