• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Liesxx

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Ben ik te gehaast?

  Oh gelukkig! Staat je operatie al gepland?
 2. Ben ik te gehaast?

  Als ik het zo snel even vergelijk met mij is jouw bmi ook niet gezond toch? Mag bij jou de operatie zonder problemen doorgaan? Of heb je je bloed getest?
 3. Ben ik te gehaast?

  Hi Hoera, als het jou mooi stond en je was tevreden dan denk ik dat het wel goed is! Ik denk dat 200cc voor mij ook echt te weinig is, ik hoor niemand over 200cc en vrouwen met mijn postuur hebben vaak rond de 300. Misschien kun je het even met je arts overleggen?
 4. Ben ik te gehaast?

  Ah oke! Is de operatie verder goed gegaan? En het herstel? Volgens de dokter was ik gewoon gezond, dat was te zien aan mijn bloed. Maar alsnog mocht de operatie niet doorgaan van de chirurg. Ik vind het zelf ook best eng omdat er risico's aan zitten. Ik ben nu bezig met aankomen maar ik word maar niet zwaarder dan 52 kilo.. Hopelijk gaat het me wel lukken en kan het alsnog gebeuren over een tijd. Bedankt voor je reactie!
 5. Hi Nathalie, Sorry ik zie je berichtje nu pas! Ik ben inmiddels niet geopereerd.. Mijn bloed was gewoon goed maar ze belde me een paar dagen voor de operatie dat ik afgekeurd was omdat mijn kalium niet goed was. Deze was dus wel gewoon goed volgens de dokter maar volgens de contactpersoon van dokter Schellekens mocht ik niet komen.. Hoe is het bij jou gegaan?
 6. Ben ik te gehaast?

  Aah goed om te horen, dankjewel voor je reactie! De anesthesist heeft mijn operatie helaas gecanceld, want volgens bloedonderzoeken was mijn natriumgehalte te laag, heel gek want volgens de dokter was dit gewoon goed! Dus ik ga er nog even achter na, is voor mij wel een hele teleurstelling!
 7. Hoi ik wil me even voorstellen! Ik heb 11 november een operatie bij Dr. P. Schellekens in de CosMed Kliniek in Bosch en Duin, ik ben hier terecht gekomen via praktijk Diana Gabriels. Ik ben nu al super zenuwachtig. Ik krijg 200cc, maar ik twijfel nog heel erg. Ik heb 5 november nog een consult en ik wil sowieso nog even wat grotere maten passen. Ik lees zo veel dat je erg snel aan de maat gewend raakt, ik wil wel dat mijn borstvergroting zin heeft, en niet dat ik over een paar jaar weer wil. Zijn er vrouwen hier die geopereerd zijn bij Dr. P. Schellekens? Op internet lees ik hele positieve ervaringen, dus daar word ik blij van! En zijn er misschien ook vrouwen die ook voor 200cc hebben gekozen of hierover nadenken? Ik zou graag met jullie in contact willen komen Liefs
 8. Hi Janneke, Hoe is het resultaat tot nu toe? Ik ben erg benieuwd! Zelf is mij ook 200cc aangeraden, maar ik ben bang dat ik het te klein ga vinden. Hoe vind jij het? Liefs.
 9. Ben ik te gehaast?

  Hoi meiden, 11 november staat er een borstvergroting gepland voor mij (als het goed is, maar daar kom ik zo op terug). Echter ga ik 24 december op vakantie naar curacao. Ik heb gelezen dat je 6 weken niet in de zon mag en niet mag zwemmen, ook moet je die speciale bh dragen en kunnen je borsten nog gevoellig en hard zijn. Op 23 december zijn er net 6 weken voorbij. Ik wil het zo graag maar ik twijfel of ik niet veel te gehaast bezig ben. Hoe ziet de situatie na 6 weken eruit? Is het dan mogelijk om op vakantie te gaan? En hoe voelen je borsten of hoe zien die eruit? Verder heb ik ondergewicht, altijd al gehad en ik ben hard mijn best om aan te komen, ik loop ook al een tijd bij een dietist, maar ik kom gewoon heel langzaam aan. Mijn bmi is iets te laag en het zou kunnen dat er hierdoor risico's ontstaan, ik heb aanstaande zondag een test waaruit blijkt of het verstandig is om de operatie te ondergaan. Ik ben 170 en weeg 50,5 kg. Zijn er mensen die in dezelfde situatie zitten/hebben gezeten? Mij is 200cc geadviseerd, dit past goed bij mijn lichaam. Ik ben benieuwd of er vrouwen zijn die ook 200cc hebben en mij zouden willen vertellen wat ze ervan vinden en wat de cup is!