• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

NewMe30

Leden
 • Aantal bijdragen

  1
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Borstlift tepels te hoog?

  Hallo Allemaal, September 2016 bij dhr Verweij geopereerd bij de Boerhaave kliniek te Amsterdam. Een jaar na Mn operatie heb ik aangegeven dat ik mijn tepels te hoog vind. Dr van de Weij gaf aan dat ze de juiste afmetingen hebben en eventueel een littekencorrectie kan doen waar een reepje huid onder de borstplooi woest verwijderd en je tepel meer naar beneden komt. Ondanks mijn ontevredenheid moest ik dan €900 tot €1200 zelf betalen voor een littekencorrectie. Helaas 2x bij hem weggegaan zonder mij echt gehoord te voelen en was dr nogal afstandelijk, maar op vriendelijke wijze... Ik ben bij 2 andere chirurgen geweest en hebben Mn borsten opgemeten en vertelden dat mijn tepels inderdaad te hoog zijn geplaatst! Ik zit er nu toch over na te denken om een officiële klacht in te dienen! Ik heb voor Mn borstlift €4200 betaald en komen niet tot een oplossing of iets waar ik eventueel tevreden over kan zijn! Behalve betalen voor een littekencorrectie. Nou heb in elk geval geen behoefte om weer bij hem onder het mes te liggen. Geen goed gevoel meer bij dr van der weij. Oja en heb nu een factuur gekregen van €233,45 waarvan heb geen idee en dit na een jaar ws van het gesprek waarin ik aangaf niet tevreden te zijn. Nu laat ik een littekencorrectie doen in het ziekenhuis en kost me niets hooguit Mn eigen risico! Sorry hoor maar moest het even kwijt!