Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Sherrie

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. hi Lotte @Lott90, Zou ik je foto's ook mogen zien? Ik ga waarschijnlijk precies hetzelfde als jou krijgen dus ben super benieuwd naar het resultaat. Wat fijn om te horen dat je er blij mee bent!!
 2. Sherrie

  Hydrogel voor de spier of duaal

  Hallo dames, Al jaren denk ik na over een borstvergroting en eindelijk heb ik de stap durven nemen om op intakes te gaan. Ik ben 1.75 en weeg 63kilo. Ik heb een A-cup en zou graag een volle C willen. Het liefst geen hele grote borsten, maar een fijn formaat waardoor ik niet meer pushup hoef te dragen en ik mij zelfverzekerder voel. Ik heb meerdere intakes gehad: - Bij dr van der Weij (Boerhaave gratis consult) waarbij ik een heel goed gevoel had en hij de tijd nam, maar omdat hij enkel met siliconen werkt en ik i.v.m. gezondheidsrisico's voor hydrogel wil gaan, kies ik hier niet voor. Het laatste onderzoek over silicone vond ik op deze website: https://idealbody.nl/blog/siliconen-implantaten-veilig-monobloc-hydrogel-implantaten Advies: 340 CC voor de spier - Dr. Nio; een kort consult waarvoor ik moest betalen. Hij gaf aan niet perse de voorkeur te hebben voor hydrogel. Hij plaatst zowel silicone als hydrogel. Ik had bij dr. Nio een minder goed gevoel omdat het erg snel ging, hij minder de tijd nam om alles op te meten en eigenlijk al voor gekeken te hebben zei dat het duaal geplaatst moest worden. Advies: 375 - 400 CC duaal - Dr. Kappel: ik moest betalen voor het consult, maar ze nam de tijd. Ik had een beter gevoel bij haar dan dr. Nio. Een minpuntje was dat ik de prothese niet kon passen bij haar. Advies: 275 - 300 CC voor de spier Ik denk dat ik in oktober bij Dr. Kappel geopereerd wil worden, maar ik zou heel graag foto's en ervaringen willen zien van vrouwen die hydrogel voor de spier hebben geplaatst. Heeft iemand hier ervaring mee en kan iemand foto's met mij delen? Dit zou mij erg helpen! Alvast bedankt!
 3. Hi Lotte, Wat goed dat je jouw keuze hebt kunnen maken. Ik ga ook naar dr Kappel, waarschijnlijk in oktober. Ik krijg dan ook tussen de 275 en 300 CC. Ben jij al geweest? Ik had bij haar ook een goed gevoel, eerder naar Dr. Nio geweest en naar Boerhaave. Mijn voorkeur gaat echt uit naar Hydrogel, vandaar dat Boerhaave afviel. Dr Kappel had ik een beter gevoel bij. Enige minpunt dat ik niet kon passen bij haar.
 4. Bedankt voor het inzicht in de prijzen! Ik heb maandag een gesprek bij het OLVG, ik kan dus rekenen op ongeveer 3500 voor hydrogel. Wat zijn de kosten voor het consult? Kan iemand mij tips geven waar en hoe ik foto's van bekijken? Ik heb zelf nu BH maat 70C al lijken ze echt vele male kleiner.. Ik wil graag een volle C / kleine D. Alvast bedankt voor jullie hulp.
 5. Haai Boobs 2015, Fijn dat je afspraak staat en ze je gegevens hebben ontvangen, spannend lijkt met het!! Ik heb Zondag een afspraak bij Boerhaave en maandag een afspraak bij Nio in het OLVG. Ik twijfel namelijk tussen de Monobloc hydrogel en Siliconen gevuld met cohesieve gel i.v.m. de verhalen over silicone die kunnen zweten. Bij Boerhaave bieden ze enkel de silicone variant aan. Wat waren de kosten voor je consultgesprek bij het OLVG? Nio dacht rond de 100 / 110 maar het ziekenhuis vertelde mij rond de 200 / 250 euro waar ik een beetje van schrok. Zeker omdat deze niet in mindering van de operatie worden gebracht. Oh en nog een vraagje, ik lees dat omdat jij / ik het consult in OLVG hebt dus via het ziekenhuis, dat je dan rond 800/1000 goedkoper uit bent dan direct naar Park Medisch kliniek? Klopt dat? Alvast bedankt voor je reactie.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×