Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Mrsv1986

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

2 Volgers

Recente profielbezoeken

233 profielweergaven
 1. Ik ben idd op 27 november geopereerd maar niet door Dr. Van Waes maar door Dr A. Damen. Dit komt door een spoedoperatie van Dr. Van Waes. Om 13.00u zou ik worden geopereerd. We waren op tijd weggereden zodat we zeker op tijd zouden zij ivm eventuele files. Met mijn 1e consult had ik de twijfels tussen de 450cc of 500cc. Bij mijn 2e consult met dr van waes adviseerde hij mij weer om niet meer dan 400 te plaatsen. Mijn operatie datum stond sinds 26 oktober vast op 27 november. Maar vanwege een spoedoperatie van dr van waes werd ik op de dag zelf geholpen door dr a. Damen. Om 13.20u werd ik opgehaald en maakte ik kennis met dr a damen. Hij vroeg me of dat ik het echt geen probleem vond dat nu de operstieoperatie door hem werd uitgevoerd. Ik zei nee wanneer je met spoed geopereerd wordt weet je ook niet welke dokter je krijgt. Hierna begon hij ook weer op te meten en af te tekenen. Ja zei hij we gaan voor de 450cc anders worden de prothesen echt te klein. Hierna afscheid genomen van mijn vriend en werd ik naar de ok gebracht. Hier werd alles nog een keer gevraagd en alles aangesloten en werd ik onder narcose gebracht. Dit was rond de klok van 13.45. Om 14.56u appte ik al naar mijn vriend dat ik er weer was en alles goed ging. Daarna werd ik naar mijn kamer gebracht en kreeg ik eten en drinken. Ik moest al plassen eigenlijk op de uitslaapkamer maar dat mocht pas na het eten en drinken. Om 16.00u kwam dr damen en de anesthesist kijken hoe het ging. Ik voelde me uitstekend. Niet moe zwak of misselijk dus ik mocht al naar huis. Rond half 6 waren we weer thuus. De pijn vond ik echt meevallen. Voor de moeders onder ons ik vond het echt net stuwing voelen. De volgende dag werd ik gebeld door diana gabriels voor de afspraak te maken voor de nacontrole en om te vragen hoe het was gegaan. 12 december ben ik op nacontrole geweest en hebben ze de pleisters en hechtingen eruit gehaald. Alles ziet er heel mooi uit. Ik ben zeer tevreden ovee het resultaat tot nu toe. Natuurlijk moeten ze nog zachter en soepeler worden en wat zakken maar het ziet er nu goed uit. 16 januari heb ik mijn 6 weken controle!
 2. Ik ben vorige week door dr A. Damen geholpen. Heb ronde 450cc dual plane geplaatst. Dr. A. Damen is een hele vriendelijke man. Hij heeft mijn borsten eerst echt uitgebreid getekend voor de operatie en legde alles goed uit. In eerste instantie zou ik door dr. C. Van Waes worden geopereerd. Ook bij hem op consult geweest. Doordat dr. C. Van Waes een spoed operatie in het zoeken had werd ik geopereerd door dr. A. Damen. Ik ben acheraf echt heel blij met deze dokter. Op internet kun je weinig over hem vinden maar ik ben echt super tevreden. Over de praktijk van Diana gabriels kan ik echt geen kwaad woord over zeggen. Een spoed operatie is overmacht. Kan bij iedere praktijk gebeuren. En ik denk dat je zelf ook gewoon een klik moet hebben. Wanneer ik naar hun praktijk bel om iets te vragen wordt ik ook gewoon goed geholpen. En over het herstel de ene persoon geneest natuurlijk sneller dan de andere persoon. Ik ben nu een week verder maar ze zien er nu al totaal anders uit dan vorige week. De zwelling is al zo goed als weg. Maar je moet jezelf natuurlijk ook aan de voorschriften houden en echt voldoende rust pakken. Anders verpest je hetzelf en maakt het niet uit bij welke kliniek en bij welke pc je bent geholpen.
 3. @Mee ik wordt bij dr c van waes geopereerd.
 4. Heb gekeken zien er goed uit nu! Mooi genezen ook. Dank je! Waar heb je ze laten plaatsen?
 5. @gastmama ik ben in totaal na mijn laatste zwangerschap ook 13 kilo kwijt. Blijf nu eigenlijk al een hele poos mooi op gewicht. Wel wat opletten enzo met dat ik niet teveel eet en snoep maar als het zo blijft ben ik er tevreden mee. Nu nog mijn borsten en dan is het af. Succes met de laatste kilo's!
 6. Ik denk dat je op de een of anderr manier toch altijd zult blijven twijfelen. Ik ben sowieso altijd al een twijfelaar. Gaat het goed met afvallen? Ik ben ook eerst een stuk afgevallen. Dat helpt ook niet aan je cupmaat. Maar daar gaat verandering in komen nu. Ben benieuwd welke maat je straks gaat nemen. Goed idee denk ik voor je die laatste passessie.
 7. @MistaMet de stip op de foto is 450cc. De andere is 500cc. Zo als op de foto staat met de 450cc zo waren mijn borsten voor mijn zwangerschappen. Nu is het niet veel meer. Maar een b cup. Echt een stuk kleiner dan dat ze waren. Maar echt de twijfel. Hihi
 8. @gastmama Spannend allemaal he. Ik heb het idd ook gelexen dat er veel zijn met spijt dat ze niet groter hebben genomen. Maar ik zei al op de foto's zie je natuurlijk wel wat verschil maar niet extreem. Het klinkt extremer dan dat het is die 50 cc verschil. Jij bent ook nog in twijfel over de maat?
 9. @Sweetboobs16 hebben gisterrn ook foto's gemaakt en op de foto's was met het shirt aan ook niet echt veel verschil te zien dat de 500cc echt een stuk groter zou zijn dan de 450cc. Maar wanneer je het hoort denk je ojee die zijn extreem groot. Maar op de foto valt het idd mee. Vandaar dus ook mijn twijfels. Bedankt voor de tip. Heb je zelf een goed herstel gehad?
 10. Gisteren mijn intake gesprek gehad en daar natuurlijk een aantal cc gepast. Ik ben 1.62 en weeg 59 kilo. Voor mijn zwangerschappen had ik een 85d cup. Nu zit ik op een 80 b cup. Ze adviseerde mij om voor 450cc te gaan. Hierna ook nog 500cc gepast om te kijken hoe dit stond. Idd de 450 zijn de borsten die ik altijd heb gehad. Maar na de 500 te hebben gepast vond ik deze eigenlijk ook mooi staan. In eerste instantie wat overdreven maar nu een dag later denk ik ja wat als ik nu die 450cc doe bij mijn bv en ik ze toch te klein zal vinden. Maandag heb ik een 2e consult met mijn pc. Wat denken jullie? Toch 500cc of wel gewoon voor 450cc gaan? Nog meer meiden die voor 450cc of 500cc zijn gegaan? En zouden jullie eventueel foto's kunnen laten zien.
 11. Hoi Hoe gaat het nu met je? Veel pijn gehad tijdens het genezingsproces? Ik wordt 27 november in Oisterwijk door pc carl van waes geholpen via diana gabriels. Best spannend allemaal. Heb je goede nazorg gekregen?
 12. Spannend he die datum. Ikzelf wordt op 27 november geopereerd. Ook nog nooit onder narcose geweest. Ik denk dat ik de narcose nog spannender vindt dan de borstvergroting zelf. Succes en het komt allemaal wel goed!
 13. Vandaag mijn intake gehad. Maandag 30 oktober heb ik het 2e consult met dr. Waes. Ben benieuwd. Als het goed is is op 27 november mijn borstborstvergroting. Twijfels tussen 450cc of 500cc.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×