Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Bobo18

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

1 Volger

 1. @Tets hoe gaat t nu met je? @Maaike12276 ben je al geopereerd bij Bergman clinics?
 2. @Doe ik het of niet? heb ik ook gehad ongeveer 5/6 weken na de bvk. Zie mijn foto s. Na 2 weken was t volledig dicht. Gaasje met vaseline op de wond en met bh slapen. Succes!
 3. Even voorstellen + reden waarom ik hier ben

  @Doe ik het of niet? bedankt voor je reacties en inzage in je album. Zijn prachtig geworden! Zelf heb ik geen decolleté. Wat ik jammer vind. En ben van F cup naar C/D cup. 20/10 geopereerd. Ik maak ook snel een album aan.
 4. Hallo leden, wie heeft er antwoord op de volgende vragen. * Hoelang na bvk s nachts nog bh dragen? * Hoelang na bvk nog zichtbare bloeduitstortingen? *werd dermatix vergoed door zorgverzekeraar? * wanneer krijgt tepel definitieve vorm? * ook last van slapper wordende borsten? ben 20/10 jl geopereerd. Vrij onzeker over t voor nu behaalde resultaat. Bedankt alvast voor jullie reacties!
 5. Hallo Tets, ook mijn tepels hebben een “bijzondere” vorm. Lijkt meer ovaal ipv rond. 20/10 jl geopereerd. Zie je al verschil? Trekt t (al) bij?
 6. Hallo Maaike, zelf Borstverkleining gehad 20 oktober jl. Ben nog niet overtuigd met het resultaat. De littekens en bloeduitstortingen zijn nog erg goed te zien. Ook heb ik t idee dat mijn borsten weer slap worden. Hoe kan ik toegang krijgen tot de foto s vd leden? Misschien verwacht ik te veel resultaat al te zien. Ben nog niet “los” op deze site. Zou mij zeker goed verdiepen in de keuze vd kliniek en reviews!
 7. Heb je zelf al een pc gevonden waar je de operatie uit wil laten voeren?
 8. Wat vervelend voor je vriendin. Is het wel opgelost? Ik ben meer dan tevreden met het resultaat.
 9. Hallo, ik ben zeer tevreden over Dr koopman. Wat voelde precies niet goed?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×