Estherlu

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About Estherlu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ik begrijp je twijfel, zelf er 10 jaar over gedaan om het door te zetten (geen tijd, kleine kinderen, druk op het werk enz). Ik heb een borstkleining/lift zonder implantaten gehad bij de Bergman clinics. Ik had een (zwaar hangende) e cup en nu een parmantige c cup. Ben erg blij met het resultaat en denk nu had ik het maar 10 jaar eerder gedaan. De eerste 4 weken zijn even pittig en heb ik heel rustig (lees netflixen op bed of de bank) aan gedaan maar nu ruim 3 maanden verder, doe ik alles weer. Ook kan ik eindelijk weer sporten en paardrijden zonder pijn. De wonden zijn bij mij zonder complicaties genezen en de littekens beginnen al lichter te worden (Je ziet ze natuurlijk nog wel en ik hoop dat de littekencreme van de Bergman die ik nu gebruik ze verder doen vervagen. Ik wens je sterkte met het nemen van een beslissing. Voor het resultaat zie mijn foto album op dit forum.
  2. Ik kreeg van verpleegster van de Bergman kliniek Bilthoven een (dik) maandverbanden onder mijn borsten in de bh te leggen. Vangt eventueel wondvocht op maar is ook gelijk bescherming cq kussentje tussen litteken en bh rand. Ik ben nu 22 dagen na po (borstverkleining/ lift zonder protheses) en doe dit nog steeds omdat ik anders de rand vind irriteren.
  3. Ik heb 30 november jl door Dr Steven Korteweg in de Bergman Bilthoven een Bvk / borstlift gehad. Ondanks dat erg tegen de operatie opzag, ben ik blij dat ik heb doorgezet. Van kleine F cup naar C cup Eerste dagen behoorlijke pijn maar na dag of 4 was dit al wel veel minder. Gisteren voor controle geweest waarbij pleisters en en hechtingen zijn verwijderd. Heel veel rust (lees gewoon niks doen behalve Netflixen) vooral niet rekken en boven en het geneest goed. Bijna alle wonden zijn dicht (hebben ook niet gelekt op eerste dag na operatie na) behalve klein stukje op drielandenpunt linkerborst. Verpleegster van de Bergman adviseerde mij groot dik maandverband ipv glaasje onder mijn borst in de bh te leggen. Ervaar dit als erg comfortabel zo voel je de bh band veel minder. Tot nu toe ben ik tevreden maar zeker ook erg benieuwd hoe het er uiteindelijk uit zal zien. Het is nu nog wat blauw en er zit volgens verpleegster nog wat wondvocht in .
  4. Ik ben 47 en ga binnenkort voor bvk/lift. Baal al jaren van mijn borsten maar nu eindelijk de moed voor operatie (En tijd voor mezelf nu jongens oud genoeg zijn om zich zelf te redden)
  5. Binnenkort krijg ik voor een borstverkleining/ lift bij de bergman kliniek in veldhoven. Ik ben 47 jaar, getrouwd en moeder van 2 jongens (15 & 13). Al jaren jaren baal ik van mijn grote met name hangende borsten. Sporten is zelfs met goede sport bh pijnlijk. Ik zie wel op tegen het herstel na de operatie. Hoe lang ben je uit de roulatie?Lees verschillende verhalen, eerste weken geen autorijden ed. Graag hoor ik ervaring en tips