• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Mamavan2meiden

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Tot nu toe gaat het heel goed! Ik heb ze uitgelegd dat ik pijn aan mijn rug heb:) en dat ik niet kan tillen ik laat ze heel veel zelf doen nu! Zelf in de auto klimmen zelf de trap op. Zelf op een stoel klimmen om de ha djes te wassen! Ik sta wel altijd achter ze dat ik ze wel kan opvangen mocht het nodig zijn! De oudste is 5 en vind het heel interessant, ze wil me heel graag helpen met alles. Dus tot nu nog steeds niet opgetild.
 2. Heb je ook zo’n dof gevoel in je borsten? Als ik er voorzichtig aan voel lijkt het net so’n gevoel als dat je arm slaapt! Voor de rest is de pijn nu een stuk minder! Gaat de goede kant op. En jij?
 3. Ik heb 200 cc latennplaatsen en jij? Inderdaad met het verband zie je niet dat er iets gebeurd is:)
 4. Vv moet natuurlijk cc zijn
 5. Het is 200 vv geworden, was bang dat het te groot zou worden, wilde echt een natuurlijk resultaat. Behalve mijn man weet ook niemand dat ik dit heb laten doen. Dus hoop ook dat het ee hetzelfde uitziet als normaal met een bh met vulling:)
 6. Rugpijn valt trouwens wel mee, ik heb vooral pijn aan mijn borstspieren en merk nu pas hoevaak je die gebruikt:) ik kan niet wachten om het resultaat te zien!
 7. Inderdaad toevallig! Ik slik de antibiotica en de brufen! Tot nu toe gaat het me goed af met de kindjes, maar mijn man is natuurlijk ook thuis die veel taken van me overneemt. Hoe gaat het met jou? Is het je meegevallen? Op dit moment voel ik me alweer een heel stuk beter, ik merk dat ik minder last heb als ik blijf bewegen. Is bij jou de prothese ook achter de spier geplaatst?
 8. Gisteren dan eindelijk de operatie gehad! Om 08:10 moest ik me melden! Toen ik aankwam mocht ik nog wat papieren ondertekenen en de betaling voldoen. Daarna werd ik naar mijn 'kamer' gebracht en werd uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. Om half 10 kwam de verpleegster mij halen om mee naar de ok te gaan. Daar werd het infuus aangebracht e.d. En toen werd er gevraagd of ik nog vragen had voor Dr. Damen, aangegeven dat ik die niet had. De anesthesiste kwam binnen en vertelde wat ze ging doen en dat ik binnen een halve minuut in slaap zou zijn. Opeens werd ik wakker en zag op de klok dat het kwart voor 11 was, en dat ik dus al klaar was. Op dat moment het ik geen pijn maar ik had het ontzettend koud, ondanks lekker warm dekentje enzo! Ik mocht toen terug naar mijn kamer waar mijn man zat te wachten! Hij schrok een beetje dat ik zo erg aan het rillen was. Na een half uurtje ongeveer en 2 broodjes en een cola later ging het al een stik beter. Ik hen naar het toilet gegaan en heb me aangekleed! Om 12:00 liepen we naar buiten om naar huis te gaan! Ik voelde me top! Even naar de apotheek om alle medicijnen op te halen en daarna lekker naar huis. Mijn man is toen de kindjes gaan halennxienheel erg lief voor me waren! Tot de avond ging het heel goed en had ik vrijwel geen pijn! Tegen de avond werd de pijn erger en midden in de nacht voelde ik me alsof er een tractor over me heen was gereden. Weinig geslapen dus. De ochtend ging het weer iets beter en rot nu toe hoop ik datbhet zo blijft! Ik heb alleen behalve gezwollen borsten ook een opgeblazen buik. Zijn er meer die hier last van hebben? Vind het ook jammer van het verband, kan namelijk nog niks zien van het resultaat. Kan dis niet wachten tot de 2 welen voor bij zijn!
 9. Ik krijg 200 cc zonder lift, was volgens hem niet nodig. Ik ben ook 168 cm en ongeveer 53 kilo. Wanner mag jij?
 10. Hallo, ik ben vandaag op consult geweest bij Dr. Damen. In tegenstelling tot wat ik hier vaker over hem gelezen heb vond ik het een erg vriendelijke man. Ik heb mijn wensen aangegeven, zo natuurlijk mogelijk maar wel mooi gevuld. Hij raadde mij 200 cc aan, achter de spier. toen ik dit paste zag het er erg mooi uit met een wit truitje. Ik vond dit dan ook prima en heb gelijk een afspraak gemaakt voor 12 januari! Spannend! Maar nu ik hier nog eens heb rondgeneusd zie ik bij heel veel dat ze meestalmeer dan 300 cc gebruiken om te vergroten! Ik begin dan nu ook erg te twijfelen of ik dit wel genoeg ga vinden. Zijn er meerdere hier die 'maar' 200 cc hebben gehad. En kan ik dit nog aangeven bij de arts of moet ik dan weer op gesprek? Alvast bedankt voor jullie reacties!
 11. Hallo allemaal, ik ben een trotse mama van 2 mooie meiden van 5 en 3 jaar oud! Ik heb altijd redelijk goed borsten gehad een 80c/D ongeveer. Na mijn 2e zwangerschap is daar echter helemaal niks van overgebleven, ik ben dan ook 2 keer veel bijgekomen en ook weer veel afgevallen. Na lang wikken en wegen heb ik daarom besloten om voor een berstvrgroting en misschien wel borstlift te gaan. Ik heb een afspraak voor mijn eerste consult op 25 november bij de Wellness kliniek bij dr. damen. Ik lees verschillende ervaringen hier van iedereen. Ik ben dan ook heel benieuwd?