Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

RVM

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral
 1. Ha meiden zojuist even een foto gemaakt van m'n nieuwe boobies. Nu precies 2 weken geleden en wat ben ik blij.
 2. Goedemorgen!! zojuist wakker geworden na m'n operatie. Lig nog in het park medisch centrum maar alles is goed gegaan.
 3. Vandaag alles doorgenomen, en bloed geprikt. Jeetje meiden nog twee weken en dan is mijn grote dag. M'n zenuwen lopen nu al te gieren door m'n lijf en moet nog twee weken.
 4. Dank je wel:) de datum is bekend :D... 12 januari maar ben nu al zenuwachtig aan het worden. 28 dec nog even langs voor t bloedprikken en de tijd voor 12 januari. Spannend!!!!
 5. Ik lees met je mee, krijg in januari mijn wissen van 300cc rond achter m'n spier naar 525cc rond voor m'n spier. (Dus precies anders om). en begin nu toch ook wel zenuwen te krijgen. Waar word je geopereerd?
 6. In Rotterdam Parkkliniek ;). Ik had vanmorgen even gebeld maar de planning hadden ze Idd nog niet maar moet laatste week november bellen om een afspraak te maken. Het idee is 9 januari. Heb jij al een voorkeurs data? En dan ook in de parkkliniek?
 7. De eerste keer dat ik geopereerd werd was ook om het feit dat ik aan een kant een onvolgroeide borst had en scheelde 2 maten. Was zo onzeker dat ik niet m'n bovenlichaam wilde laten zien aan m'n vriend en sliep altijd met bh en shirt aan. Na de eerste operatie was m'n zelf vertrouwen helemaal gegroeid maar had te weinig ruimte aan de onvolgroeide kant om groter te gaan. Nu krijg ik eindelijk de maat die ik wilde en die past bij m'n lijf:D. weet be al wanneer je geopereerd word Nini28?
 8. Hai meiden, Ik zal me ook even voorstellen, ben 31 jaar en eigenaar van een schoonheidssalon / massagesalon. Al 11 jaar samen met de liefde van m'n leven en 2,5 jaar getrouwd. Samen hebben we een hele knappe Engelse Bulldog van 3 jaar . 10 jaar terug mijn eerste borstvergroting gehad waarbij ze 300cc gebruikt hebben. Nu 10 jaar ouder en heel wat gewichtsschommelingen en vervormingen verder heb ik gister mijn consultatie gesprek gehad bij de Parkkliniek met dr.Wu voor een protese wissel. Begin Januari krijg ik de protese wissel waarbij ze 525CC gaan gebruiken. Definitieve datum moet ik nog krijgen ... eindelijk weer volle boobies.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×