Spring naar bijdragen
Borsten Forum

RVM

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ha meiden zojuist even een foto gemaakt van m'n nieuwe boobies. Nu precies 2 weken geleden en wat ben ik blij.
 2. Goedemorgen!! zojuist wakker geworden na m'n operatie. Lig nog in het park medisch centrum maar alles is goed gegaan.
 3. Vandaag alles doorgenomen, en bloed geprikt. Jeetje meiden nog twee weken en dan is mijn grote dag. M'n zenuwen lopen nu al te gieren door m'n lijf en moet nog twee weken.
 4. Dank je wel:) de datum is bekend :D... 12 januari maar ben nu al zenuwachtig aan het worden. 28 dec nog even langs voor t bloedprikken en de tijd voor 12 januari. Spannend!!!!
 5. Ik lees met je mee, krijg in januari mijn wissen van 300cc rond achter m'n spier naar 525cc rond voor m'n spier. (Dus precies anders om). en begin nu toch ook wel zenuwen te krijgen. Waar word je geopereerd?
 6. In Rotterdam Parkkliniek ;). Ik had vanmorgen even gebeld maar de planning hadden ze Idd nog niet maar moet laatste week november bellen om een afspraak te maken. Het idee is 9 januari. Heb jij al een voorkeurs data? En dan ook in de parkkliniek?
 7. De eerste keer dat ik geopereerd werd was ook om het feit dat ik aan een kant een onvolgroeide borst had en scheelde 2 maten. Was zo onzeker dat ik niet m'n bovenlichaam wilde laten zien aan m'n vriend en sliep altijd met bh en shirt aan. Na de eerste operatie was m'n zelf vertrouwen helemaal gegroeid maar had te weinig ruimte aan de onvolgroeide kant om groter te gaan. Nu krijg ik eindelijk de maat die ik wilde en die past bij m'n lijf:D. weet be al wanneer je geopereerd word Nini28?
 8. Hai meiden, Ik zal me ook even voorstellen, ben 31 jaar en eigenaar van een schoonheidssalon / massagesalon. Al 11 jaar samen met de liefde van m'n leven en 2,5 jaar getrouwd. Samen hebben we een hele knappe Engelse Bulldog van 3 jaar . 10 jaar terug mijn eerste borstvergroting gehad waarbij ze 300cc gebruikt hebben. Nu 10 jaar ouder en heel wat gewichtsschommelingen en vervormingen verder heb ik gister mijn consultatie gesprek gehad bij de Parkkliniek met dr.Wu voor een protese wissel. Begin Januari krijg ik de protese wissel waarbij ze 525CC gaan gebruiken. Definitieve datum moet ik nog krijgen ... eindelijk weer volle boobies.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×