Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Meidenmama

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  48
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

14 Good

3 Volgers

Recente profielbezoeken

739 profielweergaven
 1. Meidenmama

  Wondvocht zeven weken post op na borstverkleining

  Jeetje, alsof ik mijn eigen verhaal zit te lezen.. ik ben in oktober geopereerd, en ik heb ook een behoorlijke open wond gehad. Heb is nu bijna dicht gelukkig. Ik mocht er van mijn chirurg juist niets opsmeren.. gewoon 2x per dag onder de douche spoelen met water en dan zo'n simpel goedkoop maandverband er tegenaan om al het vocht op te vangen en het dan rustig laten genezen. Het heeft bij mij ontzettend lang geduurd, maar het einde is nu in zicht:) Succes!
 2. Meidenmama

  Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Ik zit nu op de 16 weken.. morgenochtend weer naar pc.. hij zal het wel weer gaan aanstippen met zilvernitraat. Ik doe nu enkel nog een inlegkruisje in mn bh tegen het lekken, deze plakt niet vast, gaasjes bleven vastplakken.
 3. Meidenmama

  Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Hey, Ik zit nog steeds te wachten totdat het dicht is.. het wil maar niet vlotten.. Fijn dat het bij jou niet zo erg is. Bij mij zat er waarschijnlijk een ontsteking waardoor het open sprong door de druk. Nu heb ik het probleem dat mijn huid niet terug wil groeien over het laatste stukje vlees. Over 2 dagen moet ik weer naar de chirurg, dan zal hij het wel weer aanstippen met zilvernitraat.. voor de 3e keer.. zucht..
 4. Hoi allemaal, Mijn borstverkleining is nu iets meer dan 2 maanden geleden. Ik had cup g. Mij was verteld dat ik een c / d cup zou overhouden, maar helaas zit ik (nog?) in cup e. Na hoelang is de zwelling eruit en hebben je borsten hun nieuwe vorm en maat aangenomen? Ik had zo graag een c cup gehad..
 5. Open wonden zijn trouwens niet te voorkomen.. volgens mijn chirurg heb ik de 'pech' dat mijn lichaam de hechtingen naar buiten werkt, ipv laat oplossen.. Mocht je open wonden krijgen, pas dan op met zeep, en doe een absorberend verband of zon ouderwets vormloos maandverband in je bh. Deze hechten niet aan je wond, gaasjes wel.
 6. Ik mocht na 2 dagen meteen douchen. Ook met zeep. Ik waste mijn borsten met unicura. Dit was een tip van de verpleging. Wel goed met water spoelen zodat er geen zeepresten achterblijven.
 7. Mijn rechterborst ziet er keurig uit, littekens zijn heel mooi geworden! Wel heb ik rechts nog steeds geen gevoel in mijn tepel. Links zit ik helaas al 4 weken met een grote open wond.. die is inmideels wel al aan het genezen, maar dat gaat helaas erg langzaam, en gaat nog wel een paar weken duren.
 8. Hey! Komt goed hoor.. ik zit nu 7 weken na mijn operatie, en de zwelling is er nu pas zo goed als van af. Mijn chirurg zei dat ik er een grote c / kleine d aan over zou houden, en ik draag nu cup d. Zou mooi zijn als het nog een c cup zou worden, maar laat ik daar maar niet vanuit gaan:)
 9. Meidenmama

  Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Dat is wel slim van die zoogkompressen.. die zijn ook een stuk kleiner! Ga ik ook eens proberen.
 10. Meidenmama

  Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Hey! Was wel even schrikken ja toen het ineens helemaal open lag.. dat was ook vooral emotioneel even een zware teleurstelling. Ik moet nu elke week langs de chirurg, hij wil het goed in de gaten houden. Het ziet er volgens hem goed uit nu, en zou voor kerst nog dicht moeten zijn.. laten we het hopen..:) Mijn rechterborst is helemaal dicht, dus die ben ik aan het smeren. Op de open wond gaat nu sochtends en savonds een absorberend verband (/maandverband) erg charmant.. en ook jammer dat ik voorlopig nog met sportbhs loop, maar het is helaas niet anders.
 11. Volgens mijn chirurg maakt het niet zoveel uit wat je erop smeert.. hij zij dat er zelfs gewoon dagcreme op kan! Ik smeer lucovitaal litteken gel, dit had ik al in huis gehaald, maar als dit op is ga ik over op vaseline.
 12. Meidenmama

  Wanneer weer achter de buggy lopen?

  Voor de mamas met kleine kinderen: wanneer liepen jullie weer achter de buggy? De kleine dame is bijna 3 en kan prima zelf lopen.. maar met de buggy kan ik ook weer eens zelf een boodschap halen zonder te sjouwen:)
 13. Meidenmama

  Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Bedankt voor je reactie.. het is fijn om te weten dat het 'ooit' een keer goedkomt.. maar dit is inderdaad emotioneel wel erg heftig. Ik douche 2x per dag en savonds 2u zonder bh op bed om te luchten. Zo trof ik het vanmorgen aan.. schrok me een hoedje! Er zat veel vocht en zelfs wat bloed in mn bh van de nacht, en er lijkt een gat in mn borst te zitten?! Om 8u mag ik het ziekenhuis terugbellen en dan hoor ik hoekaat ik langs mag komen
 14. Meidenmama

  Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Bedankt voor je reactie. Bij mij geen bloed gelukkig, enkel geel vocht. Jij ook succes.. geduld hebben is soms zo moeilijk..
 15. Meidenmama

  Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Borst is niet warmer, wel meteen een stuk minder gezwollen. Ik voel me verder goed, geen koorts oid. Er is behoorlijk wat vocht uitgekomen. Ik ben maar even op bed gaan liggen zonder bh. Het lijkt nu te zijn gestopt, ik ga de boel zo weer inpakken:) het is trouwens het kleine nieuwe plekje waar het zo erg uit liep.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×