Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Meidenmama

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  48
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

15 Good

3 Volgers

Recente profielbezoeken

597 profielweergaven
 1. Wondvocht zeven weken post op na borstverkleining

  Jeetje, alsof ik mijn eigen verhaal zit te lezen.. ik ben in oktober geopereerd, en ik heb ook een behoorlijke open wond gehad. Heb is nu bijna dicht gelukkig. Ik mocht er van mijn chirurg juist niets opsmeren.. gewoon 2x per dag onder de douche spoelen met water en dan zo'n simpel goedkoop maandverband er tegenaan om al het vocht op te vangen en het dan rustig laten genezen. Het heeft bij mij ontzettend lang geduurd, maar het einde is nu in zicht:) Succes!
 2. Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Ik zit nu op de 16 weken.. morgenochtend weer naar pc.. hij zal het wel weer gaan aanstippen met zilvernitraat. Ik doe nu enkel nog een inlegkruisje in mn bh tegen het lekken, deze plakt niet vast, gaasjes bleven vastplakken.
 3. Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Hey, Ik zit nog steeds te wachten totdat het dicht is.. het wil maar niet vlotten.. Fijn dat het bij jou niet zo erg is. Bij mij zat er waarschijnlijk een ontsteking waardoor het open sprong door de druk. Nu heb ik het probleem dat mijn huid niet terug wil groeien over het laatste stukje vlees. Over 2 dagen moet ik weer naar de chirurg, dan zal hij het wel weer aanstippen met zilvernitraat.. voor de 3e keer.. zucht..
 4. Hoi allemaal, Mijn borstverkleining is nu iets meer dan 2 maanden geleden. Ik had cup g. Mij was verteld dat ik een c / d cup zou overhouden, maar helaas zit ik (nog?) in cup e. Na hoelang is de zwelling eruit en hebben je borsten hun nieuwe vorm en maat aangenomen? Ik had zo graag een c cup gehad..
 5. Open wonden zijn trouwens niet te voorkomen.. volgens mijn chirurg heb ik de 'pech' dat mijn lichaam de hechtingen naar buiten werkt, ipv laat oplossen.. Mocht je open wonden krijgen, pas dan op met zeep, en doe een absorberend verband of zon ouderwets vormloos maandverband in je bh. Deze hechten niet aan je wond, gaasjes wel.
 6. Ik mocht na 2 dagen meteen douchen. Ook met zeep. Ik waste mijn borsten met unicura. Dit was een tip van de verpleging. Wel goed met water spoelen zodat er geen zeepresten achterblijven.
 7. Mijn rechterborst ziet er keurig uit, littekens zijn heel mooi geworden! Wel heb ik rechts nog steeds geen gevoel in mijn tepel. Links zit ik helaas al 4 weken met een grote open wond.. die is inmideels wel al aan het genezen, maar dat gaat helaas erg langzaam, en gaat nog wel een paar weken duren.
 8. Hey! Komt goed hoor.. ik zit nu 7 weken na mijn operatie, en de zwelling is er nu pas zo goed als van af. Mijn chirurg zei dat ik er een grote c / kleine d aan over zou houden, en ik draag nu cup d. Zou mooi zijn als het nog een c cup zou worden, maar laat ik daar maar niet vanuit gaan:)
 9. Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Dat is wel slim van die zoogkompressen.. die zijn ook een stuk kleiner! Ga ik ook eens proberen.
 10. Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Hey! Was wel even schrikken ja toen het ineens helemaal open lag.. dat was ook vooral emotioneel even een zware teleurstelling. Ik moet nu elke week langs de chirurg, hij wil het goed in de gaten houden. Het ziet er volgens hem goed uit nu, en zou voor kerst nog dicht moeten zijn.. laten we het hopen..:) Mijn rechterborst is helemaal dicht, dus die ben ik aan het smeren. Op de open wond gaat nu sochtends en savonds een absorberend verband (/maandverband) erg charmant.. en ook jammer dat ik voorlopig nog met sportbhs loop, maar het is helaas niet anders.
 11. Volgens mijn chirurg maakt het niet zoveel uit wat je erop smeert.. hij zij dat er zelfs gewoon dagcreme op kan! Ik smeer lucovitaal litteken gel, dit had ik al in huis gehaald, maar als dit op is ga ik over op vaseline.
 12. Wanneer weer achter de buggy lopen?

  Voor de mamas met kleine kinderen: wanneer liepen jullie weer achter de buggy? De kleine dame is bijna 3 en kan prima zelf lopen.. maar met de buggy kan ik ook weer eens zelf een boodschap halen zonder te sjouwen:)
 13. Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Bedankt voor je reactie.. het is fijn om te weten dat het 'ooit' een keer goedkomt.. maar dit is inderdaad emotioneel wel erg heftig. Ik douche 2x per dag en savonds 2u zonder bh op bed om te luchten. Zo trof ik het vanmorgen aan.. schrok me een hoedje! Er zat veel vocht en zelfs wat bloed in mn bh van de nacht, en er lijkt een gat in mn borst te zitten?! Om 8u mag ik het ziekenhuis terugbellen en dan hoor ik hoekaat ik langs mag komen
 14. Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Bedankt voor je reactie. Bij mij geen bloed gelukkig, enkel geel vocht. Jij ook succes.. geduld hebben is soms zo moeilijk..
 15. Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Borst is niet warmer, wel meteen een stuk minder gezwollen. Ik voel me verder goed, geen koorts oid. Er is behoorlijk wat vocht uitgekomen. Ik ben maar even op bed gaan liggen zonder bh. Het lijkt nu te zijn gestopt, ik ga de boel zo weer inpakken:) het is trouwens het kleine nieuwe plekje waar het zo erg uit liep.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×