prix

Members
 • Content Count

  389
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 Excellent

About prix

 • Birthday 08/13/1988

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  rdam
 • Interests
  fitness, mijn doggies en auto's (honda)

Recent Profile Visitors

1,943 profile views
 1. Hoi Dames, Ik heb 1 kortingscode voor Saphh en 1 voor Hunkemoller die geldig zijn tm 25 sept 2018. Wie maak ik er blij mee? Wie het eerst haalt....
 2. Ik denk dat het een combi is van wellicht wat vocht en het feit dat de huid bij de meeste behoorlijk opgerekt wordt. Ik had het ook en het trekt vanzelf weg.
 3. ik heb een aantal leuke strapless en croptops gehaald bij de primark en bij forever 21 hebben ze ook hele leuke topjes en jurkjes.
 4. Mn linkerborst is ook mijn "kleinere" borst dus ik kan het wel plaatsen. En die randen voel ik ook hoor, maar dan moet ik idd ook flink drukken. Maar zie het idd niet. Ik denk dat je het met DP aan de zijkant ook wel heb aangezien de borstspier schuin omhoog loopt naar je schouders. Pff ja mn vriend is idd snel jaloers maat als ik het dan wordt mort ik me niet zo druk maken... mannen...
 5. Ik ben nu bijna 4 maanden po en ben pas na 9 weken weer rustig gaan sporten. eerst een aantal weken alleen benen bodyweight en langzaam er wat gewicht bij ( squarts lunges ed in de smith) en ik gebruikte veel weerstandsbanden en pas na 3 maanden normaal benen getraind en nu sinds vorige week pas bovenlichaam erbij. je zou eerder cardio kunnen doen, maar mijn ervaring is dat het helemaal niet nodig was. ik ben niets aangekomen, zelfs iets afgevallen en ja ik was spiermassa kwijt, maar geloof me dat zit er zo weer aan. Lang leven muclememory! Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik ze voor de spier heb, dus allicht dat het voor mij iets makkelijker opbouwen is. Kan bijv ook al pull ups op zon pull up machine zonder pijn of ongemak. Persoonlijk zou ik de eerste 6 weken gewoon niets doen muv een lekkere wandeling. Je lichaam is toch aan het herstellen ook al heb je weinig tot geen pijn meer en persoonlijk zou ik liever de energie die ik heb daar naartoe sturen, dan toch cardio gaan doen of bw oefeningen.
 6. weer eens een update... Met de boobs gaat het goed!! ze zijn al lekker soepel en ogen nu, bijna 4 maanden po zo goed als natuurlijk. Er is alleen 1 minpuntje... bij mijn linkerborst zie je soms aan de bovenkant heel ligt de rimpels. Tja baal ik daarvan, ja, maar ik wil dat gevoel niet de bovenhand geven. Voor de rest ben ik er hartstikke blij mee, dus ik neem het voor lief. Bh's kopen is nog steeds een ramp, heb er nu 3 die redelijk zitten. En voorgevormde zitten mij voor geen meter! Sinds 4 weken sport ik ook weer. Ben begonnen met alleen benen 6x pw en sinds vorige week train ik ook mn bovenlichaam weer muv mn borst. Ik zit bijna weer op mijn kracht zoals voor de operatie en ik ben zoo blij om weer een beetje spiermassa te zien en een lekkere pomp te hebben post workout. Ik kan in principe alle oefeningen weer, alleen oefeningen waarmee ik voorheen bijv met mijn borst op een bankje lag doe ik nog niet. Voelt niet fijn. Wat ook wel aandoenlijk is, is dat mijn vriend toch wel behoorlijk onzeker is vooral nu met het lekkere weer. Ik heb allemaal mooie (sexy) tops en jurkjes en hij vind het toch wel moeilijk als ik zo iets draag. Ik quote; ja maar nu gaan alle mannen naar je kijken... dus ik zei maar ik ben toch met jou?! en jij kijkt toch ook naar dames met sexy boobs?? Maar dat is dan anders vind hij.. Nou lieve vriend.. ik ben 29 jaar boobloos door het leven gegaan, ik verdien dit!! Ik verdien het om me sexy te voelen ( en niet alleen in de slaapkamer) en ik verdien het om me echt vrouw te voelen. Als mannen daardoor meer gaan kijken, so be it! Nou ik ga snel weer ff naar de gym.. Legday yaay!! en daarna weer lekker de zon in! xx
 7. Het hangt natuurlijk af van je beginsituatie, maar ik denk dat de meeste die een cup a hebben uitkomen op een grote cup B of cup C voor het zicht!! Vaak hebben dames het ook over de bh maat en die is met protheses groter. Ik had cup a en heb nu met 330 CC voor de spier een cup C voor het zicht, en over het algemeen een 75D of E in bh. Ik denk dus dat wat jouw arts heeft geadviseerd idd uitkomt op een cup B of kleine C. Succes met aftellen!
 8. Ik denk dat na 8 weken het voor een paar uurtjes niet erg is. Zou alleen niet heel erg druk gaan springen e.d.
 9. ja het is inderdaad het tussenstuk wat omhoog komt en de beugel drukt heel erg op mijn ribben ipv dat ze mooi in mijn borstplooi vallen. Ik heb liever 1 of 2 duurdere bh's, dan meerdere die net niet lekker zitten.
 10. Ja dat wordt zeker verder kijken.. Had ook al meerdere bh's via zalando besteld, maar alle voorgevormde kunnen standaard terug blehh... Zal eens kijken voor Chantelle. Er moet toch ergens een goede bh voor mij zijn??
 11. nou ik had deze afgelopen zaterdag binnen gekregen... Een grote flop voor mij in plaats van mijn normale tepel heb ik nou een bloemvormige blub tepel. Kan het niet anders omschrijven. De wegwerp moet ik nog bestellen, maar via alie ging dat niet omdat ik alleen via CC kon betalen. Baal wel, had zo graag deze week een van mn jurkjes aan gewild. Was vandaag nog ff bij de hunkemoller voor een voorgevormde bh en ook dat was een ramp! Heb nu een beugelloze bh gekocht (70F!! het zegt niets i know, maar was toch echt super blij)maar echt sexy is het niet. volgens de verkoopster zijn sommige lichamen, en dus ook mijn lichaam, niet echt gemaakt voor bepaalde soort bh's omdat de verhoudingen niet kloppen. Ik dacht echt als ik grote boobs heb kan ik alles dragen van bh's tot sexy tops en jurkjes maar dat valt echt vies tegen. kan alleen maar niet voorgevormde bh's aan ( aka see true nippels) en dan nu deze beugelloze bh, maar die kan ik weer niet dragen onder de meeste sexy tops. over strapless nog niet te spreken. sorry, moest ff mn hart luchten.