• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

prix

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  316
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

85 Excellent

Over prix

 • Verjaardag 13-08-1988

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  rdam
 • Interests
  fitness, mijn doggies en auto's (honda)

Recente profielbezoeken

543 profielweergaven
 1. Dankjewel! Zijn nog wel behoorlijke ballen maar heb er alle vertrouwen in dat het nog wat gaat zakken. Maar wat je zegt, het is bij iedereen net anders ook ivm je bouw ed. Gewoon nog een x passen. Maar aangezien het verschil niet heel groot is(2 theelepels) en als ze aangeven dat 330 ook past zou ik daarvoor gaan.
 2. Ja het went idd snel. 1e dag po dacht wow had niet groter moeten gaan of ze scheuren eraf. Nu 2 weken po had het wel een maatje groter gemogen. Desondanks ben ik nog steeds blij en benieuwd wat het eind resultaat wordt.
 3. Heey had net al gereageerd in een ander topic op je maar doe het hier ook maar ff Ik heb geen ervaring met velthuis in eindhoven maar wel met die in rdam. En ben vol lof over ze! Kon meerdere keren op consult komen met mijn twijfels en de dag van de operatie hebben ze zo goed voor me gezorgd! Ik verwacht dat ze die zelfde zorg en service in eindhoven hebben. Je zei dat je graag een cup c of kleine d wilt, ik zou dan zeker voor de 330 gaan. Ik heb die ook gehad (voor de spier) en ik verwacht een c cup te krijgen voor het zicht. Heb nu in mn sportbh een 75 d. Ik heb een album als je fotos wilt zien.
 4. Hey ik heb 330 anatomisch voor de spier gekregen en ze hebben aangegeven dat ik een c cup ga krijgen. Ik kom van een 75a. Ik zou dan voor de 330 gaan.
 5. Succes vandaag!! Hoop dat je dag voorspoedig verloopt!!
 6. Heey ik had van tevoren ook twijfels hoor. Ik ben uiteindelijk voor minder ccs gegaan en tot nu toe blij dat ik dat heb gedaan. Geef je onzekerheid aan en vraag wat de mogelijkheden zijn binnen jouw wensen. Neem ook fotos mee van wat je mooi vind. Ben benieuwd war het gaat worden.
 7. Dank je. Je zal in goede handen zijn. De dames en heren daar zijn superlief!
 8. Thank you! Ik ga je toevoegen. Xx Het gaat de goede kant op. Al een week geen pijnstilling en geen pijn. De jeuk heerst momenteel en als ik iets te druk ben geweest voel ik het wel. Ik had je allang toegevoegd meis!
 9. Thnx! Erg slank.. voelde ik me ook maar zo haha. Ik ga je toevoegen. Xx
 10. Heey ik heb zelf 2 honden (pitbull en engelse staff) en ben nu 10 dagen po en moet ze vanaf maandag weer uitlaten. Wat ik ga doen is ze sowieso apart uitlaten want ze trekken soms en kunnen niet los en ik heb zon riem die je op 3 lengtes kan stellen. Dus ik ga het als een lus om mn middel doen en dan vasthouden. Ze zijn al oud en kreupel en houden niet van kou dus het worden puur behoefte rondes. Mn vriend laat ze na zijn werk weer uit. Je mag niet voorover bukken maar wel door je knieën zakken om de halsband om te doen. Hoop dat je er wat aan hebt
 11. Yes het zit erop! Fijn dat het is meegevallen. Bij Verdonck krijg je verband toch? Dat opstaan van de bank wordt na een aantal dagen beter. Beterschap en laat je lekker verwennen!!