Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Sophiee

Donateur
 • Aantal bijdragen

  136
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Sophiee last won the day on Juli 26

Sophiee had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

47 Excellent

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hai! Ik heb 340cc tall Mentor voor de spier laten plaatsen. Ik zit nu op 75 of 80 D. Ik was ook bang dat het te groot zou worden maar ik ben zó blij dat ik niet kleiner ben gegaan. De maat is echt top zo! Ik zal je even toevoegen aan mijn album.
 2. Mijn eerste bh was er eentje van Maidenform. Zonder beugels maar wel voorgevormd. Zit heerlijk! Ik zou lekker naar een goeie lingeriezaak gaan voor een bh. Ik ben nooit zo’n fan van de Hunkemöller...
 3. Haaai! Mij ben helemaal gewend, het is nu alweer normaal eigenlijk ;-) aan de onderkant van mijn borsten heb ik nog niet 100% gevoel maar dat is heel normaal geloof ik. Ik ben nog steeds zó blij dat ik het heb gedaan! Jij nog heeeeel even wachten en dan mag je ook, fijn hè!?
 4. Haii, volgens mij heeft het met zoveel omstandigheden te maken dat het niet bij iedereen hetzelfde is. Als het goed is heeft jouw chirurg er een goede kijk op... Ik ben 1.75 lang, weeg 63kg en ben met 340cc van 80b naar 80d gegaan...
 5. Hahaha, ik lag precies hetzelfde Afgelopen nacht voor het eerst voor op mijn zij gelegen, beviel prima! Fit zijn voor de operatie helpt zeker, daar heb ik ook heel veel aan gehad. Alleen die druk die ik de eerste twee weken had bij het opstaan verdween er helaas niet door. Maar gelukkig heb jij daar geen last van :-)
 6. Wat fijn, de operatie is achter de rug! Opstaan wordt de komende twee weken even vervelend maar dat komt vast helemaal goed ;-)
 7. Sophiee

  Rond of anatomisch

  Ik ben bij een chirurg geweest die altijd, indien mogelijk, voor de spier plaatst (als het weefsel dik genoeg is). Ik vond het idee dat er niet in mijn spieren gesneden wordt wel fijn... Kom je er al een beetje uit op het forum?
 8. Fijn, het is achter de rug! Geniet er van en voor je het weet ben je zes weken verder. ;-)
 9. Sophiee

  Tips gevraagd, klein kind verzorgen herstelperiode

  Ruim 5 weken dus ik moet nog een weekje geduld hebben ;-) De grootste uitdaging is als hij niet doet wat ik zeg. Ik kan hem dan niet even optillen zodat alles wat sneller gaat, hahaha!
 10. Sophiee

  Tips gevraagd, klein kind verzorgen herstelperiode

  Mijn benen vangen mijn zoontje zoveel mogelijk op. Ik laat hem zelf in bed staan en zet er een krukje naast. Een been over de rand van het bed tillen en dan geef ik hem een zetje zodat hij over de rand heenglijdt. Ik van zijn lichaam vervolgens op met mijn been die ik ik het krukje heb gezet. Zo doe ik heel veel. Ik reken overal ook 10 minuten extra voor zodat ik niet ongeduldig word. Als ik met de auto moet, dan vertrek ik tien minuten eerder zodat we rustig in het stoeltje kunnen klimmen. Traplopen doen we samen. Ik loop voor of achter hem en heb zijn handjes vast. Het is even lastig maar voor je het weet ben je heel handig geworden ;-) Succes!
 11. Aaah dankjewel, fijn om te horen! Gaat super goed hier. Nog 1,5 week en ik mag weer van alles, daar kijk ik erg naar uit!
 12. Hai @Pvk, ik heb 340cc voor de spier. Ik voeg je toe aan mijn album! heb je er zin in?
 13. Oh nee wat klote! Gebeurt dat vaker? En hoe moet je het nu behandelen?
 14. Ja wat rot zeg! Zeker omdat je achteraf het gevoel had dat je meer naar jezelf had moeten luisteren. Zoiets gebeurt jou in ieder geval nooit meer denk ik... Tja, ik ben gewoon een beetje voorzichtig, bang dat het litteken gaat irriteren met een beugelbh. Maar de bh die ik nu heb gekocht is ook voorgevormd hoor! Ik heb heb het nogal snel koud dus in deze sportbh die ik nu draag kan iedereen mijn tepels zien Ik heb deze gekocht in het zwart en het strikje er afgehaald: https://www.wehkamp.nl/Winkelen/KenmerkAdviseurArtikel.aspx?CC=C21&SC=1A3&KAC=A32&artikelNummer=420281&MaatCode=3750&BC=GOA&BAC=ALG&cm_mmc_o=7BBTkwCjC-kTwFwwECVyBpAgfkblfbETzplCjCPtOBEpwy_wATwkCjCoxSninov&utm_source=google&utm_medium=cpc&scid=scplp864202813750&sc_intid=864202813750&cm_mmca1=12913-AGI-57217889744-ASI-395960340600-864202813750&gclid=EAIaIQobChMIu_awmoi02AIVCmcbCh1_FAIrEAQYASABEgJaGPD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CP2Kt6GItNgCFcIm4AodbYsGeQ
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×