• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Sophiee

Donateur
 • Aantal bijdragen

  122
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

35 Excellent

5 Volgers

 1. Hahaha, ik lag precies hetzelfde Afgelopen nacht voor het eerst voor op mijn zij gelegen, beviel prima! Fit zijn voor de operatie helpt zeker, daar heb ik ook heel veel aan gehad. Alleen die druk die ik de eerste twee weken had bij het opstaan verdween er helaas niet door. Maar gelukkig heb jij daar geen last van :-)
 2. Wat fijn, de operatie is achter de rug! Opstaan wordt de komende twee weken even vervelend maar dat komt vast helemaal goed ;-)
 3. Rond of anatomisch

  Ik ben bij een chirurg geweest die altijd, indien mogelijk, voor de spier plaatst (als het weefsel dik genoeg is). Ik vond het idee dat er niet in mijn spieren gesneden wordt wel fijn... Kom je er al een beetje uit op het forum?
 4. Fijn, het is achter de rug! Geniet er van en voor je het weet ben je zes weken verder. ;-)
 5. Tips gevraagd, klein kind verzorgen herstelperiode

  Ruim 5 weken dus ik moet nog een weekje geduld hebben ;-) De grootste uitdaging is als hij niet doet wat ik zeg. Ik kan hem dan niet even optillen zodat alles wat sneller gaat, hahaha!
 6. Tips gevraagd, klein kind verzorgen herstelperiode

  Mijn benen vangen mijn zoontje zoveel mogelijk op. Ik laat hem zelf in bed staan en zet er een krukje naast. Een been over de rand van het bed tillen en dan geef ik hem een zetje zodat hij over de rand heenglijdt. Ik van zijn lichaam vervolgens op met mijn been die ik ik het krukje heb gezet. Zo doe ik heel veel. Ik reken overal ook 10 minuten extra voor zodat ik niet ongeduldig word. Als ik met de auto moet, dan vertrek ik tien minuten eerder zodat we rustig in het stoeltje kunnen klimmen. Traplopen doen we samen. Ik loop voor of achter hem en heb zijn handjes vast. Het is even lastig maar voor je het weet ben je heel handig geworden ;-) Succes!
 7. Aaah dankjewel, fijn om te horen! Gaat super goed hier. Nog 1,5 week en ik mag weer van alles, daar kijk ik erg naar uit!
 8. Hai @Pvk, ik heb 340cc voor de spier. Ik voeg je toe aan mijn album! heb je er zin in?
 9. Oh nee wat klote! Gebeurt dat vaker? En hoe moet je het nu behandelen?
 10. Ja wat rot zeg! Zeker omdat je achteraf het gevoel had dat je meer naar jezelf had moeten luisteren. Zoiets gebeurt jou in ieder geval nooit meer denk ik... Tja, ik ben gewoon een beetje voorzichtig, bang dat het litteken gaat irriteren met een beugelbh. Maar de bh die ik nu heb gekocht is ook voorgevormd hoor! Ik heb heb het nogal snel koud dus in deze sportbh die ik nu draag kan iedereen mijn tepels zien Ik heb deze gekocht in het zwart en het strikje er afgehaald: https://www.wehkamp.nl/Winkelen/KenmerkAdviseurArtikel.aspx?CC=C21&SC=1A3&KAC=A32&artikelNummer=420281&MaatCode=3750&BC=GOA&BAC=ALG&cm_mmc_o=7BBTkwCjC-kTwFwwECVyBpAgfkblfbETzplCjCPtOBEpwy_wATwkCjCoxSninov&utm_source=google&utm_medium=cpc&scid=scplp864202813750&sc_intid=864202813750&cm_mmca1=12913-AGI-57217889744-ASI-395960340600-864202813750&gclid=EAIaIQobChMIu_awmoi02AIVCmcbCh1_FAIrEAQYASABEgJaGPD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CP2Kt6GItNgCFcIm4AodbYsGeQ
 11. Nee hoor, een beugelbh mag wel. Ondanks dat mijn littekens goed genezen en ik ze helemaal niet voel wil ik voor de zekerheid nog even rustig aan doen. Maar die sportbh wil ik echt zo snel mogelijk uit
 12. Ja dan is het inderdaad teleurstellend, dat snap ik heel goed. Het is echt een gekke tijd geweest voor jou tot nu toe! Wie weet vind je ze toch perfect als je een goeie bh aanhebt. Zou je wel weer naar van der Weij gaan dan over een paar jaar of wil je dan toch ergens anders heen? Ik heb gister mijn eerste bh geshopt. Maar meer als overgang hoor. Ik wilde een bh zonder beugel maar wel met een beetje padding er in en goeie support. Ik denk dat ik bij 3 maanden pas echt bh's ga kopen met beugels enz. Heb je het idee dat je borsten nu nog steeds slinken?
 13. Ik vond bij mezelf ook inderdaad dat het slinken nu wel mag stoppen, straks worden ze nog te klein! Maar ik kan straks gewoon weer goeie bh's gaan dragen, want een sportbh bevordert de vormen ook niet echt ;-) Ik ben zeker heel tevreden, Af en toe vind ik wel dat de randen (te) goed zichtbaar zijn maar ik weet ook dat het echt nog wel wat meer gaat zakken waardoor dat ook minder wordt. Ik ben in ieder geval zo blij dat ik niet kleiner ben gegaan! Bij het oriënteren las ik natuurlijk wel steeds dat iedereen zei dat je ze al snel te klein vindt maar ik had mezelf anders ingeschat. Ik denk ook dat het komt omdat ze na de operatie zo groot zijn en je daar op een gegeven moment toch aan gaat wennen. En dan worden ze kleiner, hahahaha!
 14. Ik ben nu bijna 5 weken PO en wilde gister vast een BH kopen voor volgende week. Ik heb een BH gekocht zonder beugels maar wel met support van Maidenform (naadloos). Na wat passen en meten kwam ik uit op een 80D, dik tevreden!