Jeandr

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Jeandr

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Belgie
 • Interests
  Heel veel...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik wil graag kijken, ben zelf 4 dagen po. Ben van n 75A (wel heel leeg en hangerig door longoperatie) met 255cc naar een ?80C? voorlopig... Ben benieuwd hoe de jouwe er nu uitzien po. Zelf kan ik helaas nog geen foto's maken want ik lig nog in het ziekenhuis (tot maandag met drains owv vorige operatie)… ben zo benieuwd want ik kan ze zelf maar een keer per dag n paar minuten bewonderen (als ze komen wassen). Groetjes en succes! Welke maat hoop je uit te komen?
 2. Hoi hoi hier 3 dagen po en nog geen enkele pijnstiller genomen (ook niet paracetamol). Plaatsing was achter de spier (dual plane). Ik heb dus werkelijk tot nog niks gevoeld mr heb hiervoor wel al 2 longtransplantaties gehad en daarom gewend aan felle pijn (borstbeen doorgesneden) en mijn spier en weefsel zijn als eens doorgesneden geweest dus misschien ook minder gevoelig? Het stomme is dat ik owv de drains nog in het ziekenhuis ben... maar ik voel me echt top! Het kan dus blijkbaar echt, geniet ervan!!! Enkel die bh spant me te hard aan de schouders...
 3. Hallo! Hopelijk herstelt je dochter goed! Welke arts heeft haar geopereerd in Diest? Ik heb ook net een lifting met prothese en tepelverplaatsing gekregen en ook n terugbetaling. Fijn dat jullie jullie dochter nu deze kans al geven, ik heb dit niet mogen doen. Het zal haar wat onzekerheden sparen en haar zelfvertrouwen doen groeien. Het is waar dat je uiterlijk je persoonlijkheid niet maakt maar leef maar eens als puber zo. Ik heb uiteindelijk gewacht tot na twee longoperaties (waardoor de ribben uit elkaar gezet werden en de situatie nog erger werd) en dit was 20 jaar te lang. Het kon me veel leed en onzekerheden bespaard hebben. Chapeau voor jou als moeder en chapeau voor je dochter!!! Veel geluk ermee!
 4. Oei ik was in een andere kliniek, in Leuven bij prof Vranckx. Ik heb mijn drains nog steeds aan (160ml vocht aan beide kanten). Komt door eerdere operatie aan longen dat ik dit heb. Ik ben zooo benieuwd naar het resultaat, voorlopig spant het enorm.
 5. @best_boobie ik ben nu 10 jaar getransplanteerd van mijn tweede (in totaal 15 jaar). Afstotingsmedicatie neem ik veel ja, maar dat ben ik nu zo gewend. Ik heb inderdaad als kind veel in het ziekenhuis gelegen en nu eigenlijk nog, maar dat deert me niet zo meer. IK wil me wel op en top vrouw voelen, ook al ben ik ziek. En het is toch veel leuker als mensen niet eens weten dat je zo ziek bent als ze je zien;) Bedankt voor je lieve berichtje
 6. Dank je voor de lieve reacties! Ik ben ondertussen geopereerd.. Oh ik was het bestaan van dit forum compleet uit het oog verloren anders had ik nog wat tips kunnen raadplegen. In september krijg ik een nier van mijn zus en de prof wou daarvoor mijn reconstructie doen. Amai mijn litteken was helemaal verkleefd en ze hebben heel wat moeten losmaken maar wat ik ben blij!!!! Je ziet mijn vorige littekens wel nog maar ik heb nu borsten en mijn tepels staan in het midden! Iedereen hier in het ziekenhuis die ik gezien heb, proffen, assistenten zeiden dat ik er goed aan gedaan heb er voor te gaan. Ze hadden voor me elke zoveel uur een spuitje morfine voorzien mr nu op dag 3 heb ik totaal nog geen pijnstiller nodig gehad. Als ik dit moet vergelijken met de longtransplantaties dan is dit natuurlijk een piece of cake;)
 7. Hallo, bij mij in het ok had de prof Vranckx zelfs 3 maten bij. Hij was van plan de grootste te plaatsen maar wist niet 100% zeker of het kon (nav eerdere operaties). IK denk ook wel dat ze voorraad hebben en steeds plaatsen wat t mooiste past. Mocht t nu toevallig te klein of te groot zijn, passen ze dat aan. Dat zei hij toch en ik heb hem toestemming gegeven. Geen paniek dus hoor, komt goed! Succes!!
 8. Oh ook woensdag! Ik ook. Ik ben er nog steeds owv de drains. Jammer genoeg heb ik nog niet goed kunnen kijken naar t resultaat.. Ik heb wel maar 255cc gekregen (1,75 en 59 kg maar slank gebouwd) Succes!
 9. Hallo allemaal, Ik ben Katrien, 39 jaar en heb een dochter van 15 jaar. Eigenlijk kom ik wat laat achter het bestaan van dit forum want mijn operatie is 8/8/‘18 gebeurd. Ik ben 1,75cm en weeg 59kg. Van mijn kleine a cup ben ik met 255cc mentor dual plane naar een 80c/75d gegaan. In mijn operatieverslag kan je meer lezen en vragen mogen gerust gesteld worden.
 10. Hallo allemaal, Ik ben geboren met een kleine a cup en door twee operaties zijn de weinige borsten die ik had serieus gaan hangen. Woendag 8/8 heb ik een borstvergroting, lifting en tepelverplaatsing gekregen door prof Vranckx in Leuven. Ik heb 255cc implantaten van mentor dual plane laten plaatsen. Ik ben 1m75 en weeg 59kg. Het zou n 80c/d cup zijn. Pijn heb ik totaal niet gehad, tot nu nog geen enkele pijnstiller genomen. Mijn borsten voelen nog erg hard en staan wat uit elkaar. Ik hoop dat dat nog veranderd. Nu zou ik 6 weken dag en nacht een sportbh aan moeten, herkent iemand dat? Groetjes, Katrien, 39 jaar, mama van een 15 jarig pubermeisje
 11. Hallo allemaal, ik volg dit forum al eventjes en heb t aangedurfd om een topic te starten. Ik heb nogal een dubbel gevoel erbij. Ik zal me even voorstellen: ik ben 38 jaar en heb cystic fibrose (mucoviscidose) en heb 2 dubbele longtransplantaties gehad. Hierdoor zijn mijn borsten niets meer. Ze hangen omdat de spier is doorgesneden en er is ook volume weg. Ik weet dat gezondheid t belangrijkste is mr ik voel me erg slecht door mijn borsten, niet meer vrouwelijk. Bij dr Verdonck heb ik al een consultatie gekregen en hij was heel positief. Hij stelde me wel voor om in een uz ziekenhuis te gaan en heb volgende week dus een afspraak met prof Vranckx van Uz Leuven en Diest. Voorlopig wacht ik ook nog op antwoord van mijn longartsen. sorry vr mijn lang verhaal. Grtjs