Jump to content

Mea

Silver Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mea last won the day on October 21 2019

Mea had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Mea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi zou ik ook in jouw album mogen kijken? Ik sta ook voor een wissel met motiva demi ergo en twijfel enorm over de maat
 2. Dat is de eigenschap van deze implantaten dus helaas geen vermoeden maar een feit. Ze hebben een bepaald vachtje wat zich vast zet in je eigen weefsel en daarom heen groeit in alle richtingen een normaal kapsel, hierdoor zouden ze het minst risico hebben op kapselcontractie. Het herstel Vd eerst vergroting vond ik ook heel pittig. We gaan het zien. Ze worden niet fijn zacht en bijslapen is echt de helft van mijn cyclus niet fijn. Ben benieuwd of dat met de motiva opknapt.
 3. Spannend zeg! 1 ding is zeker je bent in hele goede handen daar en het wordt ongetwijfeld prachtig. Ik ben mega tevreden, ook over de nazorg.
 4. Heb je mijn pb ontvangen? Ik weet niet zo heel goed hoe het werkt en of het goed is gegaan
 5. Ik ben daar voor mijn eerste vergroting ook geopereerd en toen moest ik zelfs zes maanden wachten dus ik vind dit op zich nog meevallen. Wat ga jij doen?
 6. @Anon ik hoop dat het zo is maar ben bang van niet. Ik heb polyurethaan protheses welke vastgroeien in je weefsel en die moeten helemaal los gemaakt worden. Mij is uitgelegd dat de gladde en ruwe met wissel er zo uitvallen en deze los gepeld moeten worden ?? klinkt niet echt als muziek in mijn oren.. ik ben dus heel erg benieuwd..
 7. Vorige maand. Zou 3/4 maanden duren ongeveer. Hoe meer ik er over nadenk hoe spannender ik het weer vind?
 8. Ik wacht idd op mijn oproep maar vind het niet heel erg als het na de feestdagen enz pas is.. ik vond het herstel best heftig dus zie wel op tegen de wissel
 9. Ik wil foto’s toevoegen hoe het nu is maar dat lukt niet..
 10. Hoi, 2 jaar geleden heb ik mijn borsten laten vergroten met polytech implantaten rond 285cc medium bij blooming. Ik ben erg blij met mijn borstvergroting maar toch ook ondervind ik wat problemen door het gekozen implantaat. Mijn borsten worden namelijk maar niet soepel en blijven wat hoog zitten waardoor ik een onnatuurlijke bolling bovenop mijn borsten heb, in kleding prachtig, naakt erg nep. Ik ben zeer slank. 175 en 54/55 kilo. Doordat mijn borsten zo stug blijven heb ik cyclus gebonden erg veel pijn aan mijn borsten, zo kan ik niet meer op mijn buik slapen. ik ben onlangs t
 11. Hi ik stel me 2 jaar na mijn eerst borstvergroting even opnieuw voor aangezien ik binnenkort voor een nieuwe borstoperatie ga. ik ben Sara 34 jaar en heb 2 kids. In het dagelijkse leven druk bezig met de opvoeding van mijn jongens. 16 jaar samen met mijn man. Mijn kids zijn 7 en 6 jaar. 2 jaar geleden heb ik mijn eerste borstvergroting gehad bij blooming. Nu binnenkort opnieuw onder het mes maar daar zal ik even een ander topic over openen want ik kan wel wat advies gebruiken.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.