Mea

Silver Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mea last won the day on October 21 2019

Mea had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Mea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi zou ik ook in jouw album mogen kijken? Ik sta ook voor een wissel met motiva demi ergo en twijfel enorm over de maat
 2. Dat is de eigenschap van deze implantaten dus helaas geen vermoeden maar een feit. Ze hebben een bepaald vachtje wat zich vast zet in je eigen weefsel en daarom heen groeit in alle richtingen een normaal kapsel, hierdoor zouden ze het minst risico hebben op kapselcontractie. Het herstel Vd eerst vergroting vond ik ook heel pittig. We gaan het zien. Ze worden niet fijn zacht en bijslapen is echt de helft van mijn cyclus niet fijn. Ben benieuwd of dat met de motiva opknapt.
 3. Spannend zeg! 1 ding is zeker je bent in hele goede handen daar en het wordt ongetwijfeld prachtig. Ik ben mega tevreden, ook over de nazorg.
 4. Heb je mijn pb ontvangen? Ik weet niet zo heel goed hoe het werkt en of het goed is gegaan
 5. Ik ben daar voor mijn eerste vergroting ook geopereerd en toen moest ik zelfs zes maanden wachten dus ik vind dit op zich nog meevallen. Wat ga jij doen?
 6. @Anon ik hoop dat het zo is maar ben bang van niet. Ik heb polyurethaan protheses welke vastgroeien in je weefsel en die moeten helemaal los gemaakt worden. Mij is uitgelegd dat de gladde en ruwe met wissel er zo uitvallen en deze los gepeld moeten worden ?? klinkt niet echt als muziek in mijn oren.. ik ben dus heel erg benieuwd..
 7. Vorige maand. Zou 3/4 maanden duren ongeveer. Hoe meer ik er over nadenk hoe spannender ik het weer vind?
 8. Ik wacht idd op mijn oproep maar vind het niet heel erg als het na de feestdagen enz pas is.. ik vond het herstel best heftig dus zie wel op tegen de wissel
 9. Ik wil foto’s toevoegen hoe het nu is maar dat lukt niet..
 10. Hoi, 2 jaar geleden heb ik mijn borsten laten vergroten met polytech implantaten rond 285cc medium bij blooming. Ik ben erg blij met mijn borstvergroting maar toch ook ondervind ik wat problemen door het gekozen implantaat. Mijn borsten worden namelijk maar niet soepel en blijven wat hoog zitten waardoor ik een onnatuurlijke bolling bovenop mijn borsten heb, in kleding prachtig, naakt erg nep. Ik ben zeer slank. 175 en 54/55 kilo. Doordat mijn borsten zo stug blijven heb ik cyclus gebonden erg veel pijn aan mijn borsten, zo kan ik niet meer op mijn buik slapen. ik ben onlangs terug geweest naar de kliniek en dokter Vd pot wil mij opereren en ditmaal motiva ergonomix demi 360 cc plaatsen en iets dichter bij elkaar. Nu zit ik met nog wat vraagjes. Ik vond mijn 285cc rond altijd net even te klein en wilde graag wat groter, nu heb ik mijn implantaat paspoort erbij gepakt en beide implantaten de maten gegoogled. Nu snap ik er niks meer van.. de ronde die ik nu heb, hebben een projectie van 4.2, 11.8 breed en onder naar tepel is 7.8 als ik dan naar de motiva ergonomix 360 cc kijk zie ik dat deze een projectie van 4.0 hebben, 12.25 breed en onder naar tepel 7.0. Al met al zijn de afmetingen van dit implantaat minder groot op de breedte na, dan degene die ik nu heb, en ik snap dat dus echt niet. Het aantal cc is wel een stuk meer maar krijg ik dan straks met deze afmetingen ten opzichte van nu kleinere borsten?? Is er iemand die dit snapt en mij uit kan leggen of dit wel de beste keuze is als ik groter dan nu wil maar natuurlijkere bolling ivm mijn tengere bouw. Ik ben ontzettend benieuwd wat Jullie denken.
 11. Hi ik stel me 2 jaar na mijn eerst borstvergroting even opnieuw voor aangezien ik binnenkort voor een nieuwe borstoperatie ga. ik ben Sara 34 jaar en heb 2 kids. In het dagelijkse leven druk bezig met de opvoeding van mijn jongens. 16 jaar samen met mijn man. Mijn kids zijn 7 en 6 jaar. 2 jaar geleden heb ik mijn eerste borstvergroting gehad bij blooming. Nu binnenkort opnieuw onder het mes maar daar zal ik even een ander topic over openen want ik kan wel wat advies gebruiken.