Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Mista

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  44
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

27 Excellent

5 Volgers

Recente profielbezoeken

3041 profielweergaven
 1. MAg ik kijken? Ik heb sinds 2 weken Heintz boobs en ben super tevreden!
 2. Zou ik in ja album mogen kijken? Ik hoop voor jou dat een heroperatie niet nodig is!!
 3. Bij mij ook dag 3 en moet zeggen dat het vlot loopt.... kan vrij makkelijk rechtop komen door mijn buikspieren te gebruiken, ben ook wel sportief dus blijkbaar helpt dat toch wat.... ik zal eens foto s trekken en posten maar eerst nog verder kerst vieren met mijn boobs! fijne kerst dames!!!!
 4. Wanneer mag jouw verband er af? Ik mag straks al! Door kerst mag het wat vroeger, hoop dar het geen kwaad kan
 5. Hoe voel je je? Bij mij de 22ste van 350 voor de spier naar 495 of 540 dual plane
 6. Dr. Bruno De Meyere

  22/12 ligt vast bij mij, maar ik kan niet vroeger door mijn winkel.... DEnk dat de wachttijd maar enkele weken is....
 7. Dr. Bruno De Meyere

  Ik heb ze allebei gedaan ;-) Bij Demeyere kost het 3500 en bij Heitnz ook:-) 5 jaar geleden plaatste BRuno DEmeyere 350cc bij mij voor de spier, maar ben niet tevreden meer.... Ik heb superweinig borstvet en daardoor voel ik mijn prothesen echt mega goed zitten en daarom gaat Dr Heintz in december protheses achter de spier plaatsen (450cc of 500cc als ik dan toch terug onder narcose ga, kan ik beter wat vergroten, want het went zo snel ;-) )
 8. WoW wat een tieten jong! 22/12 Ist aan mij dus ik volg je verslagen met veel plezier mee!
 9. 450cc hp mentor.hoe wordt dat nu bij mij???

  Ik twijfel tss 450 en 500,dus zou ik je foto s mogen zien?
 10. Mijn beurt op 22/12,mag ik ook bij de kerstballen?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×