Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Niks

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  93
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

27 Excellent

4 Volgers

Over Niks

 • Verjaardag October 31

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

552 profielweergaven
 1. Ze zitten een eindje verderop in de bocht. In een witte villa. Ja Mn borsten hangen er mooi bij. Hahahaha. Hoef in principe niet weer te komen. Ik was ongeveer 15-20 binnen. En hij heeft alles grondig onderzocht
 2. @noov ik kom heel toevallig net weg bij de eindcontrole. Stond keurig in gebouw C, bleek dat ze verhuisd waren. Had ik niet doorgekregen. Als je niet perse op de controle wil/kan komen, mag je het ook via de mail doen. Je krijgt dan een vragenlijst toegestuurd en je moet dan foto’s toesturen. V Straten gaat dit dan beoordelen. Miss iets voor jou!!
 3. Klopt. Die 1e controle vond ik ook zonde van Mn tijd. 4 uur ervoor in de auto gezeten al met al. En idd met 5 min stond je weer buiten
 4. Ik denk zelf dat als je niet gaat, het misschien consequenties kan hebben voor je nazorg. Maar dat weet ik niet zeker. Ik heb destijds 3 jaar afgesloten. Anders toch maar even een belletje er naar toe plegen
 5. Klopt. Is mij ook verteld. Heb begin januari al gebeld. Toen vertelde ze nog dat het op de woe/dond was. Maar inmiddels is het maan/dond geworden voor deze controles
 6. Ja klopt. Je moest zelf bellen voor een afspraak zo rond de drie maand
 7. @noov ik moet 26 feb op de eindcontrole komen. Is bij Straten zelf. Jij dan?
 8. Veel succes morgen. En dan lekker genieten van je aanwinsten
 9. @B-boob ik wil je heel veel succes wensen morgen. Denk dat je glunderend de kliniek weer uit loopt. een goed herstel toegewenst.
 10. @Kkkoko ik heb je een privé bericht gestuurd.
 11. Je wordt ban te voren door hun gebeld om de juiste maat door te geven. Dan krijg je een factuur, en deze moet je per bank over maken. Die Kun je niet ter plekke betalen.
 12. Wat een hel die bh he. Ik kon hem ook wel vervloeke. Eerste week had ik ook gewoon wonden er van . Ook 24/7 gedragen en voelde net alsof Mn ribben helemaal beurs waren. Heb hem vrijdag in de wilgen gehangen. Heeeeeeeeerlijk gevoel. Hoop dat het beurse gevoel nu snel afzakt.
 13. Ik had het de volgende dag al met een washandje weggewassen. Ging er zo af. Je boobs zijn mooi geworden. Nu geen twijfels meer over de maat?
 14. Hoe is het met je kerstbuikje afgelopen?. Nog plastabletten gekregen? Die van mij is vertrokken. Eindelijk!!!!!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×