• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Niks

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  86
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

24 Excellent

4 Volgers

Over Niks

 • Verjaardag October 31

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

448 profielweergaven
 1. Veel succes morgen. En dan lekker genieten van je aanwinsten
 2. @B-boob ik wil je heel veel succes wensen morgen. Denk dat je glunderend de kliniek weer uit loopt. een goed herstel toegewenst.
 3. @Kkkoko ik heb je een privé bericht gestuurd.
 4. Je wordt ban te voren door hun gebeld om de juiste maat door te geven. Dan krijg je een factuur, en deze moet je per bank over maken. Die Kun je niet ter plekke betalen.
 5. Wat een hel die bh he. Ik kon hem ook wel vervloeke. Eerste week had ik ook gewoon wonden er van . Ook 24/7 gedragen en voelde net alsof Mn ribben helemaal beurs waren. Heb hem vrijdag in de wilgen gehangen. Heeeeeeeeerlijk gevoel. Hoop dat het beurse gevoel nu snel afzakt.
 6. Ik had het de volgende dag al met een washandje weggewassen. Ging er zo af. Je boobs zijn mooi geworden. Nu geen twijfels meer over de maat?
 7. Hoe is het met je kerstbuikje afgelopen?. Nog plastabletten gekregen? Die van mij is vertrokken. Eindelijk!!!!!
 8. @Aloysa ik wens je heel veel succes morgen. Het wachten gaat zeker beloond worden. En dan lekker er van gaan genieten. De weken zijn zo voorbij. Ik inmiddels al weer 5 week. Ga je verslagje lezen.
 9. @Sheann bij mij is de overgevoeligheid van de tepels een stuk afgenomen. Gelukkig. Verder wel een beetje zelfde als jou met de rechterborst. Deze werkte ook niet echt mee. Veel pijn aan gehad. Was net alsof hij op een zenuw of zo drukte. Gelukkig sinds deze week een stuk beter geworden. Vrijdag voor het eerst een bh gekocht. Het is een E cup geworden. Ben superblij met Mn borsten. Straten heeft goed werk afgeleverd.
 10. Heerlijk. Nog een weekje, en weg met die sport bh,s. Hier sinds deze week ook alles goed. Fijne dagen allemaal.
 11. @noov haiii. Moet zeggen dat het hier nog niet zo denderend gaat. Had gehoopt door het lezen van alle positieve verhalen hier, dat ik ook bij die groep zou horen. Helaas. Ik heb al een paar weken last van Mn rechterborst. Bij sommige bewegingen voelt het net alsof er een soort van blok aan de binnenkant zit. Best pijnlijk en zeer irritant. Heb advies gevraagd aan bestboobies, en die dacht dat de prothese op die plek drukt op de aanhechting van de spier of op een zenuw drukt. Niet fijn. Heb tips gekregen en wacht het even af of dat helpt, en anders maar even de kliniek opbellen of hoe en wat. Verder zijn Mn boobies prachtig geworden. Zijn mooi gezakt en worden ook al zachter. S avonds voelen ze nog wel wat harder aan. Wordt alleen helemaal gestoord van die sport bh’s. Ik hou nog steed veel vocht vast op Mn buik en die banden drukken wel stevig op Mn ribben. Littekens zijn echt heel mooi geworden. Hoe gaat het verloop bij jou? gaat achteraf wel snel he?
 12. Hahahah. Je hebt een kerstbuikje. Nou gefeliciteerd, ik ook. Hahahahaha. Ben inmiddels al 4 week po, en het rotding wil nog niet gauw slinken. Dus een extra gast met deze dagen erbij... snap het niet. De een heeft nergens last van, en de andere enorm. Wens je verder een goed herstel toe.
 13. Faceland

  @Mee alvast heel veel succes morgen en daarna lekker gaan genieten
 14. heel veel succes morgen. En dan lekker genieten