Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Niks

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  94
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

28 Excellent

4 Volgers

Over Niks

 • Verjaardag Oktober 31

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

652 profielweergaven
 1. Niks

  Het waren 3 fantastische maanden ;-(

  @noov. Gelukkig is alles nu achter de rug. Vind het bijzonder knap van je zo zonder narcose. Ik wens je heel veel beterschap toe, en het gaan vanaf nu weer fantastische tijden worden.
 2. Ze zitten een eindje verderop in de bocht. In een witte villa. Ja Mn borsten hangen er mooi bij. Hahahaha. Hoef in principe niet weer te komen. Ik was ongeveer 15-20 binnen. En hij heeft alles grondig onderzocht
 3. @noov ik kom heel toevallig net weg bij de eindcontrole. Stond keurig in gebouw C, bleek dat ze verhuisd waren. Had ik niet doorgekregen. Als je niet perse op de controle wil/kan komen, mag je het ook via de mail doen. Je krijgt dan een vragenlijst toegestuurd en je moet dan foto’s toesturen. V Straten gaat dit dan beoordelen. Miss iets voor jou!!
 4. Klopt. Die 1e controle vond ik ook zonde van Mn tijd. 4 uur ervoor in de auto gezeten al met al. En idd met 5 min stond je weer buiten
 5. Ik denk zelf dat als je niet gaat, het misschien consequenties kan hebben voor je nazorg. Maar dat weet ik niet zeker. Ik heb destijds 3 jaar afgesloten. Anders toch maar even een belletje er naar toe plegen
 6. Klopt. Is mij ook verteld. Heb begin januari al gebeld. Toen vertelde ze nog dat het op de woe/dond was. Maar inmiddels is het maan/dond geworden voor deze controles
 7. Ja klopt. Je moest zelf bellen voor een afspraak zo rond de drie maand
 8. @noov ik moet 26 feb op de eindcontrole komen. Is bij Straten zelf. Jij dan?
 9. Veel succes morgen. En dan lekker genieten van je aanwinsten
 10. @B-boob ik wil je heel veel succes wensen morgen. Denk dat je glunderend de kliniek weer uit loopt. een goed herstel toegewenst.
 11. @Kkkoko ik heb je een privé bericht gestuurd.
 12. Je wordt ban te voren door hun gebeld om de juiste maat door te geven. Dan krijg je een factuur, en deze moet je per bank over maken. Die Kun je niet ter plekke betalen.
 13. Wat een hel die bh he. Ik kon hem ook wel vervloeke. Eerste week had ik ook gewoon wonden er van . Ook 24/7 gedragen en voelde net alsof Mn ribben helemaal beurs waren. Heb hem vrijdag in de wilgen gehangen. Heeeeeeeeerlijk gevoel. Hoop dat het beurse gevoel nu snel afzakt.
 14. Ik had het de volgende dag al met een washandje weggewassen. Ging er zo af. Je boobs zijn mooi geworden. Nu geen twijfels meer over de maat?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×