Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Nicole1996

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nicole1996

  Help! Twijfel aantal cc's

  Hey hey ! Ik ben 1,73 weeg 61 kilo en heb 375 CC genomen, ik zit nu op een 75E, als je wilt kan ik je wel een foto sturen. Ik moet je eerlijk zeggen 400 CC had ook wel gemogen maar wat ik nu heb ziet er heel natuurlijk uit !
 2. Nicole1996

  Depressie ? Help

  Hallo lieve dames, Ja ik ben 20 en denk dat ik de verandering van mijn lichaam heel erg heb onderschat, maar jullie lieve berichtjes doen me erg goed!
 3. Nicole1996

  Depressie ? Help

  Goedemiddag dames, ik had een vraag, sinds week 4 ben ik in een soort depressie terecht gekomen, ik eet niet meer, ben 9 kilo kwijt en slapen gebeurd ook niet echt meer.. Ik ben blij met mijn borsten maar als ik de stap niet had gezet had ik me lichamelijk niet zo slecht gevoeld. Ik ben zo gespannen dat de pijn van me armen naar mijn borsten trekt en soms krijg ik dan een paniekaanval, ik ga vanaf 8 januari al naar een psycholoog maar weet mij even geen raad meer.. ik heb het idee dat ik mezelf niet meer accepteer na mijn BV. Ik ben nu bijna 8 weken po. Ik wou mijn verhaal even delen om misschien wat tips te krijgen want ik ben echt een bonk spanning en angst..
 4. Nicole1996

  Sinds gister ziek

  Goedemiddag Dames, Gister rond 20:00 zat ik op de bank en werd ik opeens niet goed. Ik kreeg mijn ademhaling niet op controle en begon opeens als een gek te trillen ik werd super koud en begon te huilen en raakte helemaal in paniek, In combinatie van overgeven en natuurlijk dan misselijkheid. Ik ben nu bijna 2 weken PO maar me linker borst voelde gister voor mij doen koud aan, een soort tinteling.. Die ik gister trouwens in mijn hele lichaam voelde. Bij de huisartsenpost zei de dokter dat het er allemaal goed en mooi uitzag, En toen ik net naar Diana Gabriels haar praktijk belde zeiden ze dat de griep nu heerst.. En dat het niet meer door de narcosse kan komen. Heeft iemand misschien zoiets ook meegemaakt. Ik was gister echt heel erg bang en zodra ik me bed uit ga nu krijg ik weer dat gevoel dat ik elk moment kan flauwvallen.. Misschien is het onnodig maar ik dacht ik schrijf het toch even op het forum
 5. Nicole1996

  ervaringen Dr. Gertjan Halbesma/FACELAND

  @trellz @Pjami Nog heel erg bedankt voor jullie reactie’s. Ik heb ze zeker nog goed gelezen voordat ik de operatie in ging. Maar ben zo tevreden !! Ik heb 375cc achter de borstspier en ben nu bijna 1 week verder en zo tevreden. Alleen is me huid onder mijn hechting wel heel dik, Maar iedereen zegt dat dat bij het genezen hoort.
 6. Ik heb ze achter de spier !
 7. Ik ben 12 November geholpen door Halbesma en hij is echt een top arts ! Ik ben zelf 20 jaar en was super zenuwachtig toen hij kwam tekenen. Hij stelde me heel erg gerust en ik zit nu op dag 3 en begin nu al van het resultaat te houden en pijn die ik zondag had trekt met de dagen meer weg. Ik ben van een kleine A naar 375 CC gegaan. Nog even de laatste weken uitzitten. Je hebt een goede keuze gemaakt !
 8. Nicole1996

  ervaringen Dr. Gertjan Halbesma/FACELAND

  Hoe gaat het nu met iedereen die door hem is geopereerd? Zijn jullie blij met het resultaat, ik ben via diana gabriels bij hem gekomen en ben 12 november aan de beurt maar heel zenuwachtig
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×