Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Nicole1996

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral
 1. Help! Twijfel aantal cc's

  Hey hey ! Ik ben 1,73 weeg 61 kilo en heb 375 CC genomen, ik zit nu op een 75E, als je wilt kan ik je wel een foto sturen. Ik moet je eerlijk zeggen 400 CC had ook wel gemogen maar wat ik nu heb ziet er heel natuurlijk uit !
 2. Depressie ? Help

  Hallo lieve dames, Ja ik ben 20 en denk dat ik de verandering van mijn lichaam heel erg heb onderschat, maar jullie lieve berichtjes doen me erg goed!
 3. Depressie ? Help

  Goedemiddag dames, ik had een vraag, sinds week 4 ben ik in een soort depressie terecht gekomen, ik eet niet meer, ben 9 kilo kwijt en slapen gebeurd ook niet echt meer.. Ik ben blij met mijn borsten maar als ik de stap niet had gezet had ik me lichamelijk niet zo slecht gevoeld. Ik ben zo gespannen dat de pijn van me armen naar mijn borsten trekt en soms krijg ik dan een paniekaanval, ik ga vanaf 8 januari al naar een psycholoog maar weet mij even geen raad meer.. ik heb het idee dat ik mezelf niet meer accepteer na mijn BV. Ik ben nu bijna 8 weken po. Ik wou mijn verhaal even delen om misschien wat tips te krijgen want ik ben echt een bonk spanning en angst..
 4. Sinds gister ziek

  Goedemiddag Dames, Gister rond 20:00 zat ik op de bank en werd ik opeens niet goed. Ik kreeg mijn ademhaling niet op controle en begon opeens als een gek te trillen ik werd super koud en begon te huilen en raakte helemaal in paniek, In combinatie van overgeven en natuurlijk dan misselijkheid. Ik ben nu bijna 2 weken PO maar me linker borst voelde gister voor mij doen koud aan, een soort tinteling.. Die ik gister trouwens in mijn hele lichaam voelde. Bij de huisartsenpost zei de dokter dat het er allemaal goed en mooi uitzag, En toen ik net naar Diana Gabriels haar praktijk belde zeiden ze dat de griep nu heerst.. En dat het niet meer door de narcosse kan komen. Heeft iemand misschien zoiets ook meegemaakt. Ik was gister echt heel erg bang en zodra ik me bed uit ga nu krijg ik weer dat gevoel dat ik elk moment kan flauwvallen.. Misschien is het onnodig maar ik dacht ik schrijf het toch even op het forum
 5. ervaringen Dr. Gertjan Halbesma/FACELAND

  @trellz @Pjami Nog heel erg bedankt voor jullie reactie’s. Ik heb ze zeker nog goed gelezen voordat ik de operatie in ging. Maar ben zo tevreden !! Ik heb 375cc achter de borstspier en ben nu bijna 1 week verder en zo tevreden. Alleen is me huid onder mijn hechting wel heel dik, Maar iedereen zegt dat dat bij het genezen hoort.
 6. Ik heb ze achter de spier !
 7. Ik ben 12 November geholpen door Halbesma en hij is echt een top arts ! Ik ben zelf 20 jaar en was super zenuwachtig toen hij kwam tekenen. Hij stelde me heel erg gerust en ik zit nu op dag 3 en begin nu al van het resultaat te houden en pijn die ik zondag had trekt met de dagen meer weg. Ik ben van een kleine A naar 375 CC gegaan. Nog even de laatste weken uitzitten. Je hebt een goede keuze gemaakt !
 8. ervaringen Dr. Gertjan Halbesma/FACELAND

  Hoe gaat het nu met iedereen die door hem is geopereerd? Zijn jullie blij met het resultaat, ik ben via diana gabriels bij hem gekomen en ben 12 november aan de beurt maar heel zenuwachtig
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×