Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Sjaakie

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

193 profielweergaven
 1. Hi, ik heb nu een b of kleine b. En wil denk ik een D. Ik denk achter de spier en high profile. Naja geen lijstje weet inmiddels de vragen wel uit me hoofd. Haha ja hoop rond 7.8.9 november dan heb ik ook 2 weken vrij.
 2. Hi ik heb vrijdag de 20ste mijn 1ste consult bij boerhave. Bij dr bakker. Ik hoop dat ik meteen begin november aan de beurt ben. Vind zo spannend kijk nu echt elke dag op dit forum.
 3. Mezelf voorstellen

  Hi, Ja ik heb dat dus niet. Ik heb wel een partner. Maar die werkt s avonds en in het weekend juist. Dus ga het allemaal wel zien. Misschien moeder of vrienden maar vragen maar die kunnen helaas maar een dagje ofzo geen week. Nou is mijn oudste 4.5 en die kan al heel veel zelf en wilt mij graag helpen. Dus hoop dat het goed komt. Bedankt voor je reactie.
 4. Mezelf voorstellen

 5. Mezelf voorstellen

  Hi iedereen, Ik ben een moeder van 2 kinderen 4.5jaar en 1.5jaar. Ben 25 jaar oud en woon in Amsterdam. 20 okt is mijn eerste consult bij medisch centrum boerhave bij dr x. bakker. Ik heb nooit echt grote borsten gehad en door de 1ste zwangerschap nam het iets toe en door de 2e dacht ik heel veel. Yes!. Nou naarmate ik minder borstvoeding tot niet meer gaf. Gingen me borsten weer van maat veranderen helaas. Ik zit nu op een ik denk kleine b, ben ook weer afgevallen waardoor ze weer kleiner zijn geworden. Ik zit er aan te denken om er om en nabij 350 cc te nemen en dan dual plane. Ik wil op een volle D uitkomen. Wie kan mij ervaringen vertellen bij medisch centrum boerhave en het proces genezing met 2 kinderen( ben niet alleenstaand). En waren/zijn jullie niet bang voor de toekomst dat er iets misgaat? Groetjesss
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×