Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Sjaakie

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

246 profielweergaven
 1. Hi, ik heb nu een b of kleine b. En wil denk ik een D. Ik denk achter de spier en high profile. Naja geen lijstje weet inmiddels de vragen wel uit me hoofd. Haha ja hoop rond 7.8.9 november dan heb ik ook 2 weken vrij.
 2. Hi ik heb vrijdag de 20ste mijn 1ste consult bij boerhave. Bij dr bakker. Ik hoop dat ik meteen begin november aan de beurt ben. Vind zo spannend kijk nu echt elke dag op dit forum.
 3. Sjaakie

  Mezelf voorstellen

  Hi, Ja ik heb dat dus niet. Ik heb wel een partner. Maar die werkt s avonds en in het weekend juist. Dus ga het allemaal wel zien. Misschien moeder of vrienden maar vragen maar die kunnen helaas maar een dagje ofzo geen week. Nou is mijn oudste 4.5 en die kan al heel veel zelf en wilt mij graag helpen. Dus hoop dat het goed komt. Bedankt voor je reactie.
 4. Sjaakie

  Mezelf voorstellen

 5. Sjaakie

  Mezelf voorstellen

  Hi iedereen, Ik ben een moeder van 2 kinderen 4.5jaar en 1.5jaar. Ben 25 jaar oud en woon in Amsterdam. 20 okt is mijn eerste consult bij medisch centrum boerhave bij dr x. bakker. Ik heb nooit echt grote borsten gehad en door de 1ste zwangerschap nam het iets toe en door de 2e dacht ik heel veel. Yes!. Nou naarmate ik minder borstvoeding tot niet meer gaf. Gingen me borsten weer van maat veranderen helaas. Ik zit nu op een ik denk kleine b, ben ook weer afgevallen waardoor ze weer kleiner zijn geworden. Ik zit er aan te denken om er om en nabij 350 cc te nemen en dan dual plane. Ik wil op een volle D uitkomen. Wie kan mij ervaringen vertellen bij medisch centrum boerhave en het proces genezing met 2 kinderen( ben niet alleenstaand). En waren/zijn jullie niet bang voor de toekomst dat er iets misgaat? Groetjesss
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×