Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Isa123

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  95
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

22 Excellent

4 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

566 profielweergaven
 1. Ja tuurlijk, ik voeg je toe! Leuk dat je ook naar Straten gaat, hij doet zijn werk erg goed Hoeveel cc ga je krijgen? Kijk je er al naar uit?
 2. Super! Ik zal je ook toevoegen! Herstel ging heel goed, had na 1,5 week geen pijn meer. Maar na 2 weken (afgelopen woensdag) ineens heel veel pijn gekregen, vooral enorme steken die ik voelde bij elke ademhaling. Stond letterlijk huilend naast mijn bed van de pijn... Donderdag was het nog erger, heb toen kliniek gebeld en weer pijnstillers gekregen. Nu zit ik onder de medicatie en gaat het wel weer, maar baal er wel van want het ging zo goed! Hoop dat het snel weer weggetrokken is. Hoe is alles gegaan bij jou? Of ga je nog? Haha ik ben nu in de war omdat je nog geen foto's hebt
 3. Oeeh en @noov @Willemijnx mag ik ook in jullie album meekijken? Ben heel benieuwd naar andere (anatomische) stratenboobies! Ben zelf 17 januari geopereerd door hem, 445 cc anatomisch! Als jullie willen, voeg ik jullie ook in mijn album toe!
 4. @Nic1978 Ik ben ook door Straten geopereerd, precies een weekje eerder dan jij! Twijfelde heel erg tussen 390 en 445 cc anatomisch, en het is uiteindelijk dat laatste geworden! Mag ik meekijken in jouw album? Vind het wel interessant om te zien hoe andere anatomische borsten van Straten ontwikkelen haha. Ben heel benieuwd!! Die van mij moeten echt nog goed gaan zakken, maar ben al wel heel blij met hoe het er uitziet!
 5. Hee Jewelke! Wat vervelend dat je nu met zoveel twijfels zit, maar ik denk ook wel herkenbaar voor velen van ons! Als ik het zo lees, dan hebben ze een best wel heftige operatie bij je borsten gedaan en lijkt het me niet heel gek dat het nu opgezwollen is... Bij mij is alleen een bv gedaan, en de eerste 4 dagen kon ik helemaal niets zelf vanwege de pijn. Ook ik heb toen huilend op de bank gezeten en mijzelf afgevraagd waar ik aan ben begonnen. En ook mijn borsten zijn nu nog steeds wat hard, groot en gezwollen (17 dagen po). Heb ook veel last van vocht gehad omdat ik geen drains heb gekregen! Maar om je gerust te stellen, het hoort er inderdaad gewoon bij, net zoals je vriendin zegt. En als ik het goed begrijp is het voor jou pas 3 dagen na de operatie, dus je zal echt nog wat geduld moeten hebben. Ik lees veel dat de borsten pas tussen week 8-12 echt gaan zakken, en voordat ze zacht aanvoelen kan ook wel 1 tot 1,5 jaar duren. Het belangrijkste is geduld, hoe moeilijk dat ook is! Dus nu gewoon zoveel mogelijk rust nemen en zorgen dat de boel goed kan herstellen En mocht je je echt heel erg zorgen maken of iets geks zien, neem dan contact op je met pc! Sterkte met het herstel meid, komt allemaal goed!! Als je straks in bikini loopt en alle zwellingen en ellende voorbij is, dan ga je heel trots en blij zijn!
 6. Isa123

  Help !

  Hoi Justme! Spannend, dat gaat al opschieten! Waar ga je je bv laten doen? Het is lastig om te zeggen of 300cc te veel of te weinig is. Bij de een valt 300cc heel groot uit, terwijl dit bij een ander niet zo is. Als ik jou was, dan zou ik wat foto's opzoeken van wat je mooi vindt en dit aan je pc laten zien. Hij kan het beste inschatten met hoeveel cc je dit kan bereiken. Ik ben zelf 1.76 lang en weeg 65 kilo, en heb 445 cc gekregen. Voorsituatie was 75b, de sportbh die ik nu draag is 75d... Gezien jouw lengte denk ik dat 300cc echt niet te groot zal zijn, maar een mooi natuurlijk effect zou geven. Succes in elk geval! Xx
 7. Ja, was erg lastig! Maar ben nu blij en trots op mezelf dat ik het gewoon gedaan heb, en na de operatie was mijn familie gelukkig wel heel lief. Ze praten er alleen niet meer over, maar dat laat ik maar lekker zo. En wat spannend!! Dan krijg je zo ongeveer hetzelfde als ik! Krijg je rond of anatomisch? Ik twijfelde op het laatst tussen 390 en 445, het is dat laatste geworden, maar ik denk dat het weinig verschilt. Je bent in mijn album toegevoegd!
 8. Ik heb je toegevoegd in mijn album! Heb jij ook een album met jouw resultaten? Wat heb jij gekregen? Xx
 9. @Jasmijn_ Fijn om te horen, dan wacht ik nu gewoon daar op.. En ik heb foto's! Ik moet alleen nog even uitzoeken hoe ik een privé album maak want ik wil ze niet zo open en bloot op internet zetten. Zal er dit weekend even naar kijken en dan voeg ik je ook meteen toe!
 10. Update! Inmiddels ben ik alweer 9 dagen po, de tijd gaat toch best snel voorbij! De eerste 5 dagen waren enorm afzien, de pijn was veel erger dan ik had verwacht. Ik kon alleen maar liggen en mijn vriend heeft me echt bij alles moeten helpen. Na 5 dagen nam de pijn langzaam af en inmiddels is het helemaal verdwenen! Slapen doe ik op aanraden van andere meiden met een voedingskussen. Het was even uitvogelen wat voor mij lekker ligt, en dat is 2 kussens stapelen en het voedingskussen er bovenop! Alsnog word ik een aantal keer per nacht wakker, maar ik (als buikslaper) slaap op die manier in elk geval wat uurtjes Verder ben ik enorm blij met hoe het resultaat er tot nu toe uitziet. Mijn borsten zitten nog wel erg hoog en zijn keihard, maar de vorm is al heel mooi. Ook zien de hechtingen er netjes uit, dus niets geks! Maandag ga ik langs Heyendael Kliniek voor een controle, ik ben benieuwd. In elk geval loop ik wel de komende tijd nog met een borstband rond, of martelband zoals sommigen hem noemen. Maar ik vind hem niet echt martelend eigenlijk, vind het wel een fijn gevoel dat alles stevig ingepakt is. Wat ik alleen heel vervelend vind is het vocht in mijn borsten. Zodra ik een stuk loop, nog geen 20 meter, dan komt er vocht in mijn borsten en lijkt het echt alsof ze uit mijn bh gaan knappen. Heel irritant. Blijkbaar moet ik toch meer rust nemen, maar voor mijn gevoel doe ik dat al...Volgende week moet ik weer aan het werk, hopelijk is het dan weg! Dit weekend nog maar even rustig aan en we gaan het zien...
 11. Heel erg bedankt! En ja, ben er ook echt blij mee! Vond 445cc eerst wel groot klinken, maar gister keek ik nog even en kwam Straten kijken en iedereen vond het mooi passen bij mijn lichaam. Het ziet er helemaal niet groot uit, gewoon mooi qua grootte En ja, nu maar gewoon de tijd uitzitten! Als je nog tips hebt zijn ze welkom!!
 12. Hallo lieve meiden, Hier een verslagje/update van mijn grote nieuwe tietendag! Gister rond 8.30 ben ik na een slapeloze nacht met mijn vriend vertrokken naar Rozendaal, waar Dr. Straten mij ging opereren. Ik zou me om 9.45 moeten melden, maar we waren er natuurlijk veels te vroeg (9.15). Helaas was een van de operaties ook uitgelopen, dus hebben we nog een uur in de wachtkamer moeten zitten. Ik trok het haast niet van de zenuwen! Vervolgens werd ik door een van de medewerkers geroepen en moest ik meteen al afscheid nemen van mijn vriend, dat was wel even gek want dat had ik niet verwacht. Ook vond ik het wel heel spannend, dus ik moest bijna janken haha. Heb het gelukkig kunnen inhouden. De medewerkster nam me mee naar een omkleedkamer, waar ik mij in de operatie outfit mocht hijsen: een veels te grote ziekenhuisblauwe soort jurk, witte sokjes, blauwe sokbeschermers en een prachtig mutsje voor over mijn haar. Daarna mocht ik meelopen naar het ziekenhuisbed en werd ik aangesloten aan het infuus. Ik haaaat prikken dus toen ze begon over het infuus viel ik al bijna van mijn vraagje. Vervolgens prikte ze per ongeluk dwars door mijn bloedvaatje heen omdat ze blijkbaar nogal klein zijn. Dat deed pijn!! Ik kreeg het meteen benauwd en werd misselijk... En toen moest ze dus nog een keer proberen dat infuus in te spuiten, bah. Maar goed, uiteindelijk overleefd en na een paar minuutjes voelde ik me wel weer redelijk oké. Heb toen nog even gekletst met de collega's en dr. Straten kwam langs om de boel af te tekenen met blauwe stift. Ook ging hij meten of 445cc zou passen, en dat ging! De keuze was snel gemaakt! Daarna werd ik met mijn bed naar de operatiekamer gereden. Het enige wat ik daarvan nog weet, is dat het er verschrikkelijk koud was!! En er stonden 6 mensen daar, inclusief Dr. Straten en ik moest mezelf verkassen van het bed naar de tafel. Toen ging alles eigenlijk heel snel. Ze vertelden me dat ik zo zou gaan slapen en lekker mocht dromen, toen werd ik ineens weer heel zenuwachtig en riep ik "ik vind het eng!". Vervolgens zei een van hen dat het niet eng was en bam, ik was weg. Iets van en uur en een kwartier later werd ik wakker gemaakt. Ik was super moe en had een enorme jeuk aan mijn neus?! En ik lag te rillen van de kou. Daarom wilden ze me snel aankleden en in een bh proppen. Omdat mijn vriend er nog niet was, heb ik snel nog even een foto gemaakt. Daarna werd ik aangekleed, kreeg ik eten en drinken, kwam mijn vriend langs en moest ik wachten tot ik ging plassen. Rond 14.15 mocht ik lekker naar huis! En daar begon de ellende, pijn!! Au!! Heb vannacht slecht geslapen en moet echt alles aan mijn vriend vragen. Elke beweging doet echt enorm veel pijn Hoop dat het snel weg is...
 13. @lin87 Dankje, ben er zelf nu ook echt blij mee dat ik het ga doen! Ja, het blijft lastig denk ik, je weet nooit 100% hoe het eruit gaat zien als het aantal cc daadwerkelijk er in zit. Ik ben nu al twee keer gaan passen en ik zie niet onwijs veel verschil met 50cc meer of minder... Ik laat het nu maar gewoon over mij heen komen en vraag voor de operatie wat Straten adviseert!
 14. Haha bedankt voor je soort van advies! Maar ik snap wel wat je zegt, uiteindelijk kan je idd toch het beste naar je eigen gevoel luisteren! En 25cc zal niet enorm veel verschillen neem ik aan. Alhoewel ze gister bij het passen zeiden dat als je wat kleiner/slanker bent, zo'n verschil al best snel zichtbaar is. Maar gezien ik best wel lang ben, zal zo'n verschil minder opvallen... Ik denk dat ik het maar gewoon over mij heen laat komen! Volgende week voor de operatie nog 1 keertje passen, even advies vragen aan Straten en dan ervoor gaan. En ik moet ook maar denken, ze worden sowieso wel een stuk groter dan wat ik nu heb, en dat vind ik het belangrijkste haha Heb jij verder nog iets gedaan ter voorbereiding aan de operatie? Volgens mij heb ik wel eens iets langs zien komen van druppels o.i.d. tegen blauwe plekken/zwellingen? En een andere vraag nog, kan je trappen lopen na je operatie?? Zelf moet ik 8 trappen op (4 verdiepingen) om in mijn huis te komen maar daar is alles op een vloer. Kan ook naar het huis van mijn vriend, dan moet ik alleen 2 trappen op als ik naar bed wil, verder is alles gewoon op de begane grond... weet niet of het veel uitmaakt.
 15. Dankje!! Ik word geopereerd door Straten bij Heyendael Kliniek. Gister ben ik nog een extra keertje gaan passen, en op de dag van de operatie hebben ze 390cc en 445cc anatomisch liggen voor mij. Vind het wel heel lastig nog wat ik moet kiezen haha. Lees op dit forum dat je beter de grootste kan kiezen omdat je er snel aan went...Maar bij vorige passessie had ik alleen 345cc gepast, dus ga met 390cc sowieso al iets groter. Blijft lastig denk ik, heb jij nog een advies?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×