Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

dotje1

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. O kijk dat is al wat duidelijker haha! Had niet door dat het een hele andere website was! Ik zou 2000 euro moeten betalen voor de operatie. Ik zou hier niets ga. Vergoed krijgen via de ziekenfonds. Dit consult was bij dr Lemmens, waarvan ik meerdere goede herstel en correctie operaties vernomen heb. Over een wissel blijft het hetzelfde. Operatie zelf betalen maar je krijgt de protheses voor niks. Deze moet je overigens wel eerst voorschieten, waarna je foute protheses eerst worden gekeurd door de fabrikant om te beslissen of ze wel onder garantie vallen. Nou ik heb er echt geen zin meer in hoor. Ben er helemaal klaar mee. Ik kan nu ook niet zeggen dat ik er enorme spijt van heb maar ik accepteer het gewoon, en vooral mezelf nu. Echter gaat mijn gezondheid boven alles en voel me echt shit in deze situatie. Vooral dat machteloze gevoel. En inderdaad ik kom enkel Nederlandse gevallen tegen helaas. Ik had ook al eens geïnformeerd om de operatie in delen te betalen, maar deze moet ook gewoon volledig vooraf gestort worden blijkbaar. Ik zal morgen ook eens foto's plaatsen voor BV en huidige situatie . Ik weet dat ik daar toendertijd ook echt heel veel aan had en wil ook anderen helpen en informeren met mijn situatie uiteraard!
 2. Hi all! Ik zal mezelf eerst even voorstellen, dat maakt het meteen wat makkelijker te begrijpen en volgen. Ik ben Dominique, 31 jaar en woon sinds 10 jaar in België. Ik heb een kleine 10 jaar geleden na vele uren en dagen te zoeken, mede door dit forum, weloverwogen besloten om een borstvergroting te laten doen in de ATS kliniek te Vlijmen. Dit was een dure operatie, maar ik zou ook garantie hebben op de protheses en indien er problemen waren zou alles gedekt zijn, en daar dacht ik ook naar te betalen. Nu sinds een paar maanden terug heb ik pijnlijke steken in mijn rechterborst. Ik dacht dat ik dus een lekkende prothese had, echter bleek na een echo dat er rechts geen lek te zit, maar wel links! Ik heb direct met de kliniek contact opgenomen en daar kreeg ik het eea aan info. Echter heb ik zelf toen al besloten dat ik geen prothese wissel meer wil ondanks die garantie. Nu blijkt dat de kliniek de explantatie wilt doen, maar dit via de ziekenfonds regelt. Aangezien ik in België woon, leek me dat best een gedoe en heb ik een chirurg in België opgezocht om dit gewoon in eigen land te laten doen. Ik ben immers in België verzekerd. Blijkbaar wordt dit in Belgie dus niet vergoedt. De dekking waar de kliniek eerder over sprak geldt enkel voor Nederlands verzekerden. Ik heb begrepen dat de operatie mij een kleine 2000 euro gaat kosten. Dit weegt niet op tegen mijn gezondheid, maar momenteel zit ik in een lastige financiële situatie en kan dit echt niet nu in 1 keer neerleggen. De explantatie kan ook niet even blijven wachten en ik ben momenteel best radeloos. Mijn vraag is dus of er hier mensen met dezelfde ervaring zitten, of kennis en weet hebben wat ik misschien kan doen of ondernemen om toch zsm operatie te ondergaan. In principe ben ik van mening dat ik eigenlijk niet ervoor zou moeten betalen omdat mij gewoon verkeerde info toendertijd gegeven is. Maar dat terzijde, ik zie er niet tegenop het te moeten betalen. Alleen mijn tijdspanne is gewoon niet optimaal. Zoals ik er nu voor sta kan ik dit wss pas in augustus zelf financieren. Anyone please die mij wat wijzer kan maken of helpen? Veel groeten en liefs, Dominique
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×