• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Loessoe

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral
 1. Wat fijn geschreven! Heerlijk dat het zo soepel ging allemaal. Ik hoop dat het herstel ook zo voorspoedig zal gaan. Ik ben erg benieuwd!
 2. Hoi @Jd1234! Ik heb in november gepast en ik word 2 februari geopereerd. Ik heb de 26ste een nieuwe passessie want ik ben onwijs bang dat deze maat te groot is. Heb nu gekozen voor 335cc dp. Ik wil waarschijnlijk toch gaan voor onder de 300. Kun je mij misschien toevoegen aan je album? Wij hebben een vergelijkbaar postuur namelijk. Ik ben heel benieuwd!
 3. Fijn dat de pijn inmiddels weg is! Al is jeuk natuurlijk echt iets om gek van te worden. En oeps, haha dankjewel!
 4. Ik heb last minute nog een nieuwe passessie ingepland. Ik twijfel nog heel erg over de maat. Ik heb een heel smal postuur en ik ben als de dood dat ze te groot uitvallen. Ben wel iets meer gerustgesteld door de tweede passessie. Ik heb hem 26 januari, wanneer ik mijn chirurg ontmoet.
 5. Gefeliciteerd met je nieuwe boobies! Ik hoop dat je vannacht beter geslapen hebt. Hoe gaat het nu met het herstel? Merk je al vooruitgang? Zou ik misschien ook toegevoegd mogen worden aan je album?
 6. Dankjewel! Mijn teamleidster is gelukkig heel meegaand in mijn situatie en mijn vriend heeft een week vrij genomen om voor mij te zorgen. Ik blijf zelf twee weken thuis. Heel fijn dus! Ik merk dat de zenuwen steeds meer aanwezig zijn en dat ik soms ineens emotioneel kan worden van de spanning. Heel gek want zoiets heb ik nog nooit echt gehad. Mijn vriend heb ik inmiddels gek gemaakt met foto’s en verhalen haha.
 7. Fijn om te lezen dat de lange rit zo meegevallen is bij jou! Dat stelt me wel gerust. Ik ben een echte zijslaper en ik probeer nu al een beetje te wennen aan slapen op m’n rug. Zonder succes helaas haha! Wat toevallig dat we alles zo precies hetzelfde hebben! Zou ik mogen vragen hoe je postuur eruit ziet qua lengte en gewicht?
 8. Hi dames! Ik lees al een aantal maanden hier mee. Ik vond het nu wel eens tijd worden voor een voorsteltopic. Ik ben 23 jaar oud en ik werk in de retail. Dankzij dit forum heb ik mijn keuze kunnen maken voor welke chirurg ik wilde gaan. Ik ben in november op consult geweest bij Faceland en op 2 februari is het zo ver. Ik krijg dan 335cc full motiva, rond, dual plane. Ik heb er onwijs veel zin in. Het enige waar ik een beetje tegenop zie ik de autorit van 1,5 uur heen en met name terug. Zijn er andere dames die na de operatie een eind moesten rijden? Hoe is dit bevallen? Ik hoor het graag!
 9. Yaaay gefeliciteerd! Heerlijk dat het zo soepel verlopen is allemaal. Fijn ook dat je niet zo last hebt gehad van misselijkheid waar je zo bang voor was. Laat je vriend je maar lekker verwennen hoor!
 10. Meid wat spannend! Ik heb een soortgelijk postuur. Ik ben namelijk 1.82 en ik weeg 57kg. Ik ben begin februari aan de beurt: 335cc dual plane. Ik ben heel benieuwd naar je resultaat! Veel succes en een goed herstel gewenst xx
 11. Wat balen dat je nig steeds niet tevreden bent over het resultaat ik weet zeker dat het nog goed gaat komen. Ze gaan nog zo veranderen in het aankomende jaar! Blijft spannend natuurlijk. Ik word ik februari geopereerd door dr. Klein. Wil je me misschien toevoegen aan je album?
 12. Ik twijfelde ook heel erg tussen 295 cc en 335 cc. Ik heb heel veel research gedaan, en het is raadzaam om 10% groter te nemen wat je eigenlijk mooi vindt. Dus in jouw geval zou ik voor de 310 cc gaan!
 13. Wauw wat fijn om te horen! Ik hoop dat ik ook zo’n voorspoedig herstel zal hebben. Bedankt voor je bericht
 14. Ik heb zowel midi als full gepast. Omdat ik vrij smal ben vond ik de full mooier staan. Deze is namelijk in verhouding wel even breed, maar oogt minder breed doordat de projectie groter is. Ik vond de full het mooist staan in verhouding met mijn hele lichaam.
 15. Ik ben vorige week op consult geweest bij Faceland. Ik ben 1.82m en weeg 57 kg. Mijn voorsituatie is een cup A. Ik was best wel aan het twijfelen tijdens het consult, maar er werd echt ruim de tijd voor me genomen. Heel erg fijn! Uiteindelijk ga ik voor 335cc motiva full. Mijn operatie met Dr. Klein staat ingepland voor volgend jaar. Ik kan echt niet wachten!