Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Loessoe

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  65
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

1 Volger

 1. Zo, ik ben een tijdje niet op het forum geweest. Op een gegeven moment was ik elk uur van de dag wel door topics aan het heen scrollen en mezelf voor mijn gevoel gek aan het maken. Ik zal de dames die het gevraagd hebben even toevoegen aan mijn album. Ik ben in week vier weer vijf uur per dag gaan werken. In week vijf, zes uur per dag en ik werk nu weer fulltime. Ik vond het heel prettig om zo op te bouwen. Aan het einde van elke werkdag van de eerste week merkte ik dat mijn borsten met name aan de randen zeer gingen doen en dat ik moe werd. Het gaat nu ontzettend goed en ik ben heel erg blij inmiddels met het resultaat! In het begin had ik toch wel een beetje last van “boob greed” en merkte ik dat ik een beetje spijt had dat ik niet voor groter, of voor full in plaats van demi was gegaan. Ik ben nu 6,5 week PO en ze worden echt met de week mooier. Het volume is nu beter verdeeld en het ziet er ontzettend natuurlijk uit. Vorige week ben ik naar de Hunkemöller geweest voor mijn eerste echter BH. Ik kwam uit op een 70E! Dit had ik nooit gedacht. Nu voelt het ook past “echt” op de een of andere manier. Mijn vriend was ook direct fan toen hij mij in mijn nieuwe setje zag. Heel speciaal was het om dat aan te trekken. Ik moet wel zeggen dat ik merk dat het niet lekker zit, die BH. Met name de onderste beugels duwen in mn ribben en ook aan de zijkanten zit het niet helemaal lekker. Zijn er dames die weten waar dit door komt (te kleine omvang? Droeg hiervoor 75 maar ben al jaren niet opgemeten). Mochten er tips zijn voor fijne BH’s die er mooi uitzien hoor ik het heel graag!!
 2. @Marloesb31 lief dat je het vraagt. Helaas gaat het allemaal niet zo voorspoedig als ik had gehoopt. Ik heb gedurende de dag af en aan aardig last aan de linkerkant. Verder voel ik me niet echt topfit. In overleg met mijn werk blijf ik nog een extra week thuis. Heel fijn dat dat kan natuurlijk. Ik voel me wel met de dag beter, dus het is gewoon een kwestie van geduld. Hoelang duurde het bij jou voordat je geen last meer had? @Shaar @prix ik heb jullie toegevoegd!
 3. Dankjewel! Tuurlijk, ik heb je toegevoegd
 4. @Marloesb31 oh dat is een goeie tip! Ik heb vannacht gelukkig aan één stuk doorgeslapen. Ik heb je toegevoegd aan m’n album. Hoe gaat het nu met jou?
 5. Ik heb een album aangemaakt. Mocht iemand toegevoegd willen worden, geef maar een gil
 6. Tijdje later, maar hierbij mijn update. Ik ben de avond voor de operatie naar het hotel op hetzelfde terrein gegaan met mijn vriend en mijn moeder. We moesten best een eind rijden en op deze manier zou de volgende ochtend toch een stuk rustiger verlopen. Ik heb heerlijk geslapen en na een redelijk gespannen ochtend moest ik mij om 11:15 melden in de kliniek. Na een paar minuten werd ik opgehaald door een vriendelijke meneer. Ik moest mij omkleden en ik werd naar de zaal gebracht. Hier lag een andere mevrouw die net uit de operatie kwam en heel erg wakker en actief was. Iedereen was onwijs lief en haar drukte zorgte voor een gezellige sfeer. Het zetten van het infuus ging gelukkig erg makkelijk. Dr. Klein kwam nog even aftekenen en bevestigde de maat nogmaals; 285cc en 300cc midi van Motiva. Rond 12:15 werd ik de operatiezaal ingereden. Iedereen was wederom heel lief. Ze vroegen waar ik over wilden dromen en voor ik het wist, was ik weg. Toen ik wakker werd deed ik direct de deken omhoog. Ik slaakte direct een opgeluchte zucht. Ik vond ze erg mooi, en niet te groot. Hier was ik namelijk bang voor gezien mijn smalle postuur. Ik moest vrijwel direct naar de wc. Hierna werd ik naar de verkoeverkamer gereden waar mijn moeder en mijn vriend (“die nerveuze jongen met die grote baard” volgens de zuster) heen kwamen. Ik was een beetje stoned aan het praten en na een beschuitje gegeten te hebben en een kopje thee gedronken te hebben mocht ik naar huis. De rit was lang, maar ik had onderweg gelukkig nergens last van. Ik was blij toen ik thuis was. De eerste drie dagen had ik veel pijn. Vooral de nachten vind ik zwaar. Ik ben om de 3-4 uur wakker en ik moet mijn vriend dan wakker maken om mij overeind te duwen en mijn kussen op te fluffen. Dit klinkt zo vreselijk prinsesserig, haha! Ik voel me in ieder geval heel erg blij dat ik een vriend heb die werkelijk álles voor mij doet. Nu is het dag 6 PO en slik ik gelukkig geen pijnstillers meer en voelt het een stuk minder beurs. Ik kan niet wachten tot ze gaan dalen en een mooiere vorm krijgen!
 7. Help twijfel

  Ik heb nog geen album. Mocht ie er komen dan zet ik je erin!
 8. Bedankt voor het toevoegen. Ik weet zeker dat ze prachtig zullen gaan dalen. Ik wens je een spoedig herstel!
 9. Wat ontzettend fijn dat het sporten zo goed is gegaan! Woehoeee! Goed dat je niet te veel je grenzen opzoekt. Slapen op je zij moet heeeerlijk zijn lijkt me
 10. Wat een fijn verslag heb je geschreven! Goed dat alles zo voorspoedig verlopen is. Ik moest wel lachen dat je daar een raketje kreeg na de operatie. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Zou ik mogen spieken?
 11. Help twijfel

  Zou ik misschien in je album mogen kijken?
 12. Help twijfel

  Ach meid het is ook lastig! Ik ben 1.82 en weeg 59kg. Bij mijn eerste passessie in nov gekozen voor 335cc full. Maanden getwijfeld of ik het niet te veel vond en op 26 januari opnieuw gepast. Toen kwam ik met de chirurg uit op 285cc en 300cc midi motiva. Vanwege een kleine assymmetrie ongelijke maten. Ik ben afgelopen vrijdag geopereerd en ik ben er heel blij mee. Ze zijn zeker niet te groot en passen mooi bij mn figuur. Had nog wel iets groter gekunt, maar dan ging ik de grens opzoeken. Ik kan je zeker aanraden om een wat langere tijd tussen je operatiedatum en je pasdatum te laten zitten. Zo weet je zeker dat je geen spijt gaat krijgen omdat het als een overhaaste beslissing voelt.
 13. Bah wat een ontzettend nare ervaring! Ik ben opgelucht om te lezen dat het uiteindelijk goed gekomen is. Neemt niet weg dat het te belachelijk voor woorden is hoe je behandeld bent. Ga je er verder nog werk van maken?
 14. Dankjewel! Ik heb helaas erg last van mn borstspieren en armspieren. Door het rare liggen en zitten. Viel vanmiddag ook bijna flauw tijdens het douchen. Aan het einde van de dag weet je van gekheid niet meer hoe je moet zitten. Ik ga er gewoon vanuit dat dag drie het vervelendste is en het daarna beter wordt! Dankjewel! Ik ga er gewoon vanuit dat ik snel geen last mee zal hebben. Ik ben geopereerd door Dr. Klein
 15. Wauw wat een prachtige boobies! Mag je heel trots op zijn! Fijn om te lezen dat het herstel zo voorspoedig gaat bij jou. Ik ben gisteren geholpen in de Bauland kliniek via Faceland. Zeer aangename ervaring! Alles ging heel voorspoedig en iedereen was heel lief. Helaas is mijn herstel niet zo pijnvrij als die van jou haha. Even bikkelen, het is het allemaal waard!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×