Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Mamamia

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  40
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

2 Volgers

 1. Nee dat dacht ik ook, ik wil niet van die harde ballen. Juist een beetje natuurlijk. Ben er wel heel blij mee verder! Slaap jij nu zonder bh of met?
 2. Gelukkig maar, geeft me hoop.!dank jullie wel! zal de maat dan nog veel veranderen? En hoe lang duurt dat dan. Worden ze dan groter of kleiner? Of gewoon anders.. haha. ik heb namelijk al een paar bh's gekocht in 75c. Met beugel. Geen push up. Zit op zich gewoon prima. Kan geen kwaad toch? Fijn dit forum als er twijfels zijn!
 3. Hoi allemaal, Ik ben 6 weken geleden geopereerd, heb Mentor 230 cc anatomisch gekregen. Het ziet er mooi uit, ben tevreden, maar ik vind ze best stug en hard nog en voel de randen best wel. Zou dat nog veranderen of blijft dit zo? En zou het nog iets meer gaan hangen als ik geen sport bh neer draag? Het litteken zit nu net niet in de borstplooi maar iets erboven. Zou graag ervaringen van jullie lezen! groetjes, MamaMia
 4. Hoi! Heel herkenbaar hoor jouw verhaal! ik ben afgelopen dinsdag bij dokter van der Weij geweest. Het viel en valt me tot nu toe mee en ben nu al erg blij met het resultaat. Vandaag is het voor jou zover! Spannend maar iedereen bij Boerhaave is erg aardig en je merkt niks van de operatie zelf.. Succes vandaag! Liefs, MamaMia :-)
 5. Moet eerlijk zeggen dat ik me niet echt heb verdiept in projectie. En cupmaten zeggen echt helemaal niks. Want ik had met een bepaald model push up bh een 70c. En een beugelmodel misschien een 75 b En dan vulde ik de bh nog niet eens op.. Ik zal je een foto sturen van mijn voorsituatie. Misschien helpt het. zal morgen als ik ga douchen (ben nu helemaal roze:-)) ook een foto maken van de huidige situatie. Denk wel dat als je het voor de spier doet dat je moet oppassen dat je de randen niet ziet? Dat het niet te groot wordt. Dr vd Weij meet het goed op dus vraag idd ook nog eens zijn advies. En eigen shirtje meenemen. kan me voorstellen dat je wel echt verschil wilt zien. Ik wist het redelijk zeker wat betreft de maat want wilde gewoon 'normale' borsten. En die kun je altijd nog in een push up steken haha! succes morgen!x
 6. Ja viel me 100% mee. Ik bleef rustig tot ik op de operatietafel lag. Beetje te rillen.. infuus was een prikje maar te doen. En iedereen was superaardig en het ging heel soepel. Niks van de operatie gemerkt. Geen idee hoe lang ik heb geslapen. Denk 2 uurtjes.. Toen ik wakker was 2 beschuitjes gegeten en kop thee gedronken. De operatie was rond uur of twee en ben nu alweer thuis vanuit Amsterdam. (Ong klein uurtje rijden maar ging ook prima) En m'n borsten zien er al supermooi uit nu. Gaat nog wel opzwellen de komende dagen denk ik maar denk dat het heel mooi wordt, precies zoals bij me past en heel natuurlijk qua maat. Boerhaave is echt heel fijn!
 7. Ja dank je! slapen dat lukt me gelukkig altijd wel. Wel een paar keer eruit geweest voor de kinderen.. raar om niks te mogen eten sochtends. Pfff ik moet het maar over me heen laten komen en erop vertrouwen dat het goed komt...
 8. Ja ik heb een tikfout gemaakt. 230 moet het zijn.:-)
 9. Snap dat je nu gaat twijfelen... ik had eerst een afspraak bij Boerhaave (advies anatomisch en voor spier) en daarna bij veldhuis, waar mij dual plane werd geadviseerd. Dus ik was in shock, maar het geeft mij meer vertrouwen als een arts alles heel nauwkeurig opmeet dus vandaar ook voor Boerhaave gekozen. En ook omdat ik het denk ik niet zou doen als het achter de spier zou moeten. Ik ga er maar vanuit dat hij weet wat hij doet. volgens mij maakt het niet uit of je rond of anatomisch hebt. Denk dat het allebei beetje hetzelfde aanvoelt. Nou lastig he! Maar je hebt nog even de tijd om erover na te denken! Hou me op de hoogte! Ik zal na dinsdag een update plaatsen! Wellicht helpt het jou ook in het maken van de keuze..
 10. Als ik het zo lees is het misschien voor jou verstandig om nog eens te gaan passen en ook bij andere klinieken langs te gaan. Ik heb nu een lege b denk ik. Ik heb gekozen voor 220 anatomisch voor de spier. Ik kan ook heel erg kritisch op mezelf. Dus ik ben heel erg benieuwd. M'n borsten zijn best mooi van vorm en gelijk gelukkig, alleen wat aan de kleine kant. Dat scheelt al in het eindresultaat. Heb altijd 75b gehad en na zwangerschap en jaren borstvoeding leger, vooral aan de bovenkant. Vroeger kon ik nog een push up aan, maar er is nu weinig meer om te 'pushen' haha. Joh ga ook gewoon even ergens anders heen voor advies. Is toch altijd vrijblijvend. Als je dan hetzelfde advies krijgt ben je zekerder van de maat! Ik zal even een foto plaatsen van een vrouw die ook smal is en 230 heeft anatomisch. Die heb ik ook even als voorbeeld genomen, ook al denk ik dat ze iets smaller is als ik. Nou ik twijfel nog steeds hoor, wel niet wel niet. Gewoon over me heen laten komen en focussen op het eindresultaat denk ik?
 11. Even voorstellen☺️

  Hoi! Goed dat je hier wat informatie komt zoeken want het kan inderdaad en zoektocht zijn! ik zou in jouw geval dan nog eens naar andere klinieken gaan voor een afspraak. Is vaak gratis en kun je weer verschillende maten passen. Als je heel weinig borst hebt en je wilt het natuurlijk dan wordt meestal idd anatomisch geadviseerd. Er bestaan implantaten speciaal voor als je erg weinig borstweefsel hebt ook. natrelle 510 volgens mij.. ik ben zelf bij Boerhave geweest en hier tevreden over het advies. 230 cc voor de spier) ook duidelijke foto's van hele mooie borsten op de site van dr van der Weij. ik heb denk ik een lege cup b ofzo? Ook veldhuis kliniek geweest, ook goed maar plaatsen vaak dual plane, wat ik persoonlijk liever niet wil als het niet hoeft. (En vond het erg duur vergeleken net andere klinieken) Ik lees veel goede verhalen over dr Verdonck (kliniek?) en over dr Nio van de Park kliniek. Maar misschien is dat omdat zij heel veel operaties uitvoeren. Als je geen goed gevoel hebt bij waar je bent geweest, gewoon nog even ergens anders een afspraak maken. succes! groet, MamaMia
 12. Ja ik ben ook heel erg benieuwd hoor! Wil graag iets grotere borsten maar twijfel ook nog steeds of ik het durf en of ik het resultaat mooi ga vinden.. Gelukkig twijfel ik niet echt meer over de maat. Soms denk ik nog wel ineens dat het te groot wordt en dan weer te klein. Maar het is een goede keuze denk ik. Wil geen megaboobs namelijk... heb je beide maten gepast en wat was je gevoel erbij? Wil je wel groter maar ben je bang dat het er onnatuurlijk uit gaat zien? Volgens mij verlies je eigenlijk maar weinig bloed dus je zal er niet van flauw vallen ofzo.. En idd wat je zegt, verschonen van tampon of verband Pff. Gaat dat wel? Weer goede timing zeg.. haha
 13. Oh dat stelt me wel een beetje gerust. Lijkt me gek dat je dan na het dragen van een push up ineens rimpels voelt. Voelt het verder wel natuurlijk aan allemaal? Ook tijdens sporten? Kun je wel hardlopen zonder dat het pijn doet of gek aanvoelt? Ik ga ook niet sporten de eerste maanden, nou deed ik dat al niet echt.. dus zal niet heel moeilijk zijn. Ga gewoon wandelen. kan me niks voorstellen bij de eerste 6 weken. Kun je dan wel gewoon doorgaan met je normale leven of is het echt alleen maar op de bank liggen en niks doen? Ik heb geen idee wat ik kan verwachten namelijk. ik ga proberen om zo min mogelijk te tillen en rustig aan te doen maar dat lukt niet altijd met twee kleine kinderen helaas denk ik..
 14. Dank je! Dat is handiger ja. Moet zeggen dat ik nu wel heel erg ga twijfelen hoor en het erg eng vind. Waarom wilde ik dit ook alweer? Kan ik niet gewoon tevreden zijn met hoe het nu is? Het ene moment wil ik het wel, het andere moment wil ik het afzeggen Pff. Ben die dag waarschijnlijk ook nog eens ongesteld, heeft dat nog invloed ergens op? Wie weet daar meer van?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×