• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Blinq_84

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  262
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

58 Excellent

Recente profielbezoeken

773 profielweergaven
 1. Oké ja zijn paar goede maniertjes indd,ook eens proberen thnxx! Ik heb vooral een trainingspak of een lekkere huispak aangehad,maar vanaf a.s weekend beginnen de drukkere dagen met sint uitstapjes en in december hoop verjaardagen en gaan we nog een paar dagen weg met vrienden en kerstborrels enz,dus dan wil ik natuurlijk wel wat leukere kleding aan Maar dan zijn we ook weer een paar weekjes verder en zal het allemaal ook wel wat soepelertjes gaan Ja leuk paar foto's ,ben benieuwd! Hier in de stad zit ook een Primark,volgende week maar een keertje even heen !
 2. Ja ik baal wel dat ze het vergeten is te vertellen want krijg zelf haast nog niks aan,,, Zal straks een op YouTube kijken haha,mss staat daar wel iets op,, Aaahh fijn om even naar je paard te kunnen zijn geweest! Zal je vast goed hebben gedaan ja! Bij mij gaat ook steeds beter,links alleen wat meer last,vooral ook een raar gevoel in de oksel maar verder gaat ie goed! S'morgens omhoog komen is nog een klein dingetje,maar is maar heel even gelukkig.. Ik heb gisteren online iets besteld(op de profielfoto)maar hijs te klein,je ziet de tepels nooit gedacht dat ik ooit een bh 'te klein' kon noemen ! Maar hij gaat terug en wacht indd ook maar even met shoppen,, Bij de h&m en Primark zijn voor de eerste paar maandjes prima,en dan lekker tegen het voorjaar echte lingerie en bikini's shoppen nu al zin in!!
 3. Ja de assistent was er,beetje jammer vindt ik.. Had wel leuk gevonden om de pc zelf nog even te zien.. Maar alles zag er goed uit,pleisters eraf en hechtingen eruit en van het weekend lekker beginnen met smeren en mag weer proberen op de zij te gaan slapen !
 4. Ja denk het wel haha,stom is dat hè zou ze het zijn of niet,?Maar kon eik niet missen indd ... Ja ben helemaal vergeten om te vragen of er nog veel vocht in zat.. En ze zou nog uitleggen zei ze,hoe ik me het beste kon aankleden,maar eenmaal thuis schoot me dat weer te binnen en is ze het zelf ook vergeten nog te zeggen.. Is jouw het wel uitgelegd? Verder de wondjes zagen er goed uit zei ze,heb 't zelf eik ook niet gezien.. Dalijk ff gaasjes wisselen en zal ik 's kijken .. Ja indd op de zij slapen heeft ze wel gezegd moet zeggen dat ik nu ook wel last vd rug krijg ..
 5. Wauwie net je fotos bekeken looking good!! Zal wel stukje zwaarder aanvoelen haha,zeker als je de bh/vest uit hebt ,, Ja erg hè dat je zo afhankelijk ben! Alhoewel de eerste dagen nog te doen is,maar nu vindt ik mezelf ook wel vervelend worden ,, Ik kom net vd controle af en mag echt nog niet veel met de armen van ze moet ze echt zoveel mogelijk bij het lichaam houden ,, Deed ik eik al iets minder omdat de pijn steeds minder wordt,ga jezelf ook meer proberen ,, Nja,we zullen maar luisteren hè haha ... Pleisters en hechtingen zijn er ook uit nu.. Ja echt knuffelen zoals voorheen nog niet met de kindjes,maar af en toe even voorzichtig wel hoor ! Fijn dat je goede pijnstilling hebt,heb je ook echt wel nodig de eerste week! 2e week is al een wereld van verschil,ik neem nu niks meer.. Rustig aan verder meis
 6. Aahh spannend mss ook even snel een fotootje maken !! Hoe is je eerste nacht gegaan? Ja hier gaat het steeds ietsjes beter,stijfheid onder de oksels wordt al minder alleen die bloeduitstorting blijft pijnlijk... Morgen de 1ste controle alweer! Mijn vriend doet eik alles nog met de kindjes,wil ik volgende week een beetje weer zelf proberen op te pakken ,,
 7. Haha dankjewel ja daar hebben 3 kindjes ingezeten,en bij de eerste ook nog 25kilo aangekomen ,,, Heb gelukkig ook de bouw mee,scheelt ook heel veel natuurlijk,en sport sinds paar jaar ook wel intensief
 8. Ja jawel gaat goed! Vannacht alleen pas om 01.30 in slaap gevallen,uiteindelijk om 01.00 maar een slaappiletje genomen maar dat is meer omdat ik gisteren heel de dag koppijn heb gehad en gisteren overdag nog 4uurtjes heb geslapen,, Dus vandaag maar niet doen ,, Verder gaat het goed ja,bloeduitstorting blijft pijnlijk en nog wat stijfjes in de oksels.. Maar gaat elke dag beetje bij beetje beter!
 9. Hoi ja gaat wel de goede kant op,alleen last vd bloeduitstorting links die is wel pijnlijk,en verder nog ietsjes stijf in de oksels maar gaat al stukken beter gelukkig! Ja mijn huid staat ook mega strak,morgen op de eerste controle en dan mag ik ze wel gaan insmeren denk ik... Maar dat zal ook wel even z'n tijd nodig hebben voordat de huid wat soepeler wordt en je borstspier weer ontspant ,,
 10. Haha ja ik vindt ze bij mezelf bloot ook groter kijken dan in kleding en jij hebt nog 100cc meer,, Nee gaat wel steeds beter hoor,wordt al minder stijf en vocht neemt ook iets af,komt al meer vorm in de borsten... Heb toevallig net de nieuw fotootje geüpload .. Ja hoop dat het hier wel bij blijft met die nasleep vd narcose,fingers crossed ! Ben benieuwd hoe ik me volgende week voel! Maar jij bent wel snel weer aant werk hoor,knap!! S'avonds maar wel goed je rust pakken hoor XxXx!!
 11. Heej @Deevoted1981 wauw al weer 2 weken po! Fijn te horen dat het blauw bij jouw weg trekt nu,hoop ook zo dat dat bij mij snel wegtrekt! Heb sinds vannacht enorme koppijn gekregen,is wss nog een uitwerking vd narcose,, Had pijnstilling eik al afgebouwd maar sinds vanochtend toch maar weer aan de paracetamol geslagen! Heej en hoe is je 1ste werkdag verlopen? Doe je zwaarder werk of kun je de boobies toch een beetje ontzien? Je zult denk ik wel moe zijn strakkies,, Lekker op tijd het bedje in
 12. Aahh ja gewoon lekker nemen dan! Goed rusten is ook heel belangrijk ! Ik vannacht ook zonder,en ook maar 1 pijnstiller maar heb sinds vannacht ontzettende koppijn! Dus vanmorgen ook gewoon weer aan de pijnstillers gegaan.. Heb nooit hoofdpijn maar is wss een uitwerking vd narcose... Hoop dat dat snel weg trekt,, Denk je dat het beter gaat,en dan komt er weer iets bij !
 13. Yeahh fijn dat alles goed is gegaan! Lekker thuis het bedje in en je flink laten verwennen !! Heb je ze al even mogen zien? Nu gaan herstellen meis !!
 14. Ja nu lig je lekker in dromenland ben ook heel benieuwd meis als je zo wakker wordt!! Eerst even je nieuwe boobs bewonderen en dan lekker eten !!haha
 15. JOEHEEEIEEE BB-day !!!!! Eindelijk jouw dag veel succes meis! Nog een paar uurtjes en ben je ook trotse eigenaar !!! Heel veel succes meis !!