guly

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About guly

Recent Profile Visitors

595 profile views
 1. Hoi, Ze zien er prima uit! En staand zien ze er toch anders uit dan als je ligt, betere beeldvorming voor mij : )
 2. Wat mij werd verteld is dat elk 200cc ongeveer 1 cup is dus als je twijfelt opnieuw een afspraak plannen om nog een keer te passen. Het verschilt per persoon namelijk.
 3. Ze zien er goed uit. Geneest goed. Je hebt geen foto’s waarbij je staat? Beetje half omgedraaid van zijprofiel om zo de volume beter te zien van je borsten.
 4. Hoi, heb nog even tijd om erover na te denken. 310 cc zag er niet verkeerd uit, alleen weet dus niet hoe t eruit gaat zien als t gelift wordt. Waarschijnlijk wat compacter. Passen heb ik met de anatomische gedaan, maar ik krijg gewoon de ronde geplaatst.
 5. Hoi hoi, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat er ook anderen uit n soort gelijke situatie komen. Ik heb even naar je foto’s gekeken. Buiten het fijt dat het een heftige ingreep is ziet het resultaat er mooi en strak uit. Ik zou je graag willen blijven volgen om te kijken hoe het er uiteindelijk eruit ziet. Ik heb namelijk nog tijd tot 5 januari 2018 om de maat te bepalen. Onze borsten lijken wat opelkaar maar jou borsten voor de operatie lijken wat groter dan wat ik heb dus ik ben benieuwd of ik wel op een volle E uit ga komen met 310cc
 6. Dank voor je reactie. Ik heb inmiddels besloten om voor 310cc te gaan. Ben benieuwd
 7. Hallo Dames, Ik ben nieuw op dit forum en wat ben ik blij dat ik dit forum heb gevonden. Heb al aardig wat ervaringen en vooral veel vragen kunnen lezen. Heel spannend allemaal.... Ik ben afgelopen maand bij Bergman kliniek op consult geweest bij Dr. Rooijen. Ik ga een borstlift inclusief prothese nemen. De afspraak wordt binnenkort gepland maar ik ga eerst voor een tweede consult. Het is voor mij namelijk nog erg onduidelijk hoeveel cc ik moet nemen en op welke maat ik ga eindigen na de lift en vergroting. Na twee zwangerschappen mis ik volume aan de bovenkant en verschilt mijn BH maat tussen een 75C of 75D. Eigenlijk afhankelijk van waar ik de BH's koop. Tijdens het eerste consult ben ik begonnen met passen van een 180 cc tot uiteindelijk 275 cc. Bij de laatste zei de dokter dat ik zou uitkomen op een volle E. Uitgangspunt is dan geweest dat ik nu een 75D heb terwijl dit dus erg verschilt. Ik wil absoluut geen F of G cup na de operatie en het liefst een volle D / E. Ik ben 1.70 m lang en weeg 61 kg. Nou heb ik niet direct door hoe het hier werkt op dit forum en ik ben benieuwd naar ervaringen van dames met ongeveer mijn maten en benieuwd hoeveel cc zij hebben genomen en van welke cup naar welke cup zij zijn gegaan. Het zou zo mooi zijn als ik mee mag kijken met foto's van voor en na de operatie. Als er dames zijn die mij op weg kunnen/willen helpen, heel graag!