Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Anoniems

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hallo allemaal, Ik ben een dame van 164 en 50 kilo. Voor de operatie had ik een kleine a cup. Ik heb 300 cc laten plaatsen en nu vind ik mijn borsten nog steeds te klein. Ik heb niet het gevoel dat ik een borstvergroting heb gehad. Over de kleren heen zie je helemaal geen verschil. Ik kom nu uit op een 65e cup. Wat een hele irritante cup maat is. Je kan het namelijk bijna nergens vinden. Ik ben benieuwd of mijn cup groter zal worden als ik 6 kilo aan zal komen. Weten jullie dat?
 2. Hallo allemaal, vandaag zag mijn moeder deze plekken om mijn linker en rechterkant. Ze schrok zich dood. Is dit normaal? Waardoor komt dit ik ben vandaag 6dagen po.
 3. Hai @Mrs.boobs dankjewel voor je bericht En felicitatie:) met deze pijn vraag ik me echt af of ik hiervoor had afgeteld maar hopelijk is het inderdaad na 3 dagen wat minder!
 4. Hallo, ik ben vandaag geopereerd en heb 300cc dual plane gekregen. Mijn herstel valt nu al vies tegen. Ik kan letterlijk niks. Als ik in bed lig kan ik niet bewegen. Ik kan ook niet zelf opstaan want het doet verschrikkelijk pijn. Het lijkt alsof mijn borstkast verstijft is en alsof er beton overeen gegooid is. Weet iemand of dit normaal is? Ik ben ook bang om te bewegen omdat het niet goed voelt. Het lopen geeft mij zoveel pijn op me borsten .Heb het gevoel dat me prothese straks eruit gaan vallen.. groetjes
 5. Anoniems

  Borstvergroting!

  tot
  Op deze datum zal mijn borstvergroting plaatsvinden!
 6. Hai allemaal, ik heb een next day surgery bij de welness kliniek. Weet iemand of ik dingen voor de operatie moet laten doen? Zoals een echo/ mamografie/ bloettest etc?
 7. Anoniems

  Tips voor voor de operatie

  Ja super de tijd gaat zo sloom! Ik tel elke dag een voor een af
 8. Anoniems

  Tips voor voor de operatie

  Wat toevallig ik word ook over 3 weken geopereerd!!:))
 9. Dankjewel voor ke reactie! Ik vond het echt lelijk staan de pasprotheses ben jij tevreden met anatomisch? Ik twijfel heel erg tussen anatomisch en rond en ik zou echt graag toegevoegd willen worden
 10. Hoi allemaal! ik ben 1.65 lang en weeg 51 kilo! Over exact 30 dagen krijg ik mijn borstvergroting ik kan niet wachten!!! ik heb al een consult gehad en uit het consult bleek dat ik een dikke huid heb een daardoor prima voor de spier kon hebben! De pc stelde voor om anatomische te nemen. Dat vond hij het natuurlijkst, maar rond zou ook natuurlijk ogen volgens hem. Ik heb 300 cc gepast en zo wat zag dat er groot uit!:O ik zou uit komen op een c/d, maar zag er wel groot uit. Heb erg mijn twijfels over de grootte en de vorm ik twijfel tussen 270 cc en 300 tips zijn welkom!:)
 11. Anoniems

  Even voorstellen

  @Manoi ik word ook geopereerd door hem. Op 8 november:) Echt spannend ik weet ook niet hoeveel cc ik moet nemen:(
 12. @Desert-Rose wauww top vandaar dat ik niks kreeg!!! Superrr echt bedankt:))) heb ik weer nieuw leeswerk:))
 13. Hi allemaal, ik zou graag willen weten of er mensen zijn die in de welness kliniek zijn geopereerd. Ik heb een operatie gepland staan op 8 november. Ik kom hier op de site weinig tegen over deze kliniek. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik heb ook begrepen dat ze maar 1 soort silicone hebben de de monobloc silicone. Is er iemand met deze soort en zijn jullie er tevreden over?:(
 14. @Anastasia hai heb je toevallig fotos die ik kan zien. Ben erg benieuwd. Welke cupmaat heb je nu?:)
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×