Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Anoniems

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  40
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

1 Volger

 1. Hallo allemaal, vandaag zag mijn moeder deze plekken om mijn linker en rechterkant. Ze schrok zich dood. Is dit normaal? Waardoor komt dit ik ben vandaag 6dagen po.
 2. Hai @Mrs.boobs dankjewel voor je bericht En felicitatie:) met deze pijn vraag ik me echt af of ik hiervoor had afgeteld maar hopelijk is het inderdaad na 3 dagen wat minder!
 3. Hallo, ik ben vandaag geopereerd en heb 300cc dual plane gekregen. Mijn herstel valt nu al vies tegen. Ik kan letterlijk niks. Als ik in bed lig kan ik niet bewegen. Ik kan ook niet zelf opstaan want het doet verschrikkelijk pijn. Het lijkt alsof mijn borstkast verstijft is en alsof er beton overeen gegooid is. Weet iemand of dit normaal is? Ik ben ook bang om te bewegen omdat het niet goed voelt. Het lopen geeft mij zoveel pijn op me borsten .Heb het gevoel dat me prothese straks eruit gaan vallen.. groetjes
 4. Borstvergroting!

  tot
  Op deze datum zal mijn borstvergroting plaatsvinden!
 5. Hai allemaal, ik heb een next day surgery bij de welness kliniek. Weet iemand of ik dingen voor de operatie moet laten doen? Zoals een echo/ mamografie/ bloettest etc?
 6. Tips voor voor de operatie

  Ja super de tijd gaat zo sloom! Ik tel elke dag een voor een af
 7. Tips voor voor de operatie

  Wat toevallig ik word ook over 3 weken geopereerd!!:))
 8. Dankjewel voor ke reactie! Ik vond het echt lelijk staan de pasprotheses ben jij tevreden met anatomisch? Ik twijfel heel erg tussen anatomisch en rond en ik zou echt graag toegevoegd willen worden
 9. Hoi allemaal! ik ben 1.65 lang en weeg 51 kilo! Over exact 30 dagen krijg ik mijn borstvergroting ik kan niet wachten!!! ik heb al een consult gehad en uit het consult bleek dat ik een dikke huid heb een daardoor prima voor de spier kon hebben! De pc stelde voor om anatomische te nemen. Dat vond hij het natuurlijkst, maar rond zou ook natuurlijk ogen volgens hem. Ik heb 300 cc gepast en zo wat zag dat er groot uit!:O ik zou uit komen op een c/d, maar zag er wel groot uit. Heb erg mijn twijfels over de grootte en de vorm ik twijfel tussen 270 cc en 300 tips zijn welkom!:)
 10. Even voorstellen

  @Manoi ik word ook geopereerd door hem. Op 8 november:) Echt spannend ik weet ook niet hoeveel cc ik moet nemen:(
 11. @Desert-Rose wauww top vandaar dat ik niks kreeg!!! Superrr echt bedankt:))) heb ik weer nieuw leeswerk:))
 12. Hi allemaal, ik zou graag willen weten of er mensen zijn die in de welness kliniek zijn geopereerd. Ik heb een operatie gepland staan op 8 november. Ik kom hier op de site weinig tegen over deze kliniek. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik heb ook begrepen dat ze maar 1 soort silicone hebben de de monobloc silicone. Is er iemand met deze soort en zijn jullie er tevreden over?:(
 13. @Anastasia hai heb je toevallig fotos die ik kan zien. Ben erg benieuwd. Welke cupmaat heb je nu?:)
 14. @Booops bedankt voor je uitleg:))) ik denk dat ik een extra consult ga plannen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×