• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Rooom

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  64
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

30 Excellent

Recente profielbezoeken

904 profielweergaven
 1. Dr. Van der Weij 230cc

  hee ik zag dat je ook bij dr. van der Weij geweest bent en 230cc geadviseerd was. Ben je inmiddels geopereerd? En ben je tevreden met het resultaat? Ik ben ook door hem geopereerd 230cc mentor. Van mij hadden ze wel wat groter gemogen!
 2. @Pvk ja dat denk ik ook! ja ik heb voor de spier gekregen. Spannend dat is ook alweer bijna!! Het zal vast wel meevallen als je ook voor de spier krijgt xx
 3. @Pvk wat lief! Ja gaat heel goed eigenlijk. Heb weinig pijn gehad. Ben zeker tevreden. Had achteraf gezien best voor een maatje groter kunnen gaan maar ach ik vind ze zo goed! En wanneer ben jij ook alweer aan de beurt?? xx
 4. @Jannn ohh echt erg he! ik had dat ook tot de laatste dag, verschrikkelijk. Maar komt zeker goed! Ben benieuwd xx
 5. @Jannn jaa het valt echt anders bij iedereen, dat maakt het ook lastig vind ik.. Oke! En weet je nu ook al zeker dat je 265 wilt of twijfel je nog? Jaa daar ben ik ook een heel benieuwd naar! Dat zal wel lukken hoor na 12 dagen weer werkenxx
 6. @Jannn thankss!! Ja volgensmij heb je t al eens gezegd maar ff vergeten haha. Wat had van der Weij je geadviseerd? Ik ben maar 1.58 en ook 52kg. Twijfelde ook tussen 230cc en 265cc maar 230 zou het beste bij me passen zij van der Weij. En was zelf ook bang dat het gauw te groot zou worden omdat ik zo klein ben. Dus denk dat je met 265 echt al goed uit komt hoor. En spannend nog maar een paar weekjes! Ik zit nu op 15 dagen po en het gaat eigenlijk heel goed! Gisteren mn eerste werkdag weer gehad xx
 7. @Jannn ik heb je toegevoegd! spannend, wanneer ben je aan de beurt?
 8. Spannend! Dat is al weer zo. Nee ik heb nog geen foto’s, ben wel aan het uitzoeken hoe het moet maar kan het niet echt vinden
 9. Ja ik ben ook heel benieuwd hoe het uiteindelijk eruit gaat zien! Ben tot nu toe echt tevreden iig. Ja die randen kun je alleen gaan zien bij plaatsing voor de spier. Achter de spier en dual plane volgensmij niet. ja met een eigen shirtje kan je een veel beter beeld krijgen! In die hempjes van daar oogt het al een stuk groter vind ik.
 10. @Jannn Raar dat het bij iedereen zo anders valt he! Ja je wilt het in een keer goed doen, maar het is echt moeilijk beslissen welke maat je nou echt het mooiste vind want met passen heb je er nog niet echt een heel goed beeld bij vind ik..
 11. Oepss ja tuurlijk sorry! @Desi3 @best_boobie
 12. @Jannn jaa klopt op de foto ziet het er groot uit! Hmm ja dat is moeilijk in te schatten. Zal net wel of net geen E worden denk ik. Maar als het een E word dan zal het voor het oog een D cup zijn. Ja ik heb mentor voor de spier. Oh dat is ook al zo, super spannend!!
 13. Ja echt niet fijn! Ik wil op een C uitkomen en van der Weij zei dat het dat zou worden met 230cc. Op de foto is 230! Jaa snap ik je kijkt er zo naar uit he! Wanneer is je operatiedatum? En op welke cupmaat wil jij uitkomen?
 14. Als het zo blijft zoals nu vind ik het perfect! Maar ben pas 1 week po en ben bang dat het dus nog minder gaat worden. Mijn voorsituatie was 75A en ben 1.58cm en weeg 52kg. Ja ik ben ook bij Boerhaave geweest bij van der Weij. Heb tot de dag van de operatie getwijfeld tussen 230 en 265 maar van der Weij zei dat 230 het beste bij mij zou passen dus heb naar zijn advies geluisterd.. Ik werd echt gek van die twijfels. Ik denk achteraf nog steeds dat die 265 ook kon maarja.. Nu maar afwachten tot het uiteindenlijke resultaat. En ik zou als ik jou was nog gewoon eens terug gaan om te passen als je ook zo twijfeld! Het is ook zo moeilijk om iets te kiezen want met het passen ziet het er toch anders uit. Veel succes iig!