• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Rooom

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral
 1. Hee! Had in je album gekeken en is super mooi geworden. Ik word binnenkort ook bij Boerhaave geholpen door van der Weij. Ik krijg 265 cc anatomisch voor de spier. Ga nog wel terug om nog eens te passen. Hoop dat ik ook uit zal komen op een C/D cup. Heb nu 75A.
 2. Voorstellen

  Ja ik moet nog even wachten tot ik word toegevoegd haha @gastmama @KK-love
 3. Voorstellen

  @gastmama ik heb me aangemeld thanks!!
 4. Voorstellen

  @gastmama @Judith hahaha ja daar wil ik wel bij!! Hoe doe ik dat? Weet nog niet precies hoe alles werkt hier
 5. Voorstellen

  Ohh super spannend! Ja voor je het weet is het zo ver. Heb je er ook zoveel zin in?
 6. Voorstellen

  Ja! dat zou ik ook graag willen. Anatomisch maar wel een beetje volume bovenin. Dat zou perfect zijn
 7. Voorstellen

  @Judith ja dat ga ik zeker doen! Haha het is ook zo moeilijk.. En je moet er echt zeker van zijn met wat je precies wilt dus dan liever een keer te veel langs gaan dan te weinig toch
 8. Voorstellen

  @Judith bedankt voor je reactie! Spannend zeg. Ga je voor rond of anatomisch? Ik ga a.s. zondag terug om te passen en heb 22 december de operatie. Goed om te horen dat hij ook dual plane plaatst
 9. Voorstellen

  @Linmiy Spannend!! Wat heeft hij jou geadviseerd?
 10. Voorstellen

  Hey allemaal, even voorstellen. Ik ben 23 en wil al een tijd een bv. Heb nu een 75a en wil een volle C/kleine D. Ik ben op consult geweest bij dr. van der Weij in de Boerhaave kliniek. Hij adviseerde mij 265 cc anatomisch voor de spier. Ik ga binnenkort weer terug want ik vind het erg moeilijk. Ik twijfel nu of ik niet liever rond wil en dual plane omdat ik heb gehoord dat dual plane mooier/beter is. Maar lees hier weinig over dr. van der Weij dat hij dual plane plaatst, alleen voor de spier.. graag hoor ik jullie ervaringen!