El_M

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About El_M

Recent Profile Visitors

241 profile views
 1. Hallo Samanthaadore, Proficiat! Is dat achter de spier dat je het hebt? En welk merk van implantanten?
 2. Ok, dit is duidelijk Zal best alle twee passen voor de operatie en zie dan wel wat het uiteindelijk wordt.
 3. Ja, ik moet ook geen sport BH kopen, ik denk omdat we voor de spier krijgen... Je zei dat je een C cup draagt, is dat echt uw maat, of meer een B? ik las hier dat 30 cc echt geen verschil uitmaakt. Dus volgens het tabel van ronde demi Motiva, zou de volgende maat 340cc zijn. Zou dat echt veel verschil maken denk je? Reeds gepast op consultatie?
 4. Hier ben ik niet mee: 75a is hetzelde als 70b? Je kan idd in beide BH’s in, maar als uw cup echt een goede B is, kan dit toch niet gelijkgesteld worden aan de cup a? of zie ik dat verkeerd?
 5. Hallo! bedankt voor de info! Bij welke dokter ben je geweest? Mag ik je vragen wat was de reden dat je (of de dokter?) koos voor ergonomix? E is inderdaad niet klein maar je komt al van een C! Dus als het een maat extra geeft, krijg ik met mijn A een B? Zou de logica kloppen?
 6. Hallo! bedankt voor uw reactie. Inderdaad, vond ik ook een aangename man! Ook voor de spier? Ronde? En welk profiel? Is dat op zijn advies of eigen keuze? Sorry voor al die vragen, ik vind het echt zo moeilijk om de juiste keuze te maken met al die cc’s en profielen en vormen... Op de consultatie was het nochtans rap beslist...Maar dan begon ik van alles te lezen en heb het nu zelf ingewikkeld gemaakt voor mezelf.
 7. Hallo Iedereen, Ik ben hier nieuw. Ik ben 29 jaar, mama van twee. Mijn operatie staat ingepland op 2 mei bij dokter Tytgat in het AZ Monica te Antwerpen. De operatie zal doorgaan onder plaatselijke verdoving (mijn eigen keuze). Ik krijg Motiva implanten voor de spier. Echter twijfel ik nog altijd over het aantal CC en eventueel het profiel. Tijdens de consulatie spraken we DEMI (wat hij meestal gebruikt) 300CC , ronde protheses. Groter kon het nog ook. Nu twijfel ik echter of dit niet te weinig zal zijn. Ik wil mooi natuurlijk resultaat (zoals de meeste onder ons ), ook qua decolleté. Een volle B of goede C zelfs. Ik ben 163, 55kg en heb nu 75A, kleine B. Eventuele opties die ik nog overweeg: 340 CC - Demi 315 CC - Full Zijn er meisjes die mij iets kunnen adviseren aub? Is er veel verschil tussen full en demi? Zijn er onder jullie die ongeveer hetzelfde hebben? Alvast bedankt voor alle info!
 8. Hoi, Zijn er nog mensen met recente ervaring bij dokter Tytgat? bedankt!