Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Merava

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik ben door hem geopereerd, weliswaar toen hij nog voor Faceland werkte..hij is daar weggegaan, weet niet waarom? ik ben in ieder geval tevreden over hem. Ben alleen niet blij dat mijn borsten nog steeds niet goed gedaald zijn.. ben nu 4 maanden po, maar heb niet de indruk dat dat door hem kwam.
 2. Hoi pauline, ik heb gister ook de pleisters verwijderd. Heb ook geen pijn meer. Heb wel enorm gevoelige tepels! Ene kant blij, want gevoel is terug, maar dat overgevoelige is ook wel heftig hoor. hoe gaat het bij jou?
 3. Merava

  ervaringen Dr. Gertjan Halbesma/FACELAND

  Hoi Karinah, ik ben nu helemaal pijnvrij.. voel nog een zeer lichte spierpijn maar is verwaarloosbaar. morgen mogen de pleisters eraf. protheses moeten nog wel indalen.. zag dat eentje daar al mee begonnen was.. Hoe is het met jou?
 4. Merava

  ervaringen Dr. Gertjan Halbesma/FACELAND

  Elke arts moet ooit beginnen, en die zijn eerst heel lang begeleid door een andere ervaren plastic chirurg. denk dat juist een arts in den beginne heel voorzichtig is, en juist de tijd voor alles neemt.
 5. Merava

  ervaringen Dr. Gertjan Halbesma/FACELAND

  Ik vind het een hele leuke arts! neemt ook de tijd voor je! Heb meer als 1 uur consult gehad... operatie is ook goed verlopen! Zit nu in herstelfase.. ben nog niet 100% blij, maar dat ligt meer aan mijn eigen ongeduld.
 6. Via faceland, en heb de afspraak al gemaakt. ik hoop dat de veranderingen nog komen... geduld is schone zaak..
 7. Ja tussen mijn borsten houd ik idd nog vocht vast... maar aan de andere kant denk ik dan..wat als het vocht verdwijnt??? Zijn ze dan nog kleiner? ben wel geheel pijnvrij nu! maar snap echt niet waarom ze zo hoog gezet zijn... jij hebt dat helemaal niet. Half oktober moet ik weer op consult.
 8. Ja snap daar zelf ook nog niet veel van ik heb 400cc en mag een band dragen, maar denk ook echt dat ik veels te ongeduldig ben.
 9. Ja de vorm.. ik vind ze niet groot ogen.. voelt nog niet soepel, maar dat snap ik wel.. this meer dat ik wat boller had verwacht. En ze zitten echt nog veels te hoog! Ja vind de jouwe mooier als die van mij.
 10. Ik heb net foto's geplaatst en heb je toegevoegd. ik ben helaas er nog niet tevreden mee
 11. Echt mooi!! vind ze eerlijk gezegd mooier dan ikzelf nog heb..haha ik heb nog geen foto's geplaatst.. zal straks eens kijken hoe .. dan voeg ik je wel toe. ik vind ze nog steeds niet goed gezakt bij mij.
 12. Hoi pauline, hoe gaat het nu met je? mijn borsten beginnen eindelijk bol te worden.. alleen prothese zit nog steeds hoog. ben nu een borstband aan het dragen. Ik heb ook bijna geen pijn meer. Ben benieuwd naar je foto's, weet alleen niet hoe ik in je album kom. groetjes
 13. Hihi. Moet zo lachen om je 'toet' die je gedaan hebt.. fijn dat alles achter de rug is, ik ben vorige week daar geholpen. Is me heel goed bevallen daar!
 14. 1 week verder, en voel me een stuk beter! Borsten beginnen bol te worden... net alsof ze uit hun schulp kruipen vind nog wel de prothese vrij hoog zitten. Dus ben een borstband gaan dragen. Mocht na gebeld te hebben met faceland...was heel goed zelfs! gek dat ze dit dan van tevoor niet gezegd hebben....
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×