Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Merava

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

1 Volger

 1. Ik ben door hem geopereerd, weliswaar toen hij nog voor Faceland werkte..hij is daar weggegaan, weet niet waarom? ik ben in ieder geval tevreden over hem. Ben alleen niet blij dat mijn borsten nog steeds niet goed gedaald zijn.. ben nu 4 maanden po, maar heb niet de indruk dat dat door hem kwam.
 2. Hoi pauline, ik heb gister ook de pleisters verwijderd. Heb ook geen pijn meer. Heb wel enorm gevoelige tepels! Ene kant blij, want gevoel is terug, maar dat overgevoelige is ook wel heftig hoor. hoe gaat het bij jou?
 3. ervaringen Dr. Gertjan Halbesma/FACELAND

  Hoi Karinah, ik ben nu helemaal pijnvrij.. voel nog een zeer lichte spierpijn maar is verwaarloosbaar. morgen mogen de pleisters eraf. protheses moeten nog wel indalen.. zag dat eentje daar al mee begonnen was.. Hoe is het met jou?
 4. ervaringen Dr. Gertjan Halbesma/FACELAND

  Elke arts moet ooit beginnen, en die zijn eerst heel lang begeleid door een andere ervaren plastic chirurg. denk dat juist een arts in den beginne heel voorzichtig is, en juist de tijd voor alles neemt.
 5. ervaringen Dr. Gertjan Halbesma/FACELAND

  Ik vind het een hele leuke arts! neemt ook de tijd voor je! Heb meer als 1 uur consult gehad... operatie is ook goed verlopen! Zit nu in herstelfase.. ben nog niet 100% blij, maar dat ligt meer aan mijn eigen ongeduld.
 6. Via faceland, en heb de afspraak al gemaakt. ik hoop dat de veranderingen nog komen... geduld is schone zaak..
 7. Ja tussen mijn borsten houd ik idd nog vocht vast... maar aan de andere kant denk ik dan..wat als het vocht verdwijnt??? Zijn ze dan nog kleiner? ben wel geheel pijnvrij nu! maar snap echt niet waarom ze zo hoog gezet zijn... jij hebt dat helemaal niet. Half oktober moet ik weer op consult.
 8. Ja snap daar zelf ook nog niet veel van ik heb 400cc en mag een band dragen, maar denk ook echt dat ik veels te ongeduldig ben.
 9. Ja de vorm.. ik vind ze niet groot ogen.. voelt nog niet soepel, maar dat snap ik wel.. this meer dat ik wat boller had verwacht. En ze zitten echt nog veels te hoog! Ja vind de jouwe mooier als die van mij.
 10. Ik heb net foto's geplaatst en heb je toegevoegd. ik ben helaas er nog niet tevreden mee
 11. Echt mooi!! vind ze eerlijk gezegd mooier dan ikzelf nog heb..haha ik heb nog geen foto's geplaatst.. zal straks eens kijken hoe .. dan voeg ik je wel toe. ik vind ze nog steeds niet goed gezakt bij mij.
 12. Hoi pauline, hoe gaat het nu met je? mijn borsten beginnen eindelijk bol te worden.. alleen prothese zit nog steeds hoog. ben nu een borstband aan het dragen. Ik heb ook bijna geen pijn meer. Ben benieuwd naar je foto's, weet alleen niet hoe ik in je album kom. groetjes
 13. Hihi. Moet zo lachen om je 'toet' die je gedaan hebt.. fijn dat alles achter de rug is, ik ben vorige week daar geholpen. Is me heel goed bevallen daar!
 14. 1 week verder, en voel me een stuk beter! Borsten beginnen bol te worden... net alsof ze uit hun schulp kruipen vind nog wel de prothese vrij hoog zitten. Dus ben een borstband gaan dragen. Mocht na gebeld te hebben met faceland...was heel goed zelfs! gek dat ze dit dan van tevoor niet gezegd hebben....
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×