Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Dbi

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  93
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

22 Excellent

3 Volgers

Recente profielbezoeken

348 profielweergaven
 1. Hi! Ik ben 1.63 weeg 53 kg. Maat 36 of s en broek 26. Ben van a naar c gegaan. Nu inmiddels 6 weken p.o. en alles gaat gewoon relaxed!
 2. Hi, ik had dezelfde voorsituatie en heb gekozen voor 255 CC. Groter zou lastig zijn maar omdat het DualPlane is geplaatst heb ik nu een vollere boezem en zijn de randjes ook helemaal niet te zien of te voelen. Het ligt er dus ook aan hoe de prothesen worden geplaatst. Succes met je keuze! X
 3. Ervaringen en foto’s Dr. Nio!

  Dank je wel schat.. nogmaals.. PRACHTIG!! Wat een kundige arts die Nio geweldig!
 4. Ervaringen en foto’s Dr. Nio!

  @CupA84tje Heb je een album waar ik in mag spieken? Aangezien we beide ex-tubulair zijn hihihi xx
 5. Lieve meiden.. Ik heb super lang gestresst over het eind resultaat en ik was het verstoppen van mijn borsten helemaal zat! Geen mooie bikini's.. bij een laag uitgesneden jurkje zakte de moed al in mijn schoenen... sex..vriendjes.. nee nee was helemaal drama.. Toen heb ik een foto van mijn voor situatie gemaakt.. nou dat was helemaal om te janken maar toen besefte ik het volgende.. 1. Perfectie bestaat niet. Je borsten zijn zusjes van elkaar en zullen misschien na de operatie ook niet identiek zijn. 2. Ik ga er hoe dan ook op vooruit want dit is helemaal geen gezicht 3. Ik ga vertrouwen op de expertise van de arts En nu ben ik bijna 3 weken P.O. En zeer tevreden over het resultaat! Ik wens jullie allemaal een heel mooi herstel toe want kleine borsten is vervelend maar tubulaire borsten is echt (voor mij) een drama geweest! En moet je nagaan ik heb ze mezelf kado gedaan voor mijn 30ste verjaardag..
 6. Als je Googled op tubulaire borsten types zie je verschillende voorbeelden. Mijn borstplooi is inderdaad verlaagd en je ziet er helemaal niets van! Ik zal je zo toevoegen aan mijn album dan kun de voor en na foto's zien.
 7. @Vlinder07; Google maar eens op zijn naam en dan zijn website. Je ziet daar mooie voorbeelden. Het consult met hem is ook kosteloos en vrijblijvend. Ik zou hem aan iedereen aanraden. (Hij weet ook precies wanneer je voor vergoeding in aanmerking komt). Welke type tubulair heb jij? En ben je al eens op consult geweest?
 8. Hi Vlinder, Ik had tubulaire borsten type 1. Op 18 januari heb ik een BV gehad bij dokter Luijendijk (hij is gespecialiseerd). Echt een aanrader! Ik ben zeer tevreden met het resultaat tot nu toe. Groetjes!
 9. Te koop 2 zwarte carefix anna

  Wat wil je er Voor hebben? Verkoop je ook los?
 10. Wie is de beste

  Wat je ook doet het is al goed dat je niet meer bij die Diana Gabriels zit. Ik heb daar ook een ervaring mee gehad op social media zie je die vrouw alleen maar leven met bn 'rs en op vakantie gaan en jetset leven leiden maar een planning maken ho maar.. terugbellen ho maar.. last minute afspraken wijzigen en al die dingen bah. Heel veel succes met je keuze!
 11. Even een kleine update vanuit mijn kant.. Heel gek precies 7 dagen geleden vorige week lag ik nu klaar om afgetekend te worden. Aan de ene kant gaat de tijd snel.. maar qua irritatie niet snel genoeg. Die bh knelt.. en ik hoor mn bobbies zingen "i want to break free".. Mn littekens zijn gevoelig maar jeuken ook dus dat is dan wel weer een goed teken! Ik weet dat er 1 borstplooi is verlaagd maar ik heb niet per se meer last aan die kant dus dat is fijn. De 31ste mogen de hechtingen eruit en dan spreek ik dokter Luijendijk weer. Ik ben nog steeds erg blij dat ik voor hem heb gekozen en ik kan dames met tubulaire/tubereuze borsten zeker naar hem verwijzen. Hij is ook goed op de hoogte van de eventuele mogelijkheden voor een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar en regelt dan ook de machtiging etc. Verder viel mij op dat hij met het aftekenen heel secuur was. Allerlei meetinstrumenten en ik moest verschillende houdingen aannemen enzo dus ik ben heel gerustgesteld mn operatie ingegaan. Enfin 7 dagen verder en ik voel me nog wel beurs en heb gek genoeg veel last van mn rug maar ik neem af en toe een paracetamol en vermaak me verder wel. Xx
 12. @Desi3 wat goed van je! Er zullen zeker nog mogelijkheden zijn ik duim voor je!
 13. @Desi3 aaah kak dat is echt vervelend meis ik snap hoe teleurstellend dat moet zijn voor je. De moed niet opgeven en anders misschien wel voor een wissel gaan. Er zijn er zat die t doen en je verdient t om blij te zijn met je borsten! X
 14. @Jasmijn_ ik heb mentor protheses gekregen.. anatomische ene kant 255cc en aan de andere kant 295cc. Dit omdat ik een tubulaire afwijking heb. Ook is de pocket verlaagd om deze reden. Dokter luijendijk heeft mij geholpen in t diakonesse ziekenhuis. Ik dacht ook direct na de operatie van he wel klein maar mij werd verteld dat dit nog kan veranderen tot zeker 6 maanden na de operatie omdat de prothese zn plek nog moet vinden en iets met het ontspannen van de spieren ofzo ik was net uit narcose dus was er nog niet helemaal bij maar @Desi3 misschien geldt dit ook voor jou? Ik hoop het! X
 15. Hi all.. ik las even mee omdat ik me verveel ik ben afgelopen donderdag geholpen en doe niet zoveel nog. Ik heb ze vandaag voor t eerst bekeken en ben blij maar ook nieuwsgierig of sommige dingen nog wegtrekken.. geduld is een schone zaak maar niet mijn sterkste kant. Ik vind het mooi om te zien hoe jullie elkaar erdoorheen slepen en ik hoop dat iedereen uiteindelijk blij zal zijn met de jetsers!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×